Великденската трапеза 2011

• 83 673
  • 547
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
Ами може и да го оставиш да изстине във формата. Аз така съм свикнала, да вадя всичко още горещо и да го охлаждам върху решетка после. Не ми е залепвал. Добре изглежда, не е препечен, освен ако снимката не го-прави по-светъл. Peace

# 271
аз да се оплача моята трева хич я няма една шепа пшеница сложих ама ако взема да броя една трета само е покълнала,дали да не пробвам и с леща имам ли време лещата по бавно или по бързо  пониква?
Моята леща я сложих във вторник и още никаква я няма Confused Трябваше ли да е специална за покълване? Аз сложих обикновена Confused

# 272
Момичета,  хич не си давате зор да четете. Едно и също се обсъжда за кълновете вече няколко страници.  Crazy

# 273
Момичета,  хич не си давате зор да четете. Едно и също се обсъжда за кълновете вече няколко страници.  Crazy
Момичета късно ли е да си сея тревичка взех си пшеница за покълване ?

Рано е  Simple Smile
чета и препрочитам и споделям че не съм доволна от резултата Cry
Колкото до останалите приготовления за Великден
Агнешко месо - традиционно печено в торбичка с пресен джоджен и червен пипер,
зелена салата,яйца
курабийки с формата на зайчета и пиленца,
козунак -миналата година на мах -мама,тази на венета,кифличките на ангелова(вече изпробвани многократно Grinning)

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 14:53 от J_M_M

# 274
  • Czech Republic
Мисля, че Shada имаше в предвид това, което няколко пъти беше повторено, че преди да се засее зърното (без значение какво е то) е добре да се накисне във вода предварително поне 6 часа (аз изкисвам цяла нощ), за да набъбне и чак тогава да се засява. Както и това, че е добре семената да са такива, които са предназначени за покълнване. Ако това се спази, за една седмица "тревичката" ви е готова! Peace

# 275
разбрах какво има предвид Shada преди седмица точно тя ми каза че още е рано но уви пшеницата ми е за покълване кисната един ден Sad  ,но не покълна всичката. Аз приключвам .

# 276
Аз прочетох за пшеницата, че трябва да е специална за покълване. Но за лещата, не си спомням някой да е писал каква да е Rolling Eyes

# 277
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-EAFF22F4-AA96CEC1/lidl_bg/hs … sl/index_9103.htm
Момичета вижте какво ще има от четвъртак в Лидл!

# 278

И това е интересно предложение, тоя ЛИДЛ само зарибявки пуска  Laughing

# 279

И това е интересно предложение, тоя ЛИДЛ само зарибявки пуска  Laughing

И колкото пъти отида в нашия Лидл, нищо от интересното не намирам, голям съм карък! Sad

# 280
  • España (Плевен)
Запис   Peace
Отивам да ви чета.
Доста интересна тема..

# 281

Аз си купих тази с яйцата  Embarassed Ама те за всеки празник пускат разни такива.Вече нямам място в кухнята ooooh!

# 282

Цитат
няма да е спам, сподели моля те в темата откъде във Варна  Hug

Аз за поредна година искам пъдпъдъчи яйца, но 1 седмица преди Великден никъде не мога да намеря във Варна, всичко е изкупено, а стават толкова красиви. Не ми се иска по-рано да купувам, че все пак са яйца.

Колко време се варят пътпъдъчите яица? Предполагам се боядисват по същия начин, както другите, нали?

# 283
  • España (Плевен)
Засега направих тази кошничка за дъщеря ми. С нея ще ходи в градината.

За Великден съм намислила да направя Козуначени кифли с локум, Курабии и събирам идеи за боядисването на яйцата...

# 284
Ех този Лидъл...........само че в нашия град,изобщо не ги пускат тези красоти  #Cussing out,и от предната промоция нямаше нищо,ех че работа  ThinkingДано този път да има и при нас  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт