Великденската трапеза 2011

• 83 680
  • 547
  •   1
Отговори
# 375
и аз си купиха формички със зайчета и айца

# 376
Ами, хайде, който си е купил от ЛИДЛ-ските силиконови формички вчера, да се похвали и с кексче  Flutter
Аз стигнах късно и вече бяха свършили в ЛИДЛ-а на бул. Сливница..явно наистина трябва да се ходи на самото отваряне на магазина.

# 377
ето ги и моите кексчета

# 378
Neli^na, браво!! Много апетитно изглеждат!!   bouquet А глазурата ти каква е?

# 379
ето ги и моите кексчета

Страхотни са!!!Може ли да споделиш рецептата за сместта от която ги направи,защото и аз вчера си купих от формичките в Лидъл -само че моята е зайче ,и никога не съм използвала силиконова формичка за печене  Praynig

# 380
  • У нас
Здравейте ,момичета!Аз също се сдобих с Лидълските форми за Великден,нооо.....не съм работила до сега със силиконови форми и времето за печене не мога да преценя колко да е ?  Rolling Eyes Тъй като нямах търпение снощи забърках една смес за сладкиш(която в последствие се оказа ,че не е достатъчна за формата -заек),но все пак я сложих във фурната.На 15 минута ръбчетата на сладкиша вече бяха потъмнели,а отвътре му трябваше още малко.Извади се лесно от формата без да е залепнал,но аз за по-сигурно намазах с малко мазнина,защото бях прочела ,че за първи път когато се използват такива форми се подмазват ,а след това вече-не.Моля,Ви момичета споделете вашия опит или изпробвани рецепти за кекс или сладкиш  Praynig В момента изпробвам формите за мъфини с рецептата на Венета за фаготини ще споделя като станат готови

# 381
Здравейте ,момичета!Аз също се сдобих с Лидълските форми за Великден,нооо.....не съм работила до сега със силиконови форми и времето за печене не мога да преценя колко да е ?  Rolling Eyes Тъй като нямах търпение снощи забърках една смес за сладкиш(която в последствие се оказа ,че не е достатъчна за формата -заек),но все пак я сложих във фурната.На 15 минута ръбчетата на сладкиша вече бяха потъмнели,а отвътре му трябваше още малко.Извади се лесно от формата без да е залепнал,но аз за по-сигурно намазах с малко мазнина,защото бях прочела ,че за първи път когато се използват такива форми се подмазват ,а след това вече-не.Моля,Ви момичета споделете вашия опит или изпробвани рецепти за кекс или сладкиш  Praynig В момента изпробвам формите за мъфини с рецептата на Венета за фаготини ще споделя като станат готови
И аз вчера си купих същата формичка ,но сащо като теб досега не съм използвала силиконови форми за печене,та и аз чакам ако някой е открил сполучлива рецепта за Зайчето моля да сподели,става въпрос за Зайчето със яйчице ,нали?

# 382
poxy 80, и аз точно на зайчето бях хвърлила око, но ..нямах късмет. Горе-долу колко е голяма формичката? Аз се бях запалила по рецептата на Джемма за маслен кекс - можеш да видиш съставките в нейната тема в "любими рецепти". Пък ако ти дойде в повече кексовата смес, изпечи още едно кексче в друга формичка.

# 383
  • Балчик
Аз вече отговорих на roxy80 на лични, но д апиша и тук- маслените кексове са много подходящи за силиконовите форми. Peace За дозата, вече зависи от големината на формата. Не мога да преценя без да съм я видяла на живо дали ще стигне дозата за зайчето, но ще се ориентирате, трябва да има място да се надига, както при другите кексове.

# 384
Някой питаше за немските бои, които се слагат по време на варенето на яйцата. Ето линк

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=207676252591001&set=a … ype=1&theater

# 385
  • I want it all and I want it now.
Neli^na, браво!! Много апетитно изглеждат!!   bouquet А глазурата ти каква е?

Здравейте и аз се присъединявам към въпроса за глазурата. Благодаря

# 386
poxy 80, и аз точно на зайчето бях хвърлила око, но ..нямах късмет. Горе-долу колко е голяма формичката? Аз се бях запалила по рецептата на Джемма за маслен кекс - можеш да видиш съставките в нейната тема в "любими рецепти". Пък ако ти дойде в повече кексовата смес, изпечи още едно кексче в друга формичка.
Благодаря за съвета  HugНе е малка ,да ти кажа доста е големичка според мен-30.5 x24x 4.8 . Задължително ще изпробвам рецептата на Джемма,но какви на какви градуси да пека за силиконовата формичка newsm78

# 387
  • В най - голямото село
Днес си насадих тревичката, от жито за покълване - дано стане за една седмица.

# 388
poxy 80, хайде и да се похвалиш после, чу ли?!  Wink

# 389
poxy 80, хайде и да се похвалиш после, чу ли?!  Wink
Абе как бе Мило,първа ще съм..........само да ме оставят двете ми принцески малко на мира ,че нещо днес не мога да сколасам newsm64

Общи условия

Активация на акаунт