Мене пък ме тормозят вече втори ден по телефона,че не съм си платила кредита.
Еййй,големи нахалници...хем обясних,че нямам физическата възможност преди утре да отида да внеса парите.Кой знае и майчинството как ще се бави както болничните...... 
Еййй,големи нахалници...хем обясних,че нямам физическата възможност преди утре да отида да внеса парите.Кой знае и майчинството как ще се бави както болничните...... 
-
-бебето се чувства най-добре близо до мама 
- от няколко дни пробвах да се изцеждам и да давам кърма с шише, че така и така съ с протектори постоянно и постоянно изцеждам след ядене, все има останало по 40-50 мл, а и да видя колко яде малката принцеса. Да ама вчера и днес я пробвам с протекторите - пищи, реве, заспива на гърдата, ама не ще да дърпа, свърш ли предното мляко, дето при мен само си изтича
и спира да яде, мързи я да дърпа, започва да се изнервя и така. На мама мързеланката

Вече няма да се прибираме вкъщи!
като дойде да помага да цедим

Няма проблем да си кърмиш след като си пила парацетамол- съвместими са 

Аз преди две седмици имах страхотно главоболие и звъннах на педиатъра да питам какво да пия ( нали кърмя) и ми каза-парацетамол, пих и си кърмих бебето, но го пих еднократно. за праха-Тео бебе, не гладя вече, гладих първите две седмици само. 
МИМИ НАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ ОТ РАДОСТ КАТО ПРОЧЕТОХ
ТОВА ДА Е БИЛ ЗОРА И ПОВЕЧЕ НИКАКВО БОЛЕДУВАНЕ И НИКАКВИ БОЛНИЦИ
И ЗА БОБИ И БОРЯНКА ИЗСЛЕДВАНИЯТА ДА СА СУПЕР 

Препоръчани теми