Отговори
# 540
  • У дома... някъде
Аз спрях да стерилизирам шишетата.Дрешките пера  с Тео бебе и смятам до годинката да ги пера отделно и с бебешки прах.С гладенето също приключих. Wink

Мене пък ме тормозят вече втори ден по телефона,че не съм си платила кредита. #Cussing outЕййй,големи нахалници...хем обясних,че нямам физическата възможност преди утре да отида да внеса парите.Кой знае и майчинството как ще се бави както болничните......

# 541
и при нас разходите се усетиха, и то не заради бебето, а заради "помощницата" - понеже много неща не са и от "потребителската кошница" да не ви казвам какво прави, а аз нали все гледам да има, и почти не намирам.......понеже си лягам в 8, а тогава започва голямото плюскане;
да не говорим, че тиви не се спира, лампа също, за разлика от "вкъщи", където само ходи по мен да гаси и се дразни като ползвам сешуар, абе не е за писане
а нали тия разходи ги плаща сина и  newsm78

Мими, радвам се, че сте си в къщи

# 542
Аз да се включа пак забързо  Blush -
Мими, браво на Мони че вече си е вкъщи, сега се нагласяйте един към друг и всичко е е наред  Hug -бебето се чувства най-добре близо до мама Simple Smile

А аз продължавам с оплакванията, че одеве не ми стигна времето  ooooh! - от няколко дни пробвах да се изцеждам и да давам кърма с шише, че така и така съ с протектори постоянно и постоянно изцеждам след ядене, все има останало по 40-50 мл, а и да видя колко яде малката принцеса. Да ама вчера и днес я пробвам с протекторите - пищи, реве, заспива на гърдата, ама не ще да дърпа, свърш ли предното мляко, дето при мен само си изтича  Crazy и спира да яде, мързи я да дърпа, започва да се изнервя и така. На мама мързеланката  Rolling Eyes . Та от тук натам реших да не мъча детето, а да мъча себе си с помпата - дано да не ми писне само скоро.
Има ли друг мама дето се цеди и дава от шише и как процедира - изцеждане преди всяко хранене на бебо или след всяко хранене изцеждане, за да има за следващото хранене готово ядене ако се събуди по-рано? Аз процедиирам и по единия и по другия начин и незнам кой е по добрия  newsm78 newsm78 newsm78

# 543
Здравейте сладки мамчета със сладки бебчета!  Grinning
Малкия съм го сложила в шезлонга, където спи с часове (родих се с него) и сега се възползвам да ви погледна. Не съм ви чела назад, защото нямам никакво време.
Много се радвам, че всичко с малкия Мони вече е наред! Hug
Тези дни съм много заета и нямам време да вляза. В неделя правихме погачка и имах много гости, но мина много добре! Тук се прави преди 40-ия ден.
И да се похваля, че вчера ходихме до София за акта за раждане и най- после си купихме количка!  newsm44 Вече няма да се прибираме вкъщи!  Mr. Green 
На бебеконфорт е и много си я харесвам. Ето снимчица, само дето на нашата задните гуми са  по- големи.

Открих един страхотен, огромен детски магазин на околовръстното на Малечко, но нямах време да разгледам.
За стерилизирането. Нямам какво да стерилизирам, освен помпата, която единствено измивам с препарат Бочко.
За вит. Д. На нас още не са ни изписали. Предполагам, че на следващата консултация, когато ще ни е и ваксината ще ни изпишат. Ако не, ще питам.
За прането и гладенето. Сега пера с Тео бебе течен и мисля до 3-и месец да го използвам. После ще минеме на Персил Сензитив и омекотител за аромат. А иначе задължително гладя дрешките (и на мен ми е досадно, но няма как), но само от вътрешната страна, където се допира кожичката.
Хайде ставам, че трябва да папкаме.

# 544
  • Mostly in my mind
защо се празнува 40-я ден преди да е настъпил?  newsm78 странно.

# 545
  • София
Здравейте момичета,

да ви почерпя днес имам рожден ден   party023

А сега да се оплача - вдигнах някаква температура 37.5 пих парацетамил сега обаче не знам мога ли да кърмя като стане време да яде малката? Моля ако някои е имал подобно преживяване да пише.

# 546
  • Русе/Germany
bob4o_f аз се цедя и давам от шише. Да ти кажа в началото понеже не се бях отпушила хубаво цедях и давах. После като ми се застъпиха дозите започнах да давам първо да яде и после да се цедя. Така той не пищи от глад ако се е събудил по-рано и на мен ми е по-добре да го нахраня той да заспи и аз после да се захващам за работа в млекоцентралата Mr. Green пък и хващам някоя ласка от мъжо Joy като дойде да помага да цедим Simple Smile
Та винаги си имам в хладилника мляко за поне 2-3 хранения и съм спокойна че дори и да не мога да се изцедя веднага бебчо има какво да хапва Simple Smile
Reny31 честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие и любов. Малката сладуранка много да те слушка. Имате си два последователни празника Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 15:00 от snejinka86

# 547
Reny31 честит рожден ден. Много здраве и хубави емоции пожелавам   bouquet Няма проблем да си кърмиш след като си пила парацетамол- съвместими са  Peace
Стерилизирам още, и още гладя - то става като навик и не ми пречи. Както съм казвала на Мариян още му гладя и бельо и дрехи  Grinning
Софт, честита придобивка, много е хубава  Hug

# 548
Здравейте момичета,

да ви почерпя днес имам рожден ден   party023

А сега да се оплача - вдигнах някаква температура 37.5 пих парацетамил сега обаче не знам мога ли да кърмя като стане време да яде малката? Моля ако някои е имал подобно преживяване да пише.
Честит рожден ден, Рени!  bouquet Аз преди  две седмици имах страхотно главоболие и звъннах на педиатъра да питам какво да пия ( нали кърмя) и ми каза-парацетамол, пих и си кърмих бебето, но го пих еднократно. за праха-Тео бебе, не гладя вече, гладих първите две седмици само.

# 549
  • София
Ренка жива и здрава  Hug Относно парацетамола, вземах го заради зъб и ми казаха, че единствено е допустим при кърмене (и аптекарката и зъболекарката).

# 550
Мими, много се радвам за вас, дано всичко лошо е зад гърба ви  Hug
Рени, Честит  Рожден Ден, да си жива и здрава и много щастлива с малката принцеса.

Hey_ya, има една програма която записва какво се чува от колоните и го прави на МП3. Днес смятам да се заема по някое време и като направя звуците на МП3-ки ще пиша и ще ги дам ако някой ги иска.

Аз не гладя, да е жива и здрава сушилнята, сушим всичко на максимум и не гладим. Праха ни е Sano Sensitive Maxima, но нещо не изпира добре, но мирише страхотно. Като минем на пюрета ще трябва нещо перящо.
За стерилизирането - и аз не знам до кога трябва, за сега стерилизираме.

Soft, това модела на bebe confort streety ли е ? Много ми харесва как се сгъват, но мъжа се размрънка, и взехме на Джейн Номад. Смятам да си търся едно streety втора ръка за път.

Момичета какъв слинг бихте препоръчали - шал или с халки? Искам да си взема , но се чудя кой е по-добрият вариант newsm78

# 551
  • София
Много ви благодаря момичета,
знам аз че тук винаги има кой да помогне в нужда.    Hug

# 552
Мими, чудесна новина!  Много се радвам, че вече сте у дома и всичко лошо е зад гърба ви! Бъдете щастливи!

Софт, много ми хареса количката има ли пълно легнало положение и колко кг е? Със здраве да я ползвате!

За гладенето и стерилизирането - гладя само бодитата отвътре, за другите ако имам време и ще стериизирам до 6 мес. после чат -пат по съвет на педка.

Аз също давам предино  от шише кърма, гледам да има изцедена около часа за хранене , няма значение дали е преди хранене или стои от няколко часа например. Ако пък ме хване неподготвена яде от цици доколкото може, в случай на отказ  - АМ забърквам.Но това е рядко.
Да ви питам какъв вит. Д давате? Деавит ли? Уж имало по аптеките Д3, но само Деавит предлагат , аз пък не го ща   Crossing Arms

# 553
Честит рожден ден Рени!Бъди здрава,щастлива и обичана!

Аз си признавам,че нито гладя,нито стерилизирам вече!

# 554
  • Полски Тръмбеш
ДОБРЕ ДОШЪЛ МОНИ УДОМА  Hug Hug Hug МИМИ НАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ ОТ РАДОСТ КАТО ПРОЧЕТОХ   Hug Hug Hug    Praynig ТОВА ДА Е БИЛ ЗОРА И ПОВЕЧЕ НИКАКВО БОЛЕДУВАНЕ И НИКАКВИ БОЛНИЦИ  Naughty  Hug Hug Hug 
Praynig Praynig Praynig И ЗА БОБИ И БОРЯНКА ИЗСЛЕДВАНИЯТА ДА СА СУПЕР  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РЕНИ!!! ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МН ОБИЧАНА
довечера ако имам вр ще пиша повече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт