Отговори
# 600
Добро утро!

Диди,бързо да оздравявате!

За коликите мога само да се радвам,че са леки и не всеки ден!Иначе давам Еспумизан Л.

# 601
Дано и на мен да са ми я превели, че в НОИ съм още в "процес на обработка". Нали уж срока беше 15 дни, на мен днес ми е 14-ти ден и още нищо нямам #Cussing out

15 работни дни, обикновено се справят за 15 календарни, но принципно срока, който е упоменат е за работни дни.

Диди, бързо оздравяване на цялото семейство .

# 602
едно бързо здравейте с едната ръка, надявам се днес да мога да седна на компа, че вчера и нощес беше ад - я съм спала 3 часа,я не... TiredУтре отивам при педито и ще вися докто не даде логично обаснение за тоя рев и неспане/неговото, не моето... Whistling/.

прегръдки на всикчи за сега Hug Tired

# 603
Мушмулче, не знам за Саб Симплекс, но за Инфакола разбрах, че действа с натрупване и трябва да се дава редовно.

# 604
Дано и на мен да са ми я превели, че в НОИ съм още в "процес на обработка". Нали уж срока беше 15 дни, на мен днес ми е 14-ти ден и още нищо нямам #Cussing out

15 работни дни, обикновено се справят за 15 календарни, но принципно срока, който е упоменат е за работни дни.
Днес ми е 14-я работен ден и за това се надявах за утре, но щом пише че се обработва май няма да ме огрее Sad

# 605
  • У дома... някъде
И моя болничен още е в процес на обработка,а е внесен на 9.03  #Cussing out.
Днес ще ходим на ортопед,даже записах час.Дано всичко е добре и да не плаче много,че имам спомен с каката малко порева тогава.
Колики като че ли има но са слабички,давам Саб Симплекс по 5 капки в млякото,то и без това много се пени.А така се махат наполовина мехурчетата. Peace
Тъкмо се лакирах и мислех да сядам на велоергометъра и дребния се събуди.
И да се похваля,че снощи мъжа ми се прибра с обещания златен синджир,който е разкошен и едно много сладко кръстче с камъни,което е в тон с останалите ми бижута.Много съм доволна. Heart Eyes

# 606
  • София
Здравейте,

Аспарух вчера се дра няколко часа, без да можем да го утешим по никакъв начин.Давам Колийф, но файда няма никаква.

Болничният ми е още в процес на обработка  Tired

Момичета, само ние ли нямаме никакъв режим? Като се събуди му сменям памперса и му давам да суче, обаче той се мотае 40-50 минути и започва да се успива. Иначе дърпа силно, но пари големи паузи. Пощипвам го, но не се трогва.Сложа го да си легне и започва да се дере, пробвам сешоар, но реве от глад. Слагам пак на гърда и накрая ми писва и давам АМ, изпива към 60 мл. и чак тогава заспива, ако има кеф. Не ми пречи да си лежи и да се кокори, но той реве. А в това време кърмата ми тече, чак понякога се задавя от струята и вечно ми мокри блузите.

Въпрос към консултантите: има ли начин с оглед на горното да накарам Аспарух да се храни само от гърда и то по-стегнато, така докато се нахраним единия път, са минали два часа и скоро пак е гладен.
Няма начин да е непрекъснато залепен за мен, гледам го сама, понякога и до тоалетната не мога да отида, да не говорим, че ситуацията ме изнервя и кърменето е далеч от удоволствие.

# 607
МОя болничен го чакам утре..пише че е започнало изплащането му  Mr. Green
Проверете по-късно може и за вас да е така(внесен е на 7ми март)

Ние сме добре
Чакам количката сиииииииииии
Ние нямаме колики-не мога да дам съвет,яде си като новородено Simple Smile))) прес 3-4 часа няма отказване скоро от нощното ядене да имаме май,ама се наспивам и съм свежа.

Чакам и аз еднократната
Има ли някоя мама от Варна с вече получена помощ???

ТОва е

Целувки и прегръдки на всички Hug

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 11:30 от anilevI

# 608

Чакам и аз еднократната
Има ли някоя мама от Варна с вече получена помощ???

Да вчера я получих.
И видях, че по болничния ми също са почнали плащания и съответно го очаквам утре Simple Smile

# 609
Стейси, при мен има нещо по средата, където е бил по-дълбок разреза, ама не е точно коричка, но видимо е по-тъмно. От страни вече мина и е розово.

Колики - абе кога свършва тоя ужас????

Гладя и стерилизирам всичко, ама на мен това си ми е мания.

За приспиването - четох, че ако се държи детето и заспи, а после се сложи в креватчето и заспива, и се събуди - става лошо, защото не се намира така както е заспало.
Аз от самото начало го слагам до мен и си го гушкам и така заспива. Упрекваха ме много, че не го нося и не друсам, но аз го държа само да се оригне - после - до мене в кревата.

# 610
  • Варна, морето, сините вълни...
Качихме и ние снимки в албумчето, нищо че повечето вече сте ни видяли във фейсбук  Hug Много ми е кротичък милия, само вечер към 8-9 го мъчат коликите и трудно заспива. Храним се на около 3 часа. През ноща понякога 4-5 часа спинка без да се буди.
Нямам търпение и аз за разходка, но трябва да се пазим малко повече сега. Педито каза да го изкарваме на терасата или в градинката на къщата, за да няма контакт с мн хора. На 18.04 сме на преглед в Сф. и до тогава смятам да се въздържим от разходки, има време за това. Simple Smile
3200гр. сме и ми става мъчно като чета че вашите бебоци са вече по 4-5кг. но е добре пак след операцията той толкова беше като го изписаха от родилното, а казаха че даже отслабвали след операцията.

# 611
  • Русе/Germany
Привет и от нас Simple Smile
Little Evil споко и ние сме май така. Като му давам от шише е долу горе добре, но като го сложа да сучи всичко отива подяволите. Няма как, ще търпим.

Аз давам вече Инфакол и да ви кажа преди малкотакова пръцкане и такова напъване беше. Ужас, не знам далие от него но... факт
И аз имам болничен, утре де. Ама само за два дни. Чак не знам какво ще ги правя.
Да ви кажа въртят ми се едни мисли в главата. Много ме заинтригувахте с този Аптамил който много ги засищал и май май ще си купя и вечер ще му давам та да може да спи детето. Аз вече нямам сили  Tired Гледам си го сама и това събуждане постоянно много ме измаря. Събират ми се по 4 часа съм на нощ и сутрин ако реши да е добър и заспи към 9 та до 10:30 е добре. Не знам и аз вече какво да правя.
Стейси моя белег имаше корички но аз си ги изчоплих Embarassed Май на мама приличам по този си навик. Иначе над белега беше все едно съм изгоряла и се беля, та и него махнах и сега си е само белега. Даже и прическа си направих вече Blush ако нямах и гадни лохии, всичко щеше да е супер Simple Smile
Как ми се излизааааааа, тук го дават да стане 13градуса ама не ми се вярва. Поне до детския център да ида да пия едно Мляко с нес Simple Smile мале как ми се пиеее
Хайде да почерпя

# 612
  • София
Tодорке как става номера със спането до теб- и на мен ми се иска понякога да го сложа, но ме е страх да не го затисна нещо  Embarassed
Днес говорих с гастроентеролог  по повод млякото което ми изписа, и жената ми каза че нормално било да яде до 21 часа и после чак в 6 ч.- казах и, че това ми се вижда мисия невъзможна. И тя ''склони'' за начало 24 ч. да бъде последното хранене. Как да стане това, човека си мрънка (вече не реве) за мляко и аз давам. Кажете мнения  Hug

BTW днес сме вече на 2 месеца с Криско  smile3504

# 613
  • Сливен
    Момичета,искам да ви питам нещо.Вие с кой код проверявате в нета дали да ви изплатени детските?Аз проверявах с този от НОИ,но днес ми казаха че трябва да си взема код от банката от която ми е картата.Вие с кой проверявате?
   Аз гладя всичко дори и на баткото.В гардероба не вкарвам дрехи без да са гладени  Embarassed.Май съм се вманиячила. Embarassed
   Стерилизирам веднъж на ден шишенцетата и бибката.
   За преспиването-като я дондуркам не иска да заспива.Гледка.Чак когато я сложа в кошарата тогава заспива.Много ми е странно.Батко съм го разнасяла с часове докато заспи.Може и тя да стане така несе знае. Rolling Eyes

# 614
  • София
Здравейте! Ние нямаме вода, направо съм бясна. На сайта на Софийска вода пише, че няма да имаме до 22 часа днес. По този повод искам да питам  може ли да взема изворната на Девин за малкия и трябва ли да я преварявам преди да я дам? Знам, че сте писали, но не помня какво точно!
 Мерси!
И днес няма да ме огрее с парите, то май изобщо няма да ме огрее тази седмица. Много ме е яд значи. Направо започвам да изпушвам вече!

На 15-февруари си подала документите за помощ? Да не би да имаш предвид 15-ти март?
Ако е така аз ги подадох на 2-ри март значи имашнас и на мен да ги преведат скоро. То в НОИ отразява ли се тази еднократна помощ или нев?

Ади, аз със сигурност искам звуците на мп3  Hug
Йоана, ако не бяха майка ми, свекърва ми и сестрата на мъжа ми нямаше да мога да направя погача, защото вчера имах 4 лв. Те купиха и направиха всичко.
Елена, сметките за тока са ни две и за това се притеснявам, а документите за помощта както казах по-нагоре ги подадох на 2-ри март.

Общи условия

Активация на акаунт