Отговори
# 585
Благодаря за благопожеланията за ЧРД на баткото!

Вчера бяхме и на първата си консултация. Наддал е 1400 гр. и е пораснал 5 см. Вече е над 5 кг и ужасно ми тежи, а още не съм се съвзела от секциото...

# 586
: Я кажете за тоя Колийф, че ми стана интересно - колко струва  Grinning

Колийфа е 23-24 лв за едно малко бутилче от 7мл. ooooh! скъпичко идва

# 587
Здравейте момичета! Hug Сигурно вече сте ме забравили!
Най-накрая и аз да успея да се включа по актуалните теми! Peace (не знам как успявате да смогвате да се оправяте с бебоците и да сте толкова редовни тук) Thinking
Витамин Д давам един път на ден по една капка сутрин (Деавит).
Стерилизирам бибата, силиконовте протектори за зърната и шишето за водата един път на ден.
Пера със Сано Максима и съм доста доволна.
Гладя всичко нейно и се чудя до кога е препоръчително, защото и на мен не ми е от любимите занимания това!
Коликите ги борим с Инфакол и мисля че помагат до някъде. Пробвах и с Колийф но нямаше ефект. Давам и чай от копър.

Имам и един въпрос. Дали на някой от бебковците са му изписали капки за зъбки (Зимафлуор)?

Спокойна нощ от нас!

# 588
  • Русе/Germany
Shine On You Crazy Diamond аз до колкото знам тези капки за зъбките се изписват около 3-я месец. Поне от моя приятелка така знам, понеже на тях тогава им ги изписаха и с двете и деца.
На моето дете му стана навик все ден да пропуска по едно спане и да си поревава Sad Доста пораснал ми се вижда мъника. Мисля да отида да го измерят Simple Smile
Да ви кажа че съм малко разочарована от тялото си Sad всички дънки и панталони ми стават в краката но не мога да ги закопчея Sad Много съм тъжна, да мине още малко време от операцията и започвам   animal085 running jump че да вляза във форма до жегите Heart Eyes
Лекинка от нас и се надявам да не пиша повече за тази нощ Mr. Green Хайде и да спинкат сладките бебчета Praynig

# 589
Я, веднъж да съм първа сутринта Simple Smile По този случай - кафенце Simple Smile

Най-накрая и аз да успея да се включа по актуалните теми! Peace (не знам как успявате да смогвате да се оправяте с бебоците и да сте толкова редовни тук) Thinking
В едната ръка - бебе, в другата - мишка и клавиатура Simple Smile

Малко по темите:

слинг/кенгуру - слинг шала май е доста сложен за по-кьопавите в ръцете като мен... успявам да го вържа, но не идеално и затова се оказа, че ми е по-неудобен от кенгуруто. Освен това много се изпотявам в него и тези по-топли дни и това е проблем. Не съм пробвала с халки.

колики ползвам Инфакол. Спирах го на 2 пъти, защото ми се струваше че няма ефект, накеая реших, че малко облекчава все пак и сега го давам. Не ни запича

Не гладя и не стерилизирзам (то няма какво - кърмя и не мога да изцеждам)

# 590
  • софия

Здравейте

Здравейте момичета! Hug Сигурно вече сте ме забравили!

Имам и един въпрос. Дали на някой от бебковците са му изписали капки за зъбки (Зимафлуор)?

Спокойна нощ от нас!

Не сме, не сме....
На моя синковец педи му изписа, ама аз не давам, струва ми се много малък....

Днешния ми пост ще е кофти...
Ситуацията в къщи е следната...
Кака- сополи, за щастие водни, кашлица от тях само нощем....
Майка- възпален синузит, зверски болки в синусите (като никога до сега)
Бебе, от нощес с водна хрема....
Татко... все още здрав, но той е най кекав, та го чакам днеска и него...
Направо пролетно цъфнахме и вързахме - пълен отврат... за сега на беб ще капя клеева тинктура, на каката хремата винаги се спасяваше от това....

Взимам едно кафе,което обаче ще пия после като излезем, че в къщи нямам истинско Simple Smile мога само виртуално да пия....

Чували ли сте за физиологична водна хрема при бебета... аз чета, че имало такова чудо, било от адаптационния период..... само се надявам май...
Аз вчера съм забравила да дам на Митачето мезим-а и сутринта ми се върна, сега обаче е добре, ще видим, може и днес да го пропусна, ако е търпимо положението ще го сирам.... да видим
[/b]

# 591
  • Полски Тръмбеш
добро утро
по-късно ще пиша, че сега съм бясна на мъжО  fight

# 592
Против коликите давам Инфакол и много помага. След хранене - Еспумизан и веднъж дневно Биогайа. Букетът от всичко това ми върши страхотна работа и нещата са под контрол.

До майките раждали със секцио:
Имате ли твърда коричка от засъхнала кръв по разреза? Моята още не е паднала, а не смея да я чопля. Как е при вас?

# 593
  • софия

До майките раждали със секцио:
Имате ли твърда коричка от засъхнала кръв по разреза? Моята още не е паднала, а не смея да я чопля. Как е при вас?

Аз нямам коричка, даже белега вече не е толкова розов, а вече почна да побелява... можеш да го мажеш с някакво кремче, да се овлажнява и ще падне, поне така мисля...

# 594
  • София
Добро утро на ранобудните и ... неспалите въобще Sad

абе момичета, при вас има ли го този проблем: малкия от вчера от следобяд е в едни гърчове, пъшкания, внезапни писъци и такива напъни прави ... че имам чувството че ще му излезнат вътрешностите ...  Cry

Вероятно са коликите, но много гадно ги преживяваме ... реве ми се като го гледам как агонизира. Давам му Колийф и Еспумизан .. но ... ефектът им при нас е мираж  newsm45

# 595
  • софия
Имам парииииииииии Simple Smile
Еднократната Simple Smile

# 596
  • Sofia
Привет и от мен.

Стерлилизирам след всяко хранене, но ние сме на АМ. Не знам до кога.
Пера със Сано Сенситив, нейните дрешки отделно от нашите. Така ще си действам и в бъдеще.
Гладя всичко, детските дрешки отвътре, защото се допират до кожичката й. Ще продължавам така и за напред.
За колики на нас изписаха Саб Симплекс. Досега не бях давала, защото или не ни бяха силни коликите, или тя се оказа мъжко момиче и колкото и да се свива, само скимтеше, не стигаше до рев. НО, последните 2 дни започна да се дере ужасяващо и вчера й дадох... Като че ли помогна. Днес е спокойна и засега нищо не съм давала... Не знам доколко е правилно. Може би трябва да си се дава по схемата независимо дали реве или не, ама така не ми се иска да я тъпча с лекарства...

Хубав ден на всички!!!

# 597
Здравейте,
Дидишонче ти кога подаде документи за еднократната? Дано и на мен да са ми я превели, че в НОИ съм още в "процес на обработка". Нали уж срока беше 15 дни, на мен днес ми е 14-ти ден и още нищо нямам #Cussing out
Днес май ще се излиза  Grinning

# 598
  • софия
На 15 миналия месец Simple Smile

Ооооо да, ще се излиза Simple Smile при нас енапекло едно слънчице.... само си мечтая да сляза долу, да си седна навън с децата... да клюкарствам с някоя майка Simple Smile нооо още лъже слънцето , след няколко часа ще ОК.... тъкмо Митачето ще яде към 12 и изчезваме, даже, може с каката да обядваме навън...

Тук в наше село си е по студено ... кофти... но пък лятото е рай....

# 599
Добър ден   bouquet
Коликите - почнаха ни на 3 ден, още в родилното. И баткото беше така.
Лори, чудесен резултат, изобщо не е малко  Peace Браво! Бравооооо!
Гладене - вече май ще го пропускам  Rolling Eyes
Стерилизацията ми е като втора природа - досадно, но безотказно. Трябва да я разредя вече, а не за всяко хранене.
Пране - и ние с Тео Бебе само неговите дрехи. Вероятно ще почна да ги смесвам с на батко му когато започна да пълзи и да се търкаля по пода (по асфалта  Laughing ) Сано максима имам спомен, че не ми изпираше дрехите, а сега чета че има доста доволни Thinking Вероятно зависи от водта.
Лори , ти ще ползваш количката, така че милото да си гледа работата. Той да му избере автомобила  Crossing Arms  Laughing и ние сме на рамо Wink
mimoza_lolko при офталмолог се ходи при нужда, не е задължително.
Дидишонче, хиляди прегръдки! Бързо и леко да се оправяте всички!
Стейси и при мен няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт