Отговори
# 705
  • София
Току що направих един бърз тест с прахосмукачката - Линк за сваляне.

Аз не мога да го сваля. Как точно се сваля, защото ми сваля някакъв плеър, но не и самата мп3-ка?
 Praynig
Между другото вчера беше нещо нервен и като му го пуснахме звука, веднага се успокои.

# 706
Само в Смолян ли е кофти времето  smile3514 И вчера ни се размина разходката... дано следобяд се разкарат облаците   Nature Partly Sunny

Страхотна песничка Galiki! Благодаря  Hug

И аз не ползвам омекотител, но и напоследък се улавям, че ми е по-лесно да си изпера дрешките от деня на ръка и на следващия ден да ги изгладя... и така не ми се струпват по много...

Mima_28 Да ти е жива и здрава Радина   bouquet Да я цункаш и от нас на утрешната ви месечинка   love001

# 707

Аз слагам омекотител в прането и нищо му няма. Peace

PeaceИ аз така, и са супер дрешките, ползвам на бинго софт сензитив за бебе , струва само 2 и нещо, а стига за 15-тина, 20 пранета Flutter

Иначе нашето спане трая 15 мин... ooooh! Скоро ако се изгбя от форума ме търсете в психиатрията... bowuu Wink

# 708
моят бебан вода не пие, чай - само със захар и аз спрях да го давам

# 709
Здравейте прекрасни мами и бебчета!

Не смея да се похваля, ама вчера Елиза бешебебето- мечта- хапва бързо, заспиваше сама, през нощта направи 5 - часова пауза, дори биба не сме ползвали. Единствено вечерта нещо се изнерви докато баща и сменяше памперса. Дано и днес да е така. Чакам да я нахраня наобяд и да излезем в парка. Така като е слънчево и На мене ми става слънчевото На душата. Нещо ми се беше смотало настроението, защото мъжът ми само си намира поводи да ходи някъде. Сюрпризира ме с един тийн билдинг през май без да си дава сметка, че ситуацията е такава, че не е за хайманосване и че ще ми е трудно и за два дни да се оправям сама с три деца. Ама мъжка му работа... Оплаках се!

Много слънчеви разходки и спокойни бебоци ви пожелавам!

Амидалка, много ми е мъчно за тебе! Дано вече да се кротне Ванката! Стискам ти палци!!!

# 710
  • София
Привет, благодаря ви за хубавите пожелания за вчера! Аз снощи все пак успях да си спретна сладкиша, мъжо наготви, а малката заспа като къпана (такава си беше) в 9 и си направихме хубава вечеря на свещи, да не повярва човек. Само гадните лохии попречиха да има и страстен завършек  Joy.
За прането - аз ползвам Тео бебе - и праха, и сапуна, защото разни дребосъци ги пера на ръка помежду другото. Не гладя. Като се има предвид, че обичам гладенето, то си е за отбелязване, че точно тази процедура пропускам.
Ох, малката реши да си навакса за снощната кротост. От 8 сутринта досега реве. За това време яде тамън два пъти, включително преди малко омете и 90 мл добавка, а преди това сука здраво. Няма как да е гладна струва ми се  newsm78. Памперсът е сменен, колики едва ли има, защото не се гръчка, взела съм я в люлката в хола да й е интересно, гушкахме се... Да ви кажа изчерпаха ми се идеите защо реве едно бебе. По едно време просто я оставих да се подере, е, дра се половин час и накрая аз не издържах, не тя и пак се озова в ръцете ми с временен ефект. А по подобен начин се държи единствено като е сама с мен. Дойде ли някоя баба или дядо, вуйчо или леля става най-милото бебе. А чуе ли само гласа на баща си направо се разтапя. Обаче към ходещата храна никакво уважение.

# 711
Току що направих един бърз тест с прахосмукачката - Линк за сваляне.

Аз не мога да го сваля. Как точно се сваля, защото ми сваля някакъв плеър, но не и самата мп3-ка?
 Praynig

Първо избираш това:

После чакаш колкото секунди пише тук:

И накрая натискаш това:

Надявам се, че ще стане сега.

# 712
Hey_ya ето от тук може да са сваля всичко - като клип или като МП3

http://www.getvideo.bg/bg/

Отваряш клипчето в youtube и копираш линка, после посочваш в какъв формат искаш, аз сега пробвам за МП3, че програмата за звука нещо не ни работи  Thinking

# 713
  • София
vicimici, благодарско за обяснението! Успях  Hug
Ad-i , и за теб  Hug

# 714
  • Sofia
И аз да се оплача от моята хубостница - последните 3 дни се е научила да реве все едно я колят. И аз търча, горкото дете колики има, нещо не му е наред, дай да я взема на ръце (по принцип се стремя да не я глезотя). Взимам я на ръце, тя млъква моментално и пуска една много сладурска доволна усмивка... Хем ми става много сладко като се усмихне, хем ми иде да го смачкам диването, че ме прави на маймун...

След малко излизаме, страхотно временце е навън. Дано прогнозите за дъждовна следваща седмица не се сбъднат, че много ми се митка по улиците Simple Smile

Хубав ден на всички!!!

# 715
  • У дома... някъде

Аз слагам омекотител в прането и нищо му няма. Peace

PeaceИ аз така, и са супер дрешките, ползвам на бинго софт сензитив за бебе , струва само 2 и нещо, а стига за 15-тина, 20 пранета Flutter
Същия ползвам и аз и съм много доволна,а мириса е страхотен. Heart EyesТочно бебешки аромат.

Излезнах с количката за 15 минути колкото да дам едни дрехи на шивачката да преправи и се прибрахме.При нас времето е подвеждащо и ужасно много духа,а иначе от време на време пече и слънце,но не става за разходка. CloseМного ме е яд,цялото приготовление на вятъра.

И имам въпрос дали си оставяте бебетата да плачат от време на време????Забелязвам че моя син се глезундри и ме пробва,преди малко ме проследи с поглед из цялата стая докато изляза за да направя млякото и надава вой.Много често плаче за внимание ми се струва,но странното е че баща си не го отразява много и трябва аз да съм наоколо. Thinking

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 13:41 от valeria81

# 716
getvideo.bg не ми отлепва от 1% Thinking

# 717
Пчеличке аз съм тая с Бебезана  Grinning, не мисля че предозирането с резене, лайка или мента може да им навреди.
Хепи и моя ме ядосва с подобни неща. Все намира нещо да го забави след работа. Дори се карахме по повода, нещо което съм си мислела, че никога няма да ми се случи.
Ние се прибираме само за ядене, сега и ще измия шишетата, че останахме без чисти и пак сме навън. Времето при нас е разкошно!

# 718
Пчеличке аз съм тая с Бебезана  Grinning, не мисля че предозирането с резене, лайка или мента може да им навреди.
Хепи и моя ме ядосва с подобни неща. Все намира нещо да го забави след работа. Дори се карахме по повода, нещо което съм си мислела, че никога няма да ми се случи.
Ние се прибираме само за ядене, сега и ще измия шишетата, че останахме без чисти и пак сме навън. Времето при нас е разкошно!

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?id=0001601&i … &sectionid=21

Лайката

притежава силни противовъзпалителни и спазмолитични свойства, успокоява стомаха при гастрит и язва, помага за възстановяването на повредени лигавици. Предозирането може да предизвика при жените отпускане на гладката мускулатура на матката, което води до проблеми в менструалния цикъл и усложнения при бременност.

Постоянната употреба на лайка възпрепятства всмукването на желязото от храносмилателната система в кръвта, което може да доведе до анемия поради недостиг на желязо.

# 719
Благодаря, cama. Вероятно ще се консултирам с хомеопат.

Общи условия

Активация на акаунт