Отговори
# 165
Добро утро, момичета!!!
Честити нови бебчета!
Момичета аз да ви се оплача от снощи от към 3ч. до сега включително леко прокървявам(но не с  алена кръв,а по-скоро с кафеникав цвят), имам контракции,но не са регулярни (примерно 3-4 през различни минути, след това час и половина , два - няма нищо, след това пак започват и така е положението от 3ч. сутринта до сега.Незнам дали да звъня на доки или да изчакам контракциите да станат регулярни  newsm78
г-жа Стихийно бедствие аз съм висока 162см,тежах 52кг,когато забременях,защото 3месеца преди това бях спряла цигарите и бях качила 5кг   Blush.В началото на бременноста свалих 2кг, но сега вече съм 63кг  Embarassed

# 166
  • Ямбол
vikiimm ако се обадиш на лекаря , ще ти каже да отиваш. Да кажат мамите с опит, според мен това е тапата, но не знам. Само запази спокойствие Simple Smile) Скоро ще е момента
И гледам, че сме с близък термин, дано и аз се похваля скоро .....

Аз съм висока 171, забременях, 59кг, до преди 10 дни бях 74, но като отидох на консултацията преди 2 дни бях 71кг Simple Smile Учуди се лекарката как може да съм свалила 3кг. Но според мен аз бях и по леко облякана от преди, нямаше ги пуловерите, тежките зимни ботуши.... и отидох на гладно заради изследванията. Аз си казвам че съм качила 15кг за цялата бременност.

# 167
имам удоволствието да ви съобщя радостанта новина, че мама Петинка си има мъж Джеймс, с перфектни мерки 3.450 и 50 см. Добре са и им пожелавам незабравими мигове и много радост в къщи! Наздраве на таткото! 
 Heart Eyes

# 168
vikiimm, при мен започнаха така нещата на 16-ти сутринта към 9 и нещо  Mr. Green , а на 17.03. в 04:20 сутринта родих прекрасният си син Лъчезар 3000 гр., 50 см.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 10:32 от smile888

# 169
  • София
Здравейте   bouquetЧестито на Магинка и на Бишкота, да са живи и здрави бебоците Hug
Бишкота, тъкмо се чудих къде се изгуби, а то ето  хубавата новина.Бързо възстановяване на теб и да разкажеш за раждането.

vikiimm , това найстина може да е тапата, но за всеки случай звънни на док.

Цитат
Някой каза, че молбите за еднократна помощ се подавали след месец така ли е наистина  Аз мислех днес да пратя документите на баща ми да ги подава, тъй като съм му издала генерално пълномощно,за да не тичам до родния си град само затова, но ако наистина се подават след месец мога да изчакам
Маринелс, аз подадох молбата за еднократна помощ веднага след като взех акта за раждане заедно със удостоверението за семейно положение.Взимат оригинала и едно копие от акта, подпълва се молба по образец, ако има др. деца родени от майката копие и от техния акт за раждане плюс двете лични карти за справка на теб и мъжът ти. Peace

За кожата, на Андреа също и се белеше.
След баня  я мажа с преварен зехтин, сега вече не и се бели, но пак си я мажа, все пак е натурален продукт и най-важното неалергизира.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 11:29 от maiski3

# 170
  • до моите любими хора
Честито на smile888 за бебе Лъчезар  smile3525
Честито на Петинка за бебе Джеймс  smile3525
Честито на Магинка за бебе Виктор  smile3525
Честито на Бишкотка за бебе Далия  newsm51
Да са ви живи и здрави дечицата, а на вас бързо възстановяване  Hug

И нас от вчера ни станаха коликите доста и си поревахме подобаващо. За сега смятам да продължавам с чая който аз пия храносмилателния, но ако видя че започва много да се мъчи ще купя някакви капки и аз не знам още какви. Май на всяко дете си му действат различни капки, четох за биогаята и едни са доволни други не. Пък и доста скъпи излизали една мама каза че и свършват за 4 дни, а струват 20 лева. Мамите които ползвате биогая верно ли е това? Там където четох пешеше обаче че първите 2-3 дни давали по 2-3 пъти на ден по 5 капки, за да се натрупат в организма и после се продължавало с 1 път на ден по 5 капки. Това е уж по препоръка на педиатри.
maiski3 на коя дата роди и кога подаде документите? В различни месеци ли беше това? Защото на мен ми казаха, че тъй като е родена на 01.03 не мога да подам документите по-рано от 01.04 не можело в един и същи месец.

# 171
  • София
Радостани, родих на 22.02, а документите ги подадох на 15.03.В различни месеци е, но не знам дали е от значение.При мен просто така съвпаднаха нещата.
За биогаята, дават се по 5 капки и определено не свършват за 2-3 дни шишенцето не е толкова малко.
Да не се бъркаш с Колифа, той е много малък и определено свършва бързо.

# 172
Честити да са ви малките мъже :
Джеймс на Петинка  smile3525 и
Лъчезар на  smile888

Аз още не съм звъняла на доки,хич неискам да тръгвам - май малко ме  е страх от момента,но няма как,тъкмо излязох от банята,ще се обличам и ще му звъня.! Simple Smile
Хайде целувки и да ми стискате палчета!  Wink

# 173
Успех, vikiimm!!!  Peace Запази спокойствие и всичко ще мине повече от чудесно!  Hug

# 174
Честити нови бебчета! Да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване!

Момичета, не знам вече какво да правя?! Всяка вечер трудно заспиваме. На пръсти ми се броят нощите, когато успяваме да заспим най-рано към 02:00. Снощи стояхме до към 03:30 Sad Чувствам се вече като парцал  Tired страшно изморена съм.....А през деня си е кажи речи ОК - понякога даже ми е трудно да я събудя. Явно още не сме обърнали деня с нощта!  ooooh! Не знам и как да стане. А като се почнат и коликите........просто става приказно.

Относно лющенето и при нас го имаше, но слава Богу вече не. В началото мажех с олио на Бюбхен, но нещо не останах доволна и реших да пробвам с преварения зехтин. Много бързо се оправи  Peace Нашият педиатър каза, че и 2-те били еднакви, просто олиото на Бюбхен миришело по-хубаво.

vikiimm, верятно е тапата това. При мен изтече 1-во тя и след 15 мин започнаха да ми текат водите. Така че обаждай се на всяка цена на док  Peace Стискам ти палци всичко да е наред и да имаш едно леко и безпроблемно раждане!  Hug

# 175
Цитат
За кг имам въпрос
Тези които са качили до 15 кг, моля споделете ръст и кг преди да забременеете.

Г-жа Стихийно бедствие,аз забременях 50кг.при ръст 163см,през бременноста качих 12кг,а сега се претеглих за първи път след раждането и съм 54кг.Значи с раждането съм свалила 8кг newsm78

Честито на Магинка за бебе Виктор  
Честито на Бишкотка за бебе Далия  
Честито на smile888 за бебе Лъчезар  
Честито на Петинка за бебе Джеймс

# 176
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВСИЧКИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! newsm51 newsm51 newsm51

Няма да ги изброявам поименно, за да не изпусна някой.

За килограмите, аз съм висока 163 см, преди да забременея бях 53 кг., вече съм 67 кг. - +13 кг. И на мен ми е много любопитно колко кг. ще оставя в родилното.

Ние сме добре и си чакаме датичката другата седмица, дано да дочакаме. Нещо тия дни нямам настроение за писане.

Успех на всички, на които им е нужен!

# 177
  • Ямбол
Не знам дали от времето или защото наближава термина но и аз забелязвам, че нещо не съм в кондиция. Все ми е едно такова тъпо и без настроение.
Братовчедка ми преди да роди, беше изпаднала в някаква дупка или депресия, все плачеше , все й беше тъжно.....може и това да е знак някакъв.

# 178
Честити бебчета на новите мами   bouquet

За килограмите - аз съм висока 165 и бях 76кг преди да забременея - бъчвичка бе  Joy качих 11кг, а досега съм свалила 10, но много ми се иска да сваля поне толкова и от мойте. Тъй като за 2 години качих 15кг без причина и ми беше много трудно да го преглътна.

Стискам палчета на бременелките ни, които останаха ...

# 179
МИШ Виждам,4е сме с еднакви термини...аз се чувствам точно като теб,тъпо ми е,не ми се излиза,а и вкъщи не ми се стои,нервна съм,криво ми е,плаче ми се,с две думи чувствам се ужасно Sad
Искам да раждам......но на беба не и се излиза явно...
За килограмите-аз съм качила 15...168 съм висока,бях 58-59,сега съм 73-74...но килограмите се свалят лесно,веднъж да родим!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт