Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 939
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Преди малко се върнахме от консултация...

Йоана е вече 5 кг и 60 см (от изходни 3210 и 49 см). Педиатърката каза, че наддавала добре...Но след това се проведе следният разговор:
Тя: По колко пъти се храни на ден?
Аз: Ми различно, сега има колики, понякога просто суче, за да се успокои, но ориентировъчно по 10 пъти.
Тя: Ааа, не може. Трябва по 7 пъти. Вие като и давата да суче, когато има колики, тя не се успокоява...Махнете нощното хранене и трябва да яде по 7 пъти.

След 5 мин. :
Аз: Тя е от тези кърмачета, които не акат често...
Тя: Колко често ака?
Аз: Ми различно - на 2-3-4-5 дни...
Тя: Ааа, не може...на 2 дни максимум трябва. Сигурно не ви стига кърмата...
Аз: При това наддаване на тегло? Едва ли...

#2gunfire #2gunfire

Добре, че попрочетох тук-там информация за кърменето, иначе тая "лекарка" щеше да ме откаже от кърменето...Вече втори път ходим при нея и нещо не ме кефи, ама карай - да има някакъв записан лекар...

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 21:03 от LadyAngel

# 646
Добро утро!
Пепинка, явно двете малки дами си приличат не само по мерки и теглилки, и Кали не харесва да лежи по корем, и аз не я насилвам.  Grinning
Ха, сега като погледнах термините са ни били на една дата и малките момиченца имат един ден разлика. И май и Кали беше от ревливите и неспящи бебета. Ще ви следим изкъсо да си сверяваме часовника. Wink

# 647
  • София
Ноеми, а този файл със захранването не може ли да го качиш в общата поща, за да може всеки да го види? Или пък ми кажи какво да направя, за да имам и аз достъп. Любопитна съм, въпреки че си имам подробна схема от яна и смятам да я следвам.

# 648
  • София, Лагера
Ау, мерси за милите думи, мацки! Надявам се не ви се струвам луда с това захранване  Crazy
Не знам как да пуснете рикуест, аз едвам успях да публикувах таблицата  Mr. Green Embarassed...

Редакция: Нощни го е сложилана първа страница, ето това е:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsTdii_YV3HldGx3TlFsbFV … n&pli=1#gid=0
(има няколко шийта)
Мерси, Нощни!  Hug

Какче, нищо сложно, ако си мислиш, че съм планирала храненето 3 дни предварително - не, лъжеш се. Каквото има в хладилника - такова давам  Laughing

А децата на моите приятелки се разболяха... и после трудно им мина. Мани, то добре, че мина, добре че беше малкото зло... специално кашлицата от коклюш била смразяваща  Rolling Eyes Не ми се споделят много подробности, че са от бг мама. Wink

# 649
  • София
е, на първа, на първа.. ама аз пак няма пермишън  Crossing Arms  Качете го в пощатаааа! Пратете ми го на мейл! Дайте ми пермишъни  Stuck Out Tongue

# 650
е, на първа, на първа.. ама аз пак няма пермишън  Crossing Arms  Качете го в пощатаааа! Пратете ми го на мейл! Дайте ми пермишъни  Stuck Out Tongue

и аз така  newsm53

# 651
  • София
Ноеми, прати я на една- две на мейла пък ние ще си я разпространим по между си (да не те занимаваме, че ставаме нахални)

# 652
  • ул. "Мечтание"
Давайте идеи за заглавие на следващата тема.

# 653
Добро утро!
Пепинка, явно двете малки дами си приличат не само по мерки и теглилки, и Кали не харесва да лежи по корем, и аз не я насилвам.  Grinning
Ха, сега като погледнах термините са ни били на една дата и малките момиченца имат един ден разлика. И май и Кали беше от ревливите и неспящи бебета. Ще ви следим изкъсо да си сверяваме часовника. Wink

И ние ще ви следим Hug

Ноеми, качи го във Фейсбук /има опция за качване на документи/, или някоя от мамите която го е свалила да го сложи там. Извинявай, че съм толкова настоятелна, но ме заинтригува твоята система.

Нощни: Пролет пукна, януарчето по разходки хукна.

# 654
  • ул. "Мечтание"
Ако го качи в общия акунт в гугъл докс ще го направя достъпен за всички, безда трябва такова оторизиране.

# 655
  • В две тъмни очички
 ooooh! май имаме слуз в акото  Cry

# 656
  • София
Бубе, и Виктор имаше веднъж, но така и не разбрах от какво се получи. Нямаше последствия, така че не се притеснявай ако и при вас е еднократно.

# 657
  • бургас
Марти упорито отказва да спи на лявата страна и днес забелязах че му е леко сплескана главичката  Cry дали ще се оправи?  newsm78

# 658
ох,най-после ви "настигнах".Леле,нямате изчитане бе мами  Simple Smile
Калифорния,и аз все още съм без цикъл и предполагам,че това е от бромокриптина. Thinking
Изпадам в лека паника като ви чета за захранването на бебоците.Сега ми изглежда още по сложно  Crazy    
Кажете как се справяте с дом.любимци и бебоците.Моя котарак като измяука пред вратата и малката подскача.Аз се ядосвам,бебето будно,полита един пантоф,котарака тъжен че е изолиран...изобщо...мазало  Crazy
Клеопатра 7,и Красимира не искаше до скоро до спи на лявата си страна,но ние упорито я слагаме натам,защото тя така или иначе успява в повечето случаи да се обърне.А ние имаме и друг проблем-главичката и на тила и е много остра,защото никога не спи на него.Силно се надявам това да се оправи .
Момичета,дано не е късно,но утре в няколко квартала няма да има вода от 10.00 до 22.00.А с бебе и без вода...Запасете се  Laughing

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 02:03 от Jenkata

# 659
  • София
ох,най-после ви "настигнах".Леле,нямате изчитане бе мами  Simple Smile
Калифорния,и аз все още съм без цикъл и предполагам,че това е от бромокриптина. Thinking
Изпадам в лека паника като ви чета за захранването на бебоците.Сега ми изглежда още по сложно  Crazy    
Кажете как се справяте с дом.любимци и бебоците.Моя котарак като измяука пред вратата и малката подскача.Аз се ядосвам,бебето будно,полита един пантоф,котарака тъжен че е изолиран...изобщо...мазало  Crazy

Защо пиете Бромокриптин, заради високия пролактин ли?

Общи условия

Активация на акаунт