Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 916
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
Да се преброим  Laughing : "Jenkata, klechoo, pepita1973 и 0 Гости преглежда(т) тази тема."

# 661
е в 4 часа съм само аз, това нощно хранене кога ще отпадне smile3511

# 662
Добро утро,мами!Дано сте поспали като мен!  Mr. Green Пожелавам ви слънчев и топъл ден и мнооого усмивки от малките ни съкровища! Ние цяла сутрин се усмихваме  Laughing

# 663
Добро утро,мами!Дано сте поспали като мен!  Mr. Green Пожелавам ви слънчев и топъл ден и мнооого усмивки от малките ни съкровища! Ние цяла сутрин се усмихваме  Laughing
Аз  да дам отчет след вчерашната консултация - Бела е станала 5400 гр и 58 см Heart Eyes,педи каза много добре била наддала и ни похвали,ваксината я отложихме,че нали и хрипти нослето и гърлото и розовеело,сега слагаме капки и се мъчим да оправим тази хрема #2gunfire

# 664
  • София
Добро утрооооооооооооооо в този слънчев, весел ден!  bouquet  bouquet

Моето чаве яде снощи в 21.10, заспа веднага, промърка леко в 5,30, но аз й запуших устата с биберона с идеята за още 5 минути и тя откара до 7,05. Не е истина просто какъв кеееееееееф. Пу, всеки ден да е така.

Нямам какво друго да се похваля. Не че има нужда.... Joy Joy Joy Това е рай за всяка бебешка майка.

# 665
Мами стискайте ми палци-на зъбар съм,нощес даже успях да се надуя....гаден зъб!  #2gunfire

# 666
  • в Надежда-та
Добро утро

днес имам чувството, че ще е мн хубав ден Rolling Eyes Hug

# 667
  • Пловдив
Добро утро,

Бианка какви капки слагаш за хремата, че и ние сме така, а аз пръскам само със стеримар  newsm78

# 668
Добро утро
Добро утро,

Бианка какви капки слагаш за хремата, че и ние сме така, а аз пръскам само със стеримар  newsm78

Аз пръсках със Стеримар но после доки ми каза да го спирам не бил за малки бебета.Предписа ми Тетрасил ( сутри и вечер)иначе капки Виброцил по 1 впръскване на ноздричка.Дано да съм ти била полезна.
ViFresh благодаря за закуската  bouquet
За нощното хранене моето се буди да папка ако не му дам почваме да циврим.Скоро при нас няма да се махне май newsm78

# 669
Добро утро,

Бианка какви капки слагаш за хремата, че и ние сме така, а аз пръскам само със стеримар  newsm78
Ами първо ми каза да капна физиологичен разтвор да поотпуши нослето и полсе Коларгол(те са правени капки,черни).Каза че може и стеримар но след това пак Коларгола да слагам ,за 4 дни по 4 пъти на ден ми ги изписа.Дано бързо се оправят,че белослава едва диша,не може и да суче като хората Peace

# 670
Добро утро и от мен, Ви мерси за закуската, ще се възползвам  Mr. Green

Етомира, колко позитивен пост  Hug пожелавам ти всяка сутрин да е така  Hug

# 671
  • София
Бианка, Коларгола е много ефикасен. Вярвам, че много бързо ще усетиш подобрение.

Ива е със сополи още от болницата. Като цяло промивам със Стеримар. Имаше един период, когато не можеше да диша от сополи, тогава док изписа едни бели правени капки. В моемнта сополите се усещат само в малките нощни часове.

Сенедра, защо Стеримара не е за бебета? Док обясни ли ти? Защото аз второ бебе гледам със Стеримар, до сега не съм забелязала негативни реакции, но ми се иска да знам, ако може да има.

ВиФреш, закуската изглежда мноогоо апетитно Hug

ДжорджианаHug Hug

# 672

Сенедра, защо Стеримара не е за бебета? Док обясни ли ти? Защото аз второ бебе гледам със Стеримар, до сега не съм забелязала негативни реакции, но ми се иска да знам, ако може да има.

Аз знам, че става за бебета, но в аптеката като поисках и споменах, че е за бебе казаха, че не ставал, защото бил аерозол, това беше обяснението.

# 673
  • София, Лагера
Ха добрутро!

Мишел е направила линка публично достъпен тук:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsTdii_YV3HldGx3TlFsbFV … authkey=CPrgqIUM#
Мишел, много благодаря!  Hug

Марти упорито отказва да спи на лявата страна и днес забелязах че му е леко сплескана главичката  Cry дали ще се оправи?  newsm78
Ще се оправи! Пресиян беше като треснат с тиган отзад от едната страна  Crazy. Аз наистина се притеснявах (което ми се случва рядко), но се оправи. Wink

Айдееее на разходка! Книжката ми изтича и трябва да я подменям, та ще се разправям с това  Wink

# 674
  • София
Марти упорито отказва да спи на лявата страна и днес забелязах че му е леко сплескана главичката  Cry дали ще се оправи?  newsm78
най-вероятно си въобразяваш за главичката.  Peace понеже въртопа им не е в центъра и понякога може да ти се стори, че не е симетрична главата, но в повечето случаи е илюзия.
а това, че отказва да спи на лявата страна - не го мъчи.
яна като беше малка както и да я сложех в кенгуруто и в което и кенгуру друго да я сложех, все си завърташе главата на дясно. бях откачила, че и има нещо на врата. ама не, период.
за всеки случай го стимулирай да се обърне в желаната от теб страна. стимули са:
- светлина (от "неговата страна" да е таблата на леглото)
- цветен предмет, играчка
- твоята носена пижама (обръщат се, ако им ухае на мама)
Ако му осигуриш тия неща и той си се завърти наобратно, остави го.

Общи условия

Активация на акаунт