Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 993
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте,
Честита първа пролет! Внимавайте че идва сезона на щъркелите  hahaha

Не съм се включвала няколко дни, но когато исках да пиша тъкмо се беше разярил спора за захранването  Twisted Evil Сега май пак прехвърчат искри  Whistling Честно казано бяхме заприличали на декемврийки, а това хич не ми харесва. Не случайно, макар че съм декемврийка и аз и по термин и по раждане не пиша там, просто смятам че форума е място за разтоварване и размяна на мисли и размисли, а не преподаване на лекции и то не от хабилитирани преподаватели  Mr. Green

Ети, мила, бързо се оправяй  Hug

gali&presi,  Joy

Да ви се оплача, ама моят дребен не е акал като хората от три дни и взех че се попритесних. Знам, че при някои от мъниците това се беше случвало вече и да попитам, как действахте  Thinking

Аз съм за за разходка, Ама май предпочитам навън.

# 496
  • sofia
На мен ми се вижда студеничко! Егати смотаното време, искам да е 24 градуса

# 497
Какче, това с неакането при нас си е по закон, няколко неща съм пробвала, ще ти ги напиша , а ти можеш да си избереш нещо. Пиша тези ,които са подействали.  При нас НЕдействат; термометър, масаж.

ДЕЙСТВАЩИ;1. дуфалак- 5мл, може и по малко да пробваш дали ще подейства.
2. ударна доза витаминЦ- 2мл
3. бистър сок от круша на гербер- 30 мл, може и с по малко да пробваш

И трите действат при нас безотказно, до 6 часа е напълнила памперса.

# 498
  • Варна
Честити 2-месеца на Викчо newsm51
Мерси Simple Smile
Аз давам Еспумизана различно-м/у 10-25 капки и по 2-4 пъти на ден.Определено пръцка доста,ама това си е търсен ефект де. Биогаята я давах по 5к,понякога по 7.Май пак,ще си взема,че чравцата му много куркат.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:48 от gali&presi

# 499
Бианка, ето че ти отговориха много момичета, да не си посмяла да се оплачеш пак  Joy Joy Joy Hug

Сложиха ни ваксината - синфлорикс - голяяяяяям рев беше....побърка ми се детенцето направо  #Cussing out щях да глътна докторката  #2gunfire. Тя каза да не даваме панадол защото намалявало действието на ваксината... Ама ще помисля още малко...Уфффф мина и тая вакина. Другият месец пак  newsm61

А на нас като ни сложиха Синфлорикса, педи изрично каза ми да си взема Панадол и да дам.

Гали и Преси, страхотна почерпка, благодаря!  smile3501

# 500
  • София
Какче, това с неакането при нас си е по закон, няколко неща съм пробвала, ще ти ги напиша , а ти можеш да си избереш нещо. Пиша тези ,които са подействали.  При нас НЕдействат; термометър, масаж.

ДЕЙСТВАЩИ;1. дуфалак- 5мл, може и по малко да пробваш дали ще подейства.
2. ударна доза витаминЦ- 2мл
3. бистър сок от круша на гербер- 30 мл, може и с по малко да пробваш

И трите действат при нас безотказно, до 6 часа е напълнила памперса.
Мерси много за инфото  Hug, ще изчакам и днес да видя какво ще стане и ако няма резултат утре вече ще действам.

# 501
Аз пък предпочитам да се обсъждат наболелите проблеми, дори и да се спори, да се аргументират спорещите страни, да се споделят начините, по които са преборени различни несгоди...

Какво се сърдите и подскачате като ощипани моми...Не пишете това, не пишете онова?

То е ясно, че всяка ще прави каквото си знае, ама не може пък постовете да са само за кое бебе кога пръцнало, кога се оригнало и колко пораснало.
А на който не са му интересни темите и постовете по тях- да ги прескача!

# 502
  • Пазарджик
Като погледнах календара сега се сетих ,че миналата година по това време ми беше последния цикъл и после luvbed stork-girl

kakche аз давам Биогая и от както я давам нямаме такива проблеми

# 503
Гали мерси за отговора Hug
Какче на нас за акането ни помогнаха  масажите и Биогайата,Бела ака през ден и само сутрин,но за нас това е напредък.Преди акаше на 4 дни по веднъж. Peace

# 504
  • sofia
Какче, ти кърмиш, пробвай да ядеш разхлабващи храни преди Дуфалак. Аз успявах да получа търсения ефект, когато ям зелена салата с кис. мляко( много обичам, нищо, че не е сезон)

# 505
  • София
Добро утро

Бубе, ние първия месец бяхме + 3см, а втория +5, сега Дани е 58см, 6100 (роди се 3450). Педи каза, да не се притеснявам за бързото наддаване, той щял да си регулира теглото следващите месеци. За Деавита каза да давам по 1 капка, а когато не излизаме по 2. Аз обаче не мога да му смогна на дрехи - има няколко дрешки, които са за 6 месеца и му стават  Shocked

# 506
  • Варна
Момичета,я кажете някой онлайн магазин с разнообразие от хубави БГ детси дрехи,ако знаете де.
P.S.Радвам се,че ви харесва почерпката.
Ама к`ви сме добрички-радвам се т`ва,мерси онова Mr. Green

# 507
какче, нашия вече стандартно си ака на 2-3 дни. Изчетох доста мат'риал за акита и пише, че за кърмачетата е нормално... Иначе не сме пробвали с нищо, освен с термометър, и не знам дали има ефект от него...  Thinking

# 508
  • София
Аз ще слагам ваксини,но съвсем не ми е неприятно да чета постове антиваксини,нормално е да има различни мнения,нали затова чета форума-да науча нещо,не е казано че приемам всичко което прочета,просто търся моята истина.

# 509
Слагам във всяко шише с мляко(ние сме само на АМ) по 7-8 капки от еспумизама,а биогайа само сутри с първото шише по 5-6 капки,но ефекта не кой-знае колко...за това като стане по-тежко положението прибягвам до хомеопатия

ПП.От биогайта акаме по-често до 3 пъти на ден!

Общи условия

Активация на акаунт