Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 019
  • 790
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утроооооо!

Отново благодаря на всички ви за подкрепата!  Hug Hug С вас ми е по-лесно да споделям неволите, отколкото в къщи, защото тук всички са сдухани заради мен. Hug Hug Hug

Честита пролет, мили дами! Пожелавам ви да е много топла, слънчева и изпълнена с много усмивки!  bouquet  bouquet

За ваксините - както писах, голям рев падна в петък следобед. В събота беше малко по-сериозна, но от вчера отново е най-усмихнатото бебе, което съм виждала. Дадох 4 мл Панадол като се разплака и половин час по-късно заспа.

За мерките - за три месеца е качила 10 см и 1 800 кг. Сега е точно 6кг и 59 см. Но Яна беше много по-напред на тази възраст. Давам по 2 капи Витамин Д (не Деавит).

Бианка, на всички ни постовете са оставали във въздуха. Не се сдухвай от такива неща Hug

За диетите - аз вече съм писала. Разумен режим, който включва всички хранителни групи и движение.

# 481
  • София
Когато преди година имаше епидемия от морбили и 15 души починаха, аз се радвах, че детето ми е ваксинирано. Предпочитам еднократна висока температура пред последствията от това вирусно заболяване.
Ако не ваксинирате, защото сте преценили, че така е по-добре за детето ви, аз го приемам и уважавам, но да ми се размахват статистики е дразнещо. Ако не ваксинирате, защото 1 на незнам си колко деца получава еди си какво, е като да не се качвате на кола, защото 1 на незнам си колко души е участник в автомобилна катастрофа... Харесва ми поговорката, че ако е писано да се обесиш, няма да се удавиш или както там беше  Peace

# 482
  • Варна
Здравейте момичета и Честита първа пролет!
Вчера Викчо стана на 2 месеца и по този повод искам да почерпя наборите.Естесвено има за всекиго по нещо Mr. Green Mr. Green

Бубе и аз те моля да споделиш по-подробно-хранителен режим/вчера писа,но ако може по-подробно,ще е супер/,някави упражнения.Предварително мерси Hug
За ваксините много се чудя кога да ги слагаме,както му е отслабнал имунитета от АБ,с които го лекуваха.До сега ваксини са слагани само в Родилното.
За кг-те сме +2.5,а сантиметрите са около 61/родихме се 51/.Бодитата и гащеризончетата 0-3 месеца са ни доста омалели.Деавит давам от дъжд на вятър по 1 капка,последното по препоръка на Педката.
Bianka1 верно, кажи пак и аз тук по някой път съм се чуствала като в детската градина със
всичките там тарторки,тогава им викахме Царици rotfImboАма няма как пък и това си е просто форумче Grinning
Бебеш пак те почнаха LaughingИначе и аз съм на мнение,че мимималните странични реакции са нищо в сръвнение с болеста,за която се поставя дадената ваксина.Само че по-сериозни последици като Аутизъм и т.н. Sick
Хайде усмихнат ден на всички Hugтука как духааа ама поне пренето,ще изсъхне.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 10:42 от gali&presi

# 483
  • София
Ние днес отиваме за противохепатитната ваксина, че миналия път беше хремав.
Бианка, спокойно! Нищо лошо няма да му се случи на бебенце след ваксината - най-много да вдигне малко Т същия ден, която ще свалиш с Панадол. Ваксините не са причина за всички злини, независимо от пропагандираното непрекъснато тук! И стига с това, че понеже не сме изпатили, неглижираме рисковете - живеем в такава замърсена среда, че за съжаление алергиите вече са засегнали почти всички, но това не значи, че трябва и в епидемии да живеем. Знам мнението на противниците на ваксините и моля да ограничават всяваната параноя в специалния си подфорум (молила съм и друг път!!!). Все пак видно от анкетата тук повечето ще слагат ваксини и нормално се притесняват - няма нужда от допълнителна паника Peace
А, Сакси е писала с мен и съм съгласна с нейното мнение

# 484
С тая почерпка за мъниците ме развесели много.  newsm62 newsm62 newsm62
Етомира,стиснати палци и от мен.
 А моя малък юнак спи още от снощи ,със ядене на два пъти в полусъница..е как няма да е пухкав,но..сега си взима съня ,че след някоя и друга година като гони момите все ще е недоспал.Честита първа пролет момичета,много положителни емоции и повече слънчеви дни.

# 485
Момичета наистина може би сте прави че излишно се сдухвам,но тия дни ми е едно такова....з****ло
За ваксините съм съгласна със Саксофон,всеки сам решава за детето си.Аз съм голяма паника и от сега мисля как ще понесе Белослава ваксината утре,но не мисля да я отложа.това е моето решение,не налагам мнение,както и не съдя никоя от вас която е решила да не си ваксинира детето.Всяка майка иска най-доброто за детето си.
За протокола вчера мерихме Белослава с ролетката Laughing-станала е 60 см,което мн ме радва
Давам Деавит по 1 капка на ден,но когато излизаме понякога забравям,не е фатално,поне според мен.
Искам да попитам някои дава ли Биогайа,от както и давам много пръцка миличката,все свива крачетата и докато не пръцне е една кисела,раздразнителна,а когато пръцне започва да се усмихва и гука,до следващото пръцкане(как го обясних само)

Честити 2-месеца на Викчо newsm51

# 486
Сложиха ни ваксината - синфлорикс - голяяяяяям рев беше....побърка ми се детенцето направо  #Cussing out щях да глътна докторката  #2gunfire. Тя каза да не даваме панадол защото намалявало действието на ваксината... Ама ще помисля още малко...Уфффф мина и тая вакина. Другият месец пак  newsm61

# 487
  • Пазарджик
gali&presi newsm10

# 488
И мие сме с Биогайа и еспумизам....пада яко пръцкане  Laughing но аз мисля,че е нормално,даже това е целта-да се изкарат газовете

# 489
  • sofia
И аз смятам, че пръцкането облекчава тумбачето! За добро е

# 490
Сложиха ни ваксината - синфлорикс - голяяяяяям рев беше....побърка ми се детенцето направо  #Cussing out щях да глътна докторката  #2gunfire. Тя каза да не даваме панадол защото намалявало действието на ваксината... Ама ще помисля още малко...Уфффф мина и тая вакина. Другият месец пак  newsm61
Миличкото детенце HugДа минават дано по-бързо тези ваксини

# 491
Bianka  Hug  дай боже при всички дечица леко да минава.....

ейприл, честита пролет и на теб  newsm51

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:20 от imam si edna mechta

# 492
И мие сме с Биогайа и еспумизам....пада яко пръцкане  Laughing но аз мисля,че е нормално,даже това е целта-да се изкарат газовете
Как даваш еспумизана,аз само Биогайата давам по 5 капки,но май искам да включа и еспумизан...но не знам как да го давам...Дали след всяко хранене или по рядко newsm78

# 493
Гали и преси,хареса ми почерпката. Wink

По ведро момичета, днес е първа пролет, стопля се, предстои ни хубаво време с мотане с количките. Бебчовците вече са големи...само да са здрави. Ще порастнат неусетно, и не се притеснявайте нито за ваксини, нито за алергии. Колкото по-малко ги мислим нещата, токлова по- лесно ще ги отгледаме.

Вече спрях капките- давах биогая 2 месеца,сега ще почиваме. Много рядко има колики.Или няма изобщо, не знам спокойна си е.

Heart Eyes

# 494
  • sofia
Желаещи за среща в някой мол?
Не ми се стои вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт