Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 987
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Сакси, напълни ми душата! newsm10 Много се надявам след твоя пост да се върнем в добрия тон на темата.

# 556
Може би наистина не мога да се изразявам с думи, защото не искам да звучи като натрапване, а мнение, което и обсъждаме.  Tired

Хайде, останете си с добро и се отчитайте. Peace

# 557
И асъм против ваксините, но слагам, защото искак да ходи на градина.
Бебеш,  Явор от коя ваксина е получил алергия и в какво се е изразявала алергията.

Vall, вярно ли е че след 2-та години неплатеното майчинство вече е 6 месеца?

# 558
  • Велико Търново
Сакси,  smile3501

Само моля, нека да си говорим и друго, че на мен това кой какво е ял, колко е наддал и какво е изакал, нали ми е за трети път, ми е през оная ...  Joy

# 559

Vall, вярно ли е че след 2-та години неплатеното майчинство вече е 6 месеца?
Не съм Вал, ама е вярно: 6 месеца неплатен за теб и 6 за таткото .

# 560
  • sofia
Искате ли за красота да си говорим? Някои не спазват диети, но други ......
Значи аз съм си върнала кг, но имам 1см(дълбочина, не обиколка) от коремчето да сваля! Тичам на пътеката 3седмично, ноооо там последно свалям, а мъжа ми се сърди, че съм кльощава!

Така, ходих на КАВИТАЦИЯ и от първата процедура свалих 1см обиколка, а имаше едно момиче преди мен от 88 стана 84 талия! Явно, когато имаш повече и резултата е по-добър, както при диетите! Само да подчертая- за кърмещи НЕ става

# 561
Личи си, че е било лошо времето - пак сте се уляли с писане. Отивам да чета, че да се изкажа компетентно по наболелите теми  Mr. Green

# 562
Люба, какво е Кавитация?
Иска ми се и аз да споделя нещо по въпроса за диетите, но нищо не съм постигнала досега Cry Винаги съм била много упорита, през годините бях свалила трайно 15 кг, а сега не мога да се стегна и да почна диета, не знам какво ми става . Иначе ходих да се пострижа, оправих си лицето, маникюр, педикюр, кола маска. Гледам де се държа в някакъв вид, но пусто лакомия...

Аз имам един проблем- не мога да си сглобя сгъваемата кошара, Тя е някаква много гадна, но ми е дадена и не ми се купуваше нова- Арена на Бертони. Според мъжа ми трябвало да се хване за краката и да се тръска силно да щракнели някакви механизми.......... На мен не ми звучи логично, но кво ли не пробвахме - не става. Дайте съвет

# 563
 Разгъването на сглобяема кошара става по следния начин:хващаш двете срещуположни стани(по-добре да започнеш с късите страници)и ги вдигаш рязко изведнъж ,за да се застопори механизма,ако не стане и за двете почни пак,после продължаваш с другите две страни -рязко и най-накрая буташ дъното на кошарата-никога първо него.Дали ме разбра.. Thinking

# 564
  • София
Сакси  smile3501

# 565
  • Пазарджик
Люба, какво е Кавитация?
Иска ми се и аз да споделя нещо по въпроса за диетите, но нищо не съм постигнала досега Cry Винаги съм била много упорита, през годините бях свалила трайно 15 кг, а сега не мога да се стегна и да почна диета, не знам какво ми става . Иначе ходих да се пострижа, оправих си лицето, маникюр, педикюр, кола маска. Гледам де се държа в някакъв вид, но пусто лакомия...

Аз имам един проблем- не мога да си сглобя сгъваемата кошара, Тя е някаква много гадна, но ми е дадена и не ми се купуваше нова- Арена на Бертони. Според мъжа ми трябвало да се хване за краката и да се тръска силно да щракнели някакви механизми.......... На мен не ми звучи логично, но кво ли не пробвахме - не става. Дайте съвет
Не е на Бертони ,но принципа е същия

# 566
И аз не съм чувала за КАВИТАЦИЯ.

И аз не мога да сглобя от тези кошари. И на мен ми я дадоха, но извиках жената дето ми я даде да я сглоби, тя бая се мъчи..ама е така както Нина казва.

# 567
  • sofia
Люба, какво е Кавитация?

http://www.medica-aesthetica.com/bg/Proceduri/21/%D0%9A%D0%B0%D0 … D1%86%D0%B8%D1%8F

на края има едно клипче, показва нагледно какво става

# 568
люба, според мен няма проблем да даваш АМ на по-малко от 3 ч. аз напоследък по-скоро се чудя дали вече не трябва паузата да стане 4 ч....

имам си една мечта, откакто съм ти прочела поста ми е мъчно за малката лоринка Sad
дано вече да не помни колко я боляло!

мойто дзвер дара днес нещо е крива. не мога да разбера какво й има, само мрънкоти и иска да я разнасям...

а за оставянето по корем - аз съм супер зле. дара седи по 2-3 мин., мъчи се, пъшка, пъшка и надава такъв вой, че после по 10 минути не мога да я успокоя. като знам, че трябва да я сложа по корем и лошо ми става!

# 569
И моята щерка хич не се кефи да седи по корем-голяма мъка е.Издържа 2-3 минути и това е...
Аз в последно време почти на 4 часа давам АМ.

Общи условия

Активация на акаунт