Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 462
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро. 

Ако не възразявате, да ви черпя по едно кафенце за сутрешно освежаване.

vandoni, Lilims   Hug Hug  bouquet    Чудесни снимки на младия "Ибрахим". Но във филма има по-различно излъчване и е по-привлекателен. Може би леко наболата брада, или защото просто е добър актьор и добре пресъздава образа, но излъчването в тази роля е съвсем различно. Сигурно за това тийнейджърките са луднали по него. Харесвам го, но моите предпочитания са към по-зрелия и по-темпераментен Халит.
Гледах втория фрагман. Ибрахим е сгазил лука и го завеждат насила при СС. Дано не е фатално.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show От тук може да се види, от 19.03, точно в 22:57:55

# 136
Добро утро!
Специален поздрав за фенките на Ибрахим и от мен.Вероятно на тези
снимки е по-млад.Във филма е по мъжествен и ми харесва повече.
Може би ,защото одеждите много му вървят? 

.
.
.

# 137
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро. 

Ако не възразявате, да ви черпя по едно кафенце за сутрешно освежаване.

vandoni, Lilims   Hug Hug  bouquet    Чудесни снимки на младия "Ибрахим". Но във филма има по-различно излъчване и е по-привлекателен. Може би леко наболата брада, или защото просто е добър актьор и добре пресъздава образа, но излъчването в тази роля е съвсем различно. Сигурно за това тийнейджърките са луднали по него. Харесвам го, но моите предпочитания са към по-зрелия и по-темпераментен Халит.
Гледах втория фрагман. Ибрахим е сгазил лука и го завеждат насила при СС. Дано не е фатално.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show От тук може да се види, от 19.03, точно в 22:57:55
Добро утро!
Не можах да изгледам фрагмана, но едва ли е фатално за Ибрахим.  Wink

# 138
nadejda2639, благодаря за прекрасните и оригинално обработени снимки, които постоянно поместваш в темата.   Hug Hug   bouquet  bouquet   Мненията ни за Ибрахим съвпадат. Наистина във ВВ има по-мъжествен вид, стайлинга му е на ниво и освен това е добър в ролята си, след като предизвиква толкова противоречиви чувства. Но в крайна сметка всеки има свой поглед и оценя според усета си. Истина е, че един султан няма причина да сдържа емоциите си и демонстрира без задръжки темперамента си. Докато Ибрахим е постоянно на щрек, живее на практика във враждебна среда и всяка погрешна стъпка може да му коства живота. Между него и Хюррем има много общи неща, целите им са еднакви - да оцелеят, да запазят максимално достоинството си и ако може да компенсират злочестата си участ, като си извоюват стабилно място до султана. Само похватите им са различни, което е естествено - Ибрахим е мъж и той се бори за приятелството на СС, а Хюррем иска да завладее сърцето, и то цялото, на Сюлейман. Надявам се сценаристката да не залитне в посоката, която и тук беше загатната, за сърдечна връзка м/у СС и Ибрахим. Тогава вече борбата ще е безмилостна, защото СС има едно сърце и трудно ще го подели м/у двама съперници от различен пол.  newsm78

# 139
ЗДРАВЕЙТЕ
nadejda2639 Hug  благодаря,че ни радваш с прекрасните си творения newsm51

hiacint   newsm51  в трея се вижда ,че Султана е с Хюррем Peace
А за Ибрахим Praynig  аз малко съм неудовлетворена  Wink от начина по който узнава Сюлейман за любовта им -защото исках той сам да се досети- и Хюррем му каза директно, и когато диктуваше писмото- реакцията на Ибрахим бе показателна...
Сюлейман обича Ибрахим- и като най доверен помощник и като приятел ,брат.
И като най доверен човек и като приятел се е надявал Ибрахим да сподели с него вълненията си ,любовта си...но смее ли Ибрахим- щом му се полага робиня Mr. Green
Да...много зависи от поведението на Ибрахим- ще се изправи ли смело да защити любовта си ,или ще мрънка отричайки,оправдавайки се newsm78

А Окан във филма е по много по мъжествен и красив Peace

# 140
hiacint,толкова точно си го казала,че не намирам какво да добавя освен да те
поздравя.

За hiacint и всички фенки на,,по-зрелия и темпераметен Халит",между които съм и аз.

.
.
.
.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 10:50 от nadejda2639

# 141
  • В тъмната гора.
Добро утро  изпихте ли кафето. Благодаря за снимките на Ибрахим аз също го харесвам,  а актьорът  Окан Ябалък си играе страхотно ролята, голям талант. Клипчетата на Мишел за Хатидже и Ибрахим сигурно съм ги гледала около стотина пъти , любовта им е много красива, смятам , наистина Ибрахим обича Хатидже поне Мерал Окаи иска да е така.

Още много клипчета съм подготвила обаче не съм ги качила.

# 142
                .

# 143
НАДЕ newsm51 smile3501  love001
страхотни сте - Халит ,Али и.. ТИ Peace много красиво бащинство-
сетих се за интервюто, в което го питат как се вижда на 50 год-
на кон с ДВЕТЕ си деца bowuu Heart Eyes Grinning  чакам момиченцето hahaha

МИШЕЛ newsm51
зарадвай ни в този мрачен мартенски ден с клипчетата си,моля те Hug

# 144
nadejda2639, благодаря. Дъхът ми винаги спира, като видя този поглед. Един мъж в истинския смисъл на думата, за когото не може да се каже, че е първи красавец. Нооо, страхотно харизматичен, запленяващ и буквално обсебващ. А в този сериал, с тия облекла, изглежда толкова екзотично и величествено, че просто  smile3505 smile3521
Във вида на всички герои облеклото привнася допълнително великолепие и подсилва характерите им. Явно стилистите на сериала са изключително добри.
За Сюлейман всяка одежда, всеки тюрбан, всяко бижу го правят величествен и внушаващ сила и респект.
Гледам с удоволствие как се носят из султанския дворец величествената Валиде Султан, със страхотна осанка на кралица. Нежната Хатидже, която особено с тия наметки е прекрасна, като нежно цвете, което сякаш се предпазва от злата си участ на жена, която не може никога да даде израз на съкровените си чувства. А Хюррем е винаги с ярки тоалети, сякаш иска да демонстрира непокорния си характер и желанието си да покаже, че ще постигне целите си с цената на всичко. А може би и страха си от неизвестността, която едва ли й се рисува само в розови краски. Но тя умело прикрива истинското си безпокойство пред другите и винаги е с гордо вдигната глава. Което, разбира се, не й носи дивиденти и единствено султана оценява факта, че тя не показа  раболепие и страх пред авторитета му. Не знам защо Махи почти винаги е в по-тъмни тоалети? Като че ли няма смелост да демонстира толкова силно красотата си, или пък за да прикрие помислите си, които видяхме, че не винаги са чисти, или по този начин стилистите показват, че тя изживява мъка по загубената любов на повелителя си?  newsm78
Може да не съм съвсем права в размислите си, но това ми се натрапва в съзнанието от доста време и реших да го споделя с вас.

Lilims, да, и аз видях, че изглежда Хюрем си е възвърнала благоволението на СС. Сцената беше много нежна и напомняше за най-добрите времена, когато тя му беше любимка. Дано главата й да е увряла и да си е взела сериозна бележка от отношението на СС преди заминаването към Родос и да бъдем свидетели на по-нормални отношения между тях и на една по-уравновесена Хюррем. Че тази постоянно крещяща и невъздържана Хюррем ми идва в повече.

# 145
# 146
Адаша май здравата загази....но аз мисля .че го извика заради Виктория.Сюмбюл ага и Нигяр калфа я видяха с Бонджук ага,незнам,незнам .СС доста е разярен,едва ли е заради любовна история ,по скоро е свързано със сигурността в двореца.В предните епизоди единственият път когато пак така се развика на Ибрахим беше свързано с отравянето на Хюррем.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 12:06 от Ibrahim

# 147
,,Дъхът ми винаги спира, като видя този поглед. Един мъж в истинския смисъл на думата, за когото не може да се каже, че е първи красавец. Нооо, страхотно харизматичен, запленяващ и буквално обсебващ."
hiacint,спомняш ли си думите на Берг,когато я питат какво харесва най-много в Халит?Тя отговаря:
,,Очите,но не защото са сини,а защото има много дълбок поглед".

Да, права си !Обсебващ!Как иначе човек да си обясни,че вече трета година не спираме с интерес да следим проектите, в които участва,както и личния му живот.

# 148
Наде, абсолютно си права.  newsm10 smile3521 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 149
СС към Хюррем -Когато и лъвовете треперят от моща ми,съдбата ми отреди да съм немощен пред две очи
СС към Ибрахим - Как мога да се отплатя за това което стори
Ибрахим -Достатъчно е да вземете душата ми ,Господарю. ,вариант 1 ,и вариант 2 Достатъчно е да пощадите душата ми ,Господарю
Няколко пъти го слушах ,но на Окан ми много трудно да му разбера,а в турския понякога една буква променя целия смисъл на изречението....По-младите които по добре чуват да се ослушат "
almyı" или  "almayın" казва?

Общи условия

Активация на акаунт