Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 465
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Засега изчезвам ,че и аз съм немощен пред едни очи  Heart Eyes.до следобедното кафе.

# 151
  • В тъмната гора.
Засега изчезвам ,че и аз съм немощен пред едни очи  Heart Eyes.до следобедното кафе.

Изчезвай тогава и приятно изкарване на неделната почивка!

# 152
  • В тъмната гора.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros
Днес даваха награждаването на Мерием, много е интересна...
Цъкнете на 11,10 часа

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 12:30 от Мишел_

# 153
Мишел,благодаря за линка!
Много се е наляла Мерием.Халит като перце вдигна Али,
но ако пак трябва да вдига Мерием,зор ще види.

# 154
Ибрахим, огромни благодарности за превода на видеото с Халит и Берг което поместих вчера. Тази двойка е мой личен интерес и ми беше страшно интересно да прочета толкова подробен превод  smile3501 smile3525

Благодаря и за превода на трейлъра. Ако някой направи подробен превод може да сложим субтитри  Peace

Ето и видео от днес на Халит и Берг по Старлайф
  Hug

# 155
СС към Хюррем -Когато и лъвовете треперят от моща ми,съдбата ми отреди да съм немощен пред две очи
СС към Ибрахим - Как мога да се отплатя за това което стори
Ибрахим -Достатъчно е да вземете душата ми ,Господарю. ,вариант 1 ,и вариант 2 Достатъчно е да пощадите душата ми ,Господарю
Няколко пъти го слушах ,но на Окан ми много трудно да му разбера,а в турския понякога една буква променя целия смисъл на изречението....По-младите които по добре чуват да се ослушат "
almyı" или  "almayın" казва?

Според мен е "almayın" - "да не вземете", тоест "да пощадите".

# 156
# 157
Meryem Uzerli Ödül Töreninde Starlife, Star TV 20.03.2011

# 158
  • София
Горкичката, как я мъчат журналистите. Напълно я разбирам. И аз понякога много се тормозя, докато говоря на турски.

По-добре на първо време да отминава с усмивка репортерите и да отговаря със заучени фрази: "Благодаря за вниманието" и т.н.

# 159
Здравейте и от мен! Чета ви когато имам възможност, но филмът го гледам с интерес, защото много ми харесва. Реших и аз да дам своя принос във форума. Ето какво открих за Роксолана http://www.youtube.com/watch?v=OyEk2JVaWRASimple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 160
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ибрахим, точно това помислех и аз имам предвид че СС разярен заради сигурността. Но понеже бях вече легнала да спя след нощно, не станах да го пиша. Възможно да си прав.   bouquet
Приятно изкарване с две хубави очи.  Wink

# 161
да допълня и още нещо за Роксолана http://vbox7.com/play:7436af29

# 162
  • София
Тук и двамата са много, ама много красиви... Heart Eyes

# 163
Благодарение на Севи_нил имаме пълен превод на новия трейлър и вече има и субтитри  Hug

Да е жива и здрава Севи, че днес имала и рожден ден
  newsm51  love001

Великолепният век - 11 еп.- трейлър 2 BG

# 164

МИЛА СЕВИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ

Общи условия

Активация на акаунт