Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 408
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Току що даваха Халит и Бергюзар по Канал Д. Ако може някой да преведе  Peace

# 106
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ibrahim ще ни намразят накои хора да знаеш.. Sunglasses но от друга страна това е самата истина, не си измисляме. И на мен много ми харесва Мустафа, мисля, че още от ранно детство му се е наложило да разбере нещата от живота. И далеч не е бил глезен и обгрижван. Ако имаш повече инфо за него ще съм ти благодарна да го пуснеш.
Незавидна е и съдбата на Махидевран, няма да е преувеличено да напиша, направо покъртителна.
Що трябва някой да ви намрази? newsm78 Аз също харесвам Мустафа.
А за това кое как би било... Добре че в Исторята няма дума ако.  Peace
Много народи и нации съжаляват за това разбира се.  Mr. Green

# 107
Току що даваха Халит и Бергюзар по Канал Д. Ако може някой да преведе  Peace

Х.Е. и Б.К са присъствали на парти организирано по случай успеха на "1001 нощ" в Балканските страни.Връзката на известната двойка започна именно с този сериал ,премина през приказна свадба и се увенча с раждането на сина им Али.Б.К. -"Много съм щастлива,това е най-прекрасното чувство което съм изпитвала в живота си(за майчинството) .Х.Е.-"Това ,че сериалът продължава да жъне успех ,след толкова години е повод за гордост и удовлетворение за нас","Ролята на сериала в нашия личен живот е много съществена."На въпроса мислят ли да участват,имат ли някакви планове за съвместен проект(сериал,филм),Х.Е."Защо не ,не невъзможно,ако ни се предложи нещо наистина хубаво (като проект),но засега нямаме такива планове и предложения." Не може да се отрече ,че и двойката изглежда доста добре ,Б.К "Аз ходя на фитнес",Х.Е. "Аз се опитвам да се вместя в тялото си Simple Smile".При толкова много ангажименти напоследък имате ли време един за друг-Х.Е. "При всяка възможност се опитваме да бъдем заедно."Много се говори за ревността на Б.К. относно участията на Х.Е. в други продукции с красиви жени .Х.Е."Такова нещо е невъзможно няма и начин ,ние и двамата сме хора от този сектор,и знаем как стоят нещата ." Б.К. "Ни просто си вършим работата и това е,извън това сме едно нормално и щастливо семейство".ПО повод счупването на крака ,ХЕ."Сега вече съм добре ,да пази Господ от по лоши неща."

# 108
Джейн    bouquet  много красиво  Heart Eyes

Мишел   bouquet  благодаря за превода  Hug
аз пък се радвам, че оставам в малцинството  Laughing писна ми да се бутам  ooooh!

Ибрахим се крие от фенките  Crazy Laughing 

за колекционерите  Laughing Crazy  цък

Интересно ми е дали Виктория ще изпадне в немилост, или ще отърве кожата, спасявайки шехзадето от болнавия даскал /а покрай него и Хатидже  Wink/ И как пък никой друг не го видя, че няма да го бъде  newsm78
Раждането на Михримах е поредния 'пирон е ковчега' на Хюррем, много съм любопитна какви тактики ще приложи, за да си върне султана  Thinking Може би тя ще му отвори очите за любовта между Ибрахим и Хатидже? Макар този брак да не я устройваше, нещата се променят...
За майчината любов... не мога да си представя психиката на тези жени, ада, в който живеят- да знаят, че рано или късно синовете им ще бъдат убити  Tired  да трябва да изберат едно от децата си  Sick

Ibrahim    bouquet  благодаря

# 109
# 110
  • В тъмната гора.
4
Раждането на Михримах е поредния 'пирон е ковчега' на Хюррем, много съм любопитна какви тактики ще приложи, за да си върне султана  Thinking Може би тя ще му отвори очите за любовта между Ибрахим и Хатидже? Макар този брак да не я устройваше, нещата се променят...
За майчината любов... не мога да си представя психиката на тези жени, ада, в който живеят- да знаят, че рано или късно синовете им ще бъдат убити  Tired  да трябва да изберат едно от децата си  Sick

Ibrahim    bouquet  благодаря

Не вярвам Хюррем да помогне на Хатидже и Ибрахим. Все пак ще видим..но почти 90% съм сигурна. Годеникът на Хатидже ще умре и докато Ибрахим не стане велик везир сигурно ще се крият.
Това, че Хюррем ражда дъщеря не е пирон в ковчега и. Когато султана се разсърди тя не можа да спи вечерта и каза на сина си - "Баща ти ми се разсърди сине...Какво да направя...Той не обича вече тази жена...и мен ли няма да обича ...Трябва да направим нещо...Ах, Сюлейман не ни оставай." Написах го  преди време, но пак ще го напиша. Между Махидевран и Хюррем има голяма разлика в начина на обичане. Махидевран обича Сюлейман, но по онзи дворцов изискан начин и има задръжки, а също така обича много повече сина си. Хюррем обича Сюлейман без задръжки и това за нея е на първо място.
От предстоящите събития Хюррем ще се промени много. Раждането на дъщеря..появата на Виктория като заплаха...просто ще осъзнае много неща.

# 111
Съгласна съм с написаното от теб, Мишел, както за това че не вярвам Хюррем да помогне на Ибрахим, така и с начина на обичане от страната на Махидевран, така и и от Хюррем.

# 112
Мишел  Hug  под 'пирон в ковчега' имах предвид убедеността и, че ще роди принц, наследник  Peace
а иначе, Михримах има своята роля в историята (и легендите), но това по-късно...

в днешния има статия за 'тайната' любов на Мимар Синан, мисля, че е точно тази легенда за джамиите..

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/mimar_sinanin_bilinmeyen … =30175&page=1

легендата на английски 

макар че и той не ми е сила  Crazy ще се опитам да я преразкажа накратко, приемам всякакви поправки  Hug Peace

Когато дъщерята на Сюлейман Великолепни Михримах (на персийски името означава Слънце и Луна) навършва 17 години, двама мъже искат да се оженят за нея - управител на провинция (Рустем паша) и известнията архитект Синан (по това време обаче той е 50-годишен и вече женен) Така че султанът дава дъщеря си на Рустем паша. А на Синан е поръчано да построи джамия в Юскюдар (на азиатския бряг) в чест на Михримах. Джамията е с форма на жена, чиито коси стигат до земята...
След време, все още влюбен, Синан започва изграждането на втора джамия ('на своя глава'), на висок хълм на европейския бряг (Едринекапъ, близо до музея Карие), Тази джамия също прилича на жена, чиито коси се разтилат до глезените и... Джамията е с 1 минаре и 161 прозореца
http://www.pbs.org/wgbh/buildingbig/wonder/structure/mihrimah_mosque.html

на 21 март 9денят на пролетното равноденствие, и според легендата, рожден ден на Михримах), когато слънцето залязва над минарето на джамията на европейския бряг, зад джамията на азиатския се показва луната...

# 113
Пенда, красива легенда, благодаря.   bouquet 
Ох, много злобни показват жените в сериала, всички са такива кобри...  ooooh! ooooh! ooooh!
Визирам злорадно осказване на Махидевран в новия фрагман.  Peace

# 114
Много красива легенда...хората на изкуството са с лирични души и изпитват красива и вечна любов...пенда smile3525
ИБРАХИМ мерси за превода на видеото Hug Hug Hug

# 115
вярно са големи злоби  Sick  но пък и борбата е жестока, нямат особен избор

затова пък актрисите са чаровни  Sunglasses

Modern Mahidevran

# 116
# 117
Замислех се... 5 Сезона, това 5 години ли са??? newsm78 Майкоооооооооооо.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
  • В тъмната гора.
Замислех се... 5 Сезона, това 5 години ли са??? newsm78 Майкоооооооооооо.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Това не може да е истина  Shocked 5 сезона Shocked

# 119
  • София

Това не може да е истина  Shocked 5 сезона Shocked
Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт