Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 497
  • 749
  •   1
Отговори
# 570

Не съм се шашкал,не се шашкай и ти . Rolling EyesПросто попитах ...да ,ясно е.Хайде да спрягаме глаголи

аз се шегувам
той се шегува...  bouquet
"Изгубени в превода", май се е получило?  Thinking
Peace Peace Peace
Не ми се карайте  Wink
Joy Joy Joy

# 571
Ами виж какво, прибирам се след много дни отсътствие и ви чета... последните няколко поста ми правят впечатление, с едни съм съм съгласна с други не. Пиша си това което си мисля, защото най добре е формулирано вече преди мен.  Това, ама абсолютно няма нищо общо нито с робска психика нито с нещо друго. Отделно че мога и да кажа това което е обидно за мнозина тук: моята психика е свободна от турското ви робство...  Wink   Peace Можеш от тук нататък да почнеш да се "катериш по имперския ми панталон". Много пъти са ми казвали подобно нещо.  Peace  Защото аз се гордея с това че съм родена в една Империя с минало, настояще и бъдеще.
Поднасям искрени си извенения към останали четящи в темата.   bouquet
Просто ме ядосват подобни постояни заяжания. Четях доста време без да се изкажа на определено пишещи.   bouquet

Вие, рускините, наистина можете единствено да си мислите, че сте наследници на някаква империя и да продължавате да си присвоявате българската ни история hahaha Факт ли е, че поробената и злобееща Александра е с твоето потекло, факт е?!!! Хайде сега, върви първо научи по-добре езика, на който се пише тук и тогава се пробвай да обиждаш на нации, интелектуално наследство и прочее фантазии, които съществуват единствено в твоето съзнание! Sunglasses

# 572
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ами виж какво, прибирам се след много дни отсътствие и ви чета... последните няколко поста ми правят впечатление, с едни съм съм съгласна с други не. Пиша си това което си мисля, защото най добре е формулирано вече преди мен.  Това, ама абсолютно няма нищо общо нито с робска психика нито с нещо друго. Отделно че мога и да кажа това което е обидно за мнозина тук: моята психика е свободна от турското ви робство...  Wink   Peace Можеш от тук нататък да почнеш да се "катериш по имперския ми панталон". Много пъти са ми казвали подобно нещо.  Peace  Защото аз се гордея с това че съм родена в една Империя с минало, настояще и бъдеще.
Поднасям искрени си извенения към останали четящи в темата.   bouquet
Просто ме ядосват подобни постояни заяжания. Четях доста време без да се изкажа на определено пишещи.   bouquet

Вие, рускините, наистина можете единствено да си мислите, че сте наследници на някаква империя и да продължавате да си присвоявате българската ни история hahaha Факт ли е, че поробената и злобееща Александра е с твоето потекло, факт е?!!! Хайде сега, върви първо научи по-добре езика, на който се пише тук и тогава се пробвай да обиждаш на нации, интелектуално наследство и прочее фантазии, които съществуват единствено в твоето съзнание! Sunglasses
Ами не е мое потекло, защото не съм рускиня.  Wink Това че смятам Великата Русия за моята Родина не ме прави рускиня, а пък Александа не я прави рускиня.  Mr. Green
Просто казах да внимаваш с исказвания за робско потекло Peace

# 573
Joy Joy Joy

Благодаря на хърватите   Peace

# 574

Joy Joy Joy
Благодаря на хърватите   Peace

# 575

Благодаря на хърватите  Peace

# 576
Темата до сега беше място за обмяна на мисли, информация и впечатления. Не мога да разбера защо трябва да се обръща на махленска свада. Разбрахме, че не го харесваш, обяснихме защо ни харесва на нас. Време е да минем по-нататък. Факта, че никой друг не се е обадил със същото мнение като твоето, не е причина да обиждаш тук пишещите.

И за онези времена - Сюлейман е имал харем, но е бил немислимо верен на една жена, Хенри не е имал харем, но пък е убил част от жените си, за да се ожени за следващата, Иван Грозни е устройвал оргии, на които се е запивал заедно със сина си, а девиците не са били от харем, ама то си е все едно същото.

Просто не виждам нещо различно и на запад и на изток по онова време - само имената са други. Затова не мога да разбера на какво точно опонираш.

# 577
Хайде, стига сте ме занимавали със злобните си забележки, и без това ви отделих прекалено много време, а то е пари  Mr. Green

Sveltesse, пишещите в темата няма да загубят, ако не им отделяш прекалено много време за Naughty, а и ти ще спечелиш пари. hahaha        

# 578
  • до най слънчевия бряг
Някои хора не само гледат филма ,но се вживяват в ролите ,На мен ми се струва ,че нашата съфорумка Sveltesse  се е вжививяла в ролята на Хюрем ,отначало дръзка и тук таме забавна ,от последните и постове лъха  злоба  с тия лични нападки и обиди към съфорумки Направо си плаче да цъкнем на  "информирай модератор "

# 579
Sveltesse, пишещите в темата няма да загубят, ако не им отделяш прекалено много време за Naughty, а и ти ще спечелиш пари. hahaha        

...затова пък ти и тези като теб няма да претърпите никакво развитие и ще продължите да тънете в заблужденията си относно ценностите в живота, както и да заблуждавате нормалните хора, че интернет-пространството служи само за лицемерничене и възхвала на отдавна залезли идоли...

siren62, вживявате се всъщност вие, които се олицетворявате с Хюррем, но не ви стиска да си го признаете Sunglasses
...сега да не почнете да ми скандирате "много сме, силни сме", че съвсем ще ме откажете да ви чета смехотворните напъни...и без това тук сте като затворено общество /по-зле и от харем/, рядко някой трезвомислещ ще ви обърне внимание, добре, че не всички се вдетинявате, все пак...

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 19:51 от Sveltesse

# 580

# 581

Коя е жената?  newsm78

Благодаря на хърватите  Peace

Thanks, Croatia friends!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 582

Коя е жената?  newsm78

Thanks, Croatia friends!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Берен Саат - Бихтер от " Забранения плод"

# 583
  • В тъмната гора.
за фенките на Окан  Hug от филма, за който взе наградата   smile3501 "Av Mevsimi"

newsm03  love001  love001

# 584
съвсем ще ме откажете да ви чета смехотворните напъни

Sveltesse , мнооого ще ме зарадваш! Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт