Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 480
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
съвсем ще ме откажете да ви чета смехотворните напъни

Sveltesse , мнооого ще ме зарадваш! Mr. Green 

Хубаво е човек да си избива комплексите за малоценност, недооцененост и самовлюбеност на по-подходящи места  bowuu

# 586
добра ви вечер, но не съм ви добре заварила. къде е водещата темата да успокои страстите. жалко,че превръщате темата във война от 16-ти век. извинете,че нахлух така в темата ви.

# 587
добра ви вечер, но не съм ви добре заварила. къде е водещата темата да успокои страстите. жалко,че превръщате темата във война от 16-ти век. извинете,че нахлух така в темата ви.

Добра да е и за теб  Hug Няма какво да извиняваме, но искрено се радвам, че се намери някой да квалифицира "действията" на ветеранките във форума hahaha

# 588
  • Атлантис, Галактика Пегас
По повод водеща тема, отново интригуващ фрагман. Ножа в ръцете на Виктория...  Wink А да видим Мата Хари от средновековието.  Joy

# 589
Горе ръцете и с лице към стената. Никой гък да не е казал.  Twisted Evil
Joy  Joy Joy

# 590
Sveltesse, аз знам от кои съм, но запази добрият тон за да я има темата.не пиша тук,но не мога да подмина такива съфорумки. не им е мястото сред дамите решили да гледат и се радват на един хубав филм и любим актьор.

# 591
  • Varna
ПЕРЕГРИН Hug
Де го намери този котарак бе Joy Охх, винаги си ме разсмивала Hug ПризнавЪм тЪ за сетен път newsm10

# 592
Sveltesse, аз знам от кои съм, но запази добрият тон за да я има темата.не пиша тук,но не мога да подмина такива съфорумки. не им е мястото сред дамите решили да гледат и се радват на един хубав филм и любим актьор.

dari 56, очевидно инфото за "бунта на непокорната" бързо се разнася из форума Wink Съветвам те преди да избираш от "кои" си първо да разлистиш няколко стр. назад в темата  и тогава да прецениш на кого да размахваш пръст Peace Освен ако, както някои изявени"специалистки", и ти не си оперирана от чувство за хумор, за справедливост и за обективност newsm78...и не на последно място - към заплахи прибягват на помощ слабите и неуверени в позицията си Mr. Green

Kordelia, още веднъж те приканвам да се върнеш в 1-ви клас и да понаучиш бълг.граматика, лексика и пунктуация, нищо лично, де, но нали виждаш, че никой не се интересува от репликата ти ни в клин, ни в ръкав Wink

Peregrin, котакът е един път! Както и чувството ти за хумор, което тук си е истинска рядкост Sunglasses

# 593
Относно фрагмана,не мога да разбера какво изциври Хатидже на рамото на батка си  hahahaДоста мокра серия май ще бъде...

# 594
ПЕРЕГРИН Hug
Де го намери този котарак бе Joy Охх, винаги си ме разсмивала Hug ПризнавЪм тЪ за сетен път newsm10

Делта, дека се губиш?  Hug С нова прическа си виждам  Wink thumbsup

# 595
  • Атлантис, Галактика Пегас
Относно фрагмана,не мога да разбера какво изциври Хатидже на рамото на батка си  hahahaДоста мокра серия май ще бъде...
Нека да е мокра, но наситена на събития. Както се казва искаме ние си "зрелища" да има какво да разискваме.  Peace

# 596
Разгорещени страсти като гледам тази вечер....сигурен съм ,че повод пак е мойта "любимка" Сашка.

# 597
А балдахини, май вече няма да видим докрая на сериала  Rolling Eyes

Разгорещени страсти като гледам тази вечер....сигурен съм ,че повод пак е мойта "любимка" Сашка.
Не. Форумски недоразумения и страсти!!!

# 598
Нека да е мокра, но наситена на събития. Както се казва искаме ние си "зрелища" да има какво да разискваме.  Peace
Бе дано да няма толкова много събития ,че с тези извори които ползваме ,от къде ще намерим такива дали Хатидже наистина е плакала на рамото на СС. Joy Crossing Arms Peace

# 599
  • София
Преди време имах една "приятелка". Возех я с колата си където и когато поиска, идваше ми нагости, преяждаше и препиваше, не спираше да дърдори, да излива агресията си спрямо околния свят, но в един момент ми заяви, че винаги ме е смятала за лицемерна и високомерна и поради тази причина ще ме лиши от присъствието си в моя дом, където и без друго идвала /иначе много редовно в продължение на години/ насила, и нямала да използва колата ми, което правила не заради себе си, а заради мен.

След като аз въобще не проявих интерес към това какво е провокирало това й решение, тя месеци наред ми обясняваше с смс-и и писма причините за него.

А на мен, както сигурно се сещате, ми беше мноооого мъчно. Joy

Просто реших да споделя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт