Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 480
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
Перегрин,
Тука съм винаги, но ви гледам от друго измерение Hug Прическата е същата, само съм си навила един полутюрбан. Даже Сашка няма такъФ убаФ newsm03

# 601
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нека да е мокра, но наситена на събития. Както се казва искаме ние си "зрелища" да има какво да разискваме.  Peace
Бе дано да няма толкова много събития ,че с тези извори които ползваме ,от къде ще намерим такива дали Хатидже наистина е плакала на рамото на СС. Joy Crossing Arms Peace
Joy Joy Joy Joy

# 602

Разгорещени страсти като гледам тази вечер....сигурен съм ,че повод пак е мойта "любимка" Сашка.
Не. Форумски недоразумения и страсти!!!

даа този път Сашка е невинна  Peace Peace Mr. Green

Ибрахим, какво си говорят във фрагмана Сюлейман и Валиде? Писмото на Ибрахим ли и показва? И май се питат до кого е? или пак не съм разбрала  Blush Crazy

а шехзадето се е разболяло и май ще обвинят даскалчето  newsm78

# 603
Преди време имах една "приятелка". Возех я с колата си където и когато поиска, идваше ми нагости, преяждаше и препиваше, не спираше да дърдори, да излива агресията си спрямо околния свят, но в един момент ми заяви, че винаги ме е смятала за лицемерна и високомерна и поради тази причина ще ме лиши от присъствието си в моя дом, където и без друго идвала /иначе много редовно в продължение на години/ насила, и нямала да използва колата ми, което правила не заради себе си, а заради мен.

След като аз въобще не проявих интерес към това какво е провокирало това й решение, тя месеци наред ми обясняваше с смс-и и писма причините за него.

А на мен, както сигурно се сещате, ми беше мноооого мъчно. Joy

Просто реших да споделя. Mr. Green

Hug Hug Hug
Емел  Heart Eyes
Кажи сега за фрагмани, какво чу ти.  Wink

# 604
А балдахини, май вече няма да видим докрая на сериала  Rolling Eyes

Разгорещени страсти като гледам тази вечер....сигурен съм ,че повод пак е мойта "любимка" Сашка.
Хммм и не е повод Сашето,как така? Shocked Shocked Shocked....Балдахини вече ЙОК ,Султана е само на една,пък и тя горката имала проблеми с килограмите,няма да е много лицеприятно да я показват разплута пред зрителите. hahaha hahaha hahaha

# 605
А балдахини, май вече няма да видим докрая на сериала  Rolling Eyes

Хммм и не е повод Сашето,как така? Shocked Shocked Shocked....Балдахини вече ЙОК ,Султана е само на една,пък и тя горката имала проблеми с килограмите,няма да е много лицеприятно да я показват разплута пред зрителите. hahaha hahaha hahaha
По повод разплута...
Ох, Ибрахиме, я кажи,  останах с впечатление че стандарта за хубава жена при туриците е закръглена?  Това дали е вярно? newsm78

# 606
  • София
Ибрахим, превеждаш ли фрагмана за питащите или аз да се пробвам?

Ох, Ибрахиме, я кажи,  останах с впечатление че стандарта за хубава жена при туриците е закръглена?  Това дали е вярно? newsm78

Ами аз да кажа, че в БГ почти не правя впечатление, но отида ли Турция не мога да се отърва от обожатели. Ти ме знаеш как изглеждам, направи си извода.

Нека все пак Ибрахим да каже като мъж.

# 607
  • Varna
Корделия,
Честичко навестявам Комшиите, ама като гледам сегашните турски мъже, не водят разплути жени.

И да вземат да вталят малко Хюрремчето, че сЮФсем ще излезе от образ. Махидевран е била дебеланата, която не се е грижела за себе си. Пък де да знам, може сценаристката така да ги вижда...наобратнУ newsm78

# 608
  • София
 Joy

Сигурно си права.

# 609
Ибрахим, превеждаш ли фрагмана за питащите или аз да се пробвам?
Емел  Hug  радвам се, че те виждам, и благодаря, че сподели   bouquet

Благодаря на хърватите   Peace
и аз, и аз, нямаш си представа колко   bouquet /както и всички, които искат да гледат серията с превод/

# 610
даа този път Сашка е невинна  Peace Peace Mr. Green

Ибрахим, какво си говорят във фрагмана Сюлейман и Валиде? Писмото на Ибрахим ли и показва? И май се питат до кого е? или пак не съм разбрала  Blush Crazy

а шехзадето се е разболяло и май ще обвинят даскалчето  newsm78
Всичко си разбрала ,афферим маршаллах би казал Сюмбюл ага.

# 611
Корделия,
Честичко навестявам Комшиите, ама като гледам сегашните турски мъже, не водят разплути жени.

И да вземат да вталят малко Хюрремчето, че сЮФсем ще излезе от образ. Махидевран е била дебеланата, която не се е грижела за себе си. Пък де да знам, може сценаристката така да ги вижда...наобратнУ newsm78
Ами тя какава е сценаристката.  newsm78   Клони май към по пишни дами.  Party
както се казва за всеки влак си има пътници.  Wink А в харема на тези сладкиши...  Party Stop Mr. Green  chef

# 612
Емел, притчата ти е изключително показателна, особено за новите ти "приятелки" от форума, които те посрещнаха също толкова "сърдечно" преди известно време, както и мен сега. Не че изпитвам невероятно влечение да им ставам любимка Naughty Може пък и да ти липсва старата "приятелка", ти си знаеш най-добре и едва ли ще споделиш с нас Peace
Ибрахим, много внимавай, стъпваш по тънък лед, тук стрелят на месо, при това от засада и се множат да не казвам като какво  Wink Wink Wink

# 613

Всичко си разбрала ,афферим маршаллах би казал Сюмбюл ага.

ее, мерси   bouquet  с такава  поФала от Сюмбюл, че и Ибрахим може и Хасеки да стана  Flutter
и малко алтъни  Wink па и муската няма да навреди   Crazy

# 614
Аз искам да ви питам нали Хюррем роди принц, защо още и казват хатун ?

Общи условия

Активация на акаунт