Колко килограма качихте по време на бремеността

• 83 438
  • 845
  •   1
Отговори
# 30
ох и аз изчетох всичко чак вече почнах да скучая newsm78 #Crazy Grinning

# 31
До средата на 8-ми месец съм около 9 кг. Първоначално си мислех, че ще кача много, но за първите четири месеца бях само едно коло отгоре. Сега забелязвам, че наистина бързичко трупам, така че след месец и половина най-много ще видим какъв е разултата.

# 32
  • До морето :)
И аз средата на 8-мия месец съм +10, мисля си, че повече от +15 няма да стана  Grinning

# 33
  • Сопот, Пловдив
Аз съм горе-долу по средата на 9-тия месец, досега съм качила +16кг, надявам се докато родя максимум още 1-2кг да кача.

# 34
  • София
Да се отчета и аз Laughing
С първата бременност бях качила 25кг Embarassed които свалих и даже и отгоре.
Сега съм в шести месец и съм +9кг до тук,струва ми се пак много,но силно се надявам до края да не кача като първия път,но ще видим.Не се притеснявам,защото знам че после ще ги сваля Laughing

# 35
Да се отчета и аз Laughing
С първата бременност бях качила 25кг Embarassed които свалих и даже и отгоре.
Сега съм в шести месец и съм +9кг до тук,струва ми се пак много,но силно се надявам до края да не кача като първия път,но ще видим.Не се притеснявам,защото знам че после ще ги сваля Laughing

А как ги свали първия път? И кърмеше ли?  Hug Питам, защото аз вече съм качила 16, а имам още 2 месеца...  Tired

# 36
  • София
Ами не е с някави специални диети,правила съм ама като започнеш да се разхождаш с малкото и да не спиш,ще видиш как се сваля бързо Laughing

# 37
Да се включа и аз..С първата бременност ударих +16кг и направо ми се плачеше,защото се надявах,че докато кърмя ще сваля,но уви-прибавих още 5кг Shocked.Тъкмо успях да сваля 17кг и хоп бременна...казах си "Край,този път не ми мърдат отново +20кг".Не бях права-термина ми е за другата седмица и аз съм на +7кг,като в последния месец не съм наддала ,а дори съм свалила 1кг.Не съм предполагала,че може да има такава голяма разлика при 2 бременности на една и съща жена,но е факт.За да сваля кг от първото раждане започнах РХ и въпреки,че при тази бременност не го спазвам на 100% вярвам,че това е причината да не кача много-предварително се консултирах с лекар.

# 38
 аз  съм тежък случай , сега  съм в 5 месец (21 гес.седмица )  със първа бременност ,  от началото   до сега  съм качила  10кг (в момента 68кг) ,а имам още 4 месеца . Кофти е  че два месеца преди да забременея спрях цигарите   , а в  този период от време бях качила  около  още 5кг . Не ми се  мисли колко още ще кача до края . Много се надявам  после  лесно да си възвърна първоначалното  тегло и знам, че  определено ще започна  със някакъв спорт  и режим на хранене,  че нито една дреха не ми става ,ужас . Най-важното бебока   да  се роди   жив и здрав  другото са бели кахъри както се казва .

# 39
аз  съм тежък случай , сега  съм в 5 месец (21 гес.седмица )  със първа бременност ,  от началото   до сега  съм качила  10кг (в момента 68кг) ,а имам още 4 месеца . Кофти е  че два месеца преди да забременея спрях цигарите   , а в  този период от време бях качила  около  още 5кг . Не ми се  мисли колко още ще кача до края . Много се надявам  после  лесно да си възвърна първоначалното  тегло и знам, че  определено ще започна  със някакъв спорт  и режим на хранене,  че нито една дреха не ми става ,ужас . Най-важното бебока   да  се роди   жив и здрав  другото са бели кахъри както се казва .

Много подобен случай съм и аз.... Аз спрях цигарите в момента, в който разбрах, че съм бременна - сега съм в средата на 7-я месец и май май вече имам към 20 кг отгоре  Tired . В момента съм към 86-87 кг, а имам още 2 месеца, че и повече  ooooh! Направо не ми се ми се мисли после как ще ги свалям.....

# 40
Качих 16 кг,след раждането ми останаха 5 кг отгоре  Tired

# 41
  • Beyond the Frontiers
Започнах с 55 кила, когато стигнах 75 спрях да се меря - 8-мия месец. Свалих сравнително бързо - горе долу 5-6 месеца по-късно бях 50 кг. Без диети, без спорт, но с много притеснения около здравето на детето, за щастие всичко е ок. Сега пак стартирам от 55 след 9 месеца ще видим. Mr. Green

# 42
Със първото качих 25 ,а сега ми предстои да разбера надявам се да са на половината поне Laughing

# 43
С големия ми син качих 20 кг. от които 10 си ми останаха, добре, че бях много слаба преди. LaughingС втория ми син 16 кг. и пак имам 4 отгоре. Остана си ми и коремче, което още незнам как ще намаля.Надявам се като тръгна на работа да успея, че сега в къщи все нещо похапвам. Embarassed

# 44
Качих 11кг

Общи условия

Активация на акаунт