Колко килограма качихте по време на бремеността

• 83 443
  • 845
  •   1
Отговори
# 45
  • в Надежда-та
И с 2-те бременности 12-13кг Wink

# 46
сега съм в 9м имам още 15 дни и съм +14

# 47
и с двете качих по 9 кг,пожелавам го на всички,сваляш ги веднага при раждането Peace

# 48
pipi_rz браво на теб, завиждам ти. Аз вече съм с 6кг отгоре! А има още толкова много време и апетита ми е направо... Нямам думи

# 49
  • Бургас
До края на 8мия 24 кг  Embarassed

# 50
Забременях на 60кг, в края на 9-тия бях 82. това са си 22 кг Shocked Сега сам 64. През първата година свалих само 2-3 кг. Но след като малката навърши годинка се стегнах и след почти 2 месеца разделно хранене, започнах да топя килцата. Остават ми само 4 кг за да си стигна до нивото което бях преди да забременея. Искам да отбележа че не сам от стриктно спазващите диети и режими, нещата стават по някога от самсебеси.Тялото е програмирано така че само търси да си открие нормалните си килограми., е разбира се не трябва да се злоупотребява с храната. Успех на всички!!!!!

# 51
  • Бургас/Пз
С първата бременност - 12кг, с втората 15кг, сега пак толкова!

# 52
  • Бургас
35 кг.  Shocked Седмица преди да родя спрях да се тегля, може и повече да са станали  Mr. Green

# 53
Здравейте бъдещи мами и от мен, новаче съм във форума и още ми е  много рано да кажа колко килограма ще кача, ама до сега съм почти +4   Sad и ме е страх да не стана като сумо борец  Embarassed  А вече ми личи и коремчето, аз и преди си имах, но по-малко, не като сега. От една страна се радвам, че ми личи, а от друга ми е гузно, че от рано съм качила толкова кг.  Confused

# 54
  • София
Здравейте бъдещи мами и от мен, новаче съм във форума и още ми е  много рано да кажа колко килограма ще кача, ама до сега съм почти +4   Sad и ме е страх да не стана като сумо борец  Embarassed  А вече ми личи и коремчето, аз и преди си имах, но по-малко, не като сега. От една страна се радвам, че ми личи, а от друга ми е гузно, че от рано съм качила толкова кг.  Confused

Няма за какво да ти е гузно.След като родиш покрай грижите за бебето ще ги смъкнеш Wink Така че спокойно Hug

# 55
6 кг дотук, качени след третия месец. Не знам как ще докрая, уж гледам да внимавам...  Tired

# 56

Няма за какво да ти е гузно.След като родиш покрай грижите за бебето ще ги смъкнеш Wink Така че спокойно Hug
Ами силно се надявам да стане така, но все пак... Мисля си, че това до някъде се дължи на факта, че не съм повръщала, до скоро ми се гадеше, но нищо повече. Знам, че тези, които повръщат не качват в началото, а дори свалят, което пък май не е много хубаво. Ами мнго дълго стана май вече  Laughing така че приключвам Simple Smile

# 57
Жълтурче, аз мисля че повръщането няма нищо общо. Аз въобще не съм повръщала и си хапвах както нормално, първите месеци въобще не качих, мисля че си е до организъм. Имам една приятелка, която все казваше, че едва ли не от въздуха качва Wink
 Така че спокойно, важно е всичко да е наред и ти да си добре, а за другото ще мислим после.. Simple Smile

# 58
  • София
Качих 23 кг. с първата бременност, след 5ия месец лежах за задържане, та чак преносих. Слава богу следкато спрях да кърмя си ги възстанових. Сега съм по-спокойна с тази бременност, т.к. съм сигурна вече че ще мога пак да вляза във форма като му дойде времето. Всичко си е до организъм и култура на хранене и движение  Peace

# 59
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
През първата бременност -> +9 (на 21 години);
През втората бременност -> +14 (на 33 години);
Уточнявам годините, защото смятам, че и според тях има влияние -> по-младия организъм има по-засилен метаболизъм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт