Колко килограма качихте по време на бремеността

• 83 471
  • 845
  •   1
Отговори
# 60
 Joy качих 26 килца  #Crazy  Joy и дойде ерата на кашалотите  hahaha

сега останаха към още 13, но ги боря и тях  Hug

# 61
  • София
Качих 12-13кг., за мое щастие, повечето бяха на корем...

# 62
  • България
Забременях на 62-63кг.,отидох да раждам 100кг. Mr. GreenБеше ми страшно тежко.Накрая спях седнала,облегната на възглавници.Корема ми започваше почти от гърлото.Имах страхотни отоци.Разбира се сега даже не се сещам за зора,който изкарах,особено като погледна прекрасното си детенце,но не е хубаво да се качват много килограми.А уж внимавах,какво ям и по колко Rolling EyesПоследните 3 месеца качих половината кг. внимавайки разбира се Laughing
Сега 5 месеца по-късно съм 79кг.,без диета и спорт за сега.Силно се надявам да сваля и останалите без особено напрежение,но ако се наложи ще вземем и мерки.

# 63
sega sam 26 g. sedmica i sam ka4ila zza sega 16 kg

# 64
# 65
  • София
1-ви път - започнах от 66, стигнах 80, сметката е +14. Една година след раждането бях -20.
2-ри път - започнах от 60, пак стигнах 80 т.е. качих 20. Сега съм -14, остават още едни 5-6 да се махнат, но нещо нямам воля и сили да се ограничавам.

# 66
26 кг.  ooooh! Blush #Cussing out Ама ги свалих  Party

# 67
  • Стара Загора
Качих 15 килограма.

# 68
Последно мерене 12, но най- вероятно съм качила още 1-2 кг. Не ми е било важно и проблем, не съм следила стриктно теглото си. Имах по- големи грижи. За 4 -5 месеца си върнах изходното тегло.

# 69
Първият път близо 30 кг.  Shocked, вторият 16-17кг.

# 70
  • София
Първият път - 20.

# 71
  • София
Качих 16кг, от които 10кг свалих при раждането, 2кг след това и останаха едни четири, които май ще си останат по мен Grinning

# 72
Аз сега съм последна седмица от 8мия и съм около +12 може и малко повече да са,но не знам.В къщи не се тегля,само на ЖК,а ще ходя края на тази седмица.Надявам се повече от +15-16 да не стават. Praynig

Още се колебая Simple Smile Ама поне сведох до 2 - Мартин или Александър Simple Smile А при теб?   bouquet
Елиии,верно лиии??? Simple Smile И ние бяхме на тези два вариянта,обаче остана Мартин,защото таткото е Александър и все пак решихме да не носи неговото име,за да не ги свързват прекалено много един с друг,а да си е отделен човек човечето Simple Smile , а и другото е,че дядото е с М,та на него ще бъде.Вие избрахте ли ?

# 73
26 кг. Бях като парен локомотив, с огромен корем.

# 74
Качих около 10 кг и почти веднага след раждането ги свалих без да полагам никакви усилия - аз оп принцип съм си слаба.

Общи условия

Активация на акаунт