Колко килограма качихте по време на бремеността

• 83 473
  • 845
  •   1
Отговори
# 75
Седми месец съм и сега съм +7. По принцип съм висока и слаба и ми личат само на коремчето. За вас не знам, ама мен повече ме притеснява целулита отколкото килограмите... преди да забременея имах много стегнати крака и дупе, а сега започна да се появява целулит....

# 76
Първият път - 18, втория -12. Peace

# 77
  • София
В 7ми месец - дотук +11 кг  Embarassed

Целулит и на мен ми се появи, ужасно много при това (поне така ми се струва)...

# 78
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
С първата бременност качих 25 кила  Embarassed Свалих ги за 5-6 месеца.
Сега пак съм 25+, но този път са двечки, а и всичко качено е до средата на 7-ми месец. Оттогава досега не съм качила нито грам.
Надявам се пак бързо да ги сваля.

# 79
Аз качих 12 килограма. Три месеца след раждането вече тежах по-малко отколкото преди да забременея. И да, това не стана от само себе си, а в резултат от стриктна диета + упражнения.

# 80
Аз качих 12 килограма. Три месеца след раждането вече тежах по-малко отколкото преди да забременея. И да, това не стана от само себе си, а в резултат от стриктна диета + упражнения.
А ти кърмеше ли?

# 81
  • Ямбол
Качих 16 кг. за цялата си бременост. Дотук съм свалила 11, имам още 5 да махна. Не полагам кой знае какви усилия, не спазвам диета, поне засега. Когато отбия малката, ще се погрижа и за себе си.

# 82
Стрях цигарите яко тъпчене,че ми беше втръснало от диети и резултата-качих цели 35 кг.  ooooh!свалих 31 остават още четири.

# 83
Anuca, евала! Как успя толкова бързо да ги свалиш? Аз така и никога не успях да ги сваля моите 20. Имаше един момент, в който ми оставаха 2 за сваляне, после качих 5... абе ужас. Сега пак ми предстой дебелеене.

# 84
Ами да ти кажа-12 в болницата,после 13 в къщи без да се лишавам(кърмих 6 месеца) и сега точно завършвам програмата със сиропа Мадал Бал и резултата е 6 килца,но с него бая се озорих ooooh!

П.П
Сега видях името на бъдещото бебче ако правилно съм се ориентирала в лентичката страхотно е.Успех

# 85
Браво на теб, аз не можах да кърмя много, но ходех на фитнес, отрази ми се прекрасно! За съжаление нямах много време и спрях. Предишната бременност я започнах от 58 кг, тази я започвам от 65  ooooh!
Иначе, да, баткото се казва Теодор (адаш ви е), а за второто се надяваме да е момиче  Whistling

# 86
  • София
Аз качих около 18-19 кг.Един месец след раждането все едно, че не бях раждала, върнах си килограмите, че даже и свалих още, без никаква диета. Според мен всичко си е ген.

# 87
Aз качих около 8 кг,родих в 8-ми месец.
И според мен си е до ген,след раждането бях по-слаба от преди.

# 88
# 89
и с двете качих по 9 кг,пожелавам го на всички,сваляш ги веднага при раждането Peace

как си успяла да качиш само 9 кг просто не ми е ясно Shocked и аз си мислех, че ще кача малко, тъй като съм си дребна и кльощава по принцип, ама не ooooh! сега съм в седми месец и вече съм 16 отгоре, направо не ми се мисли - чакат ме още два месеца и половина...

ограничавала ли си се, или просто си си късметлийка:)

Общи условия

Активация на акаунт