Колко килограма качихте по време на бремеността

• 83 449
  • 845
  •   1
Отговори
# 825
Аз съм минус 3 Crazy засега  Mr. Green

# 826
Най-много се отслабва от ревящо бебе,ама от най-ревящите. Mr. Green

Напротив точно с такова от стрес и недоспиване качих за първите 7 месеца нови 6 кг  Rolling Eyes
Аз пък с такова свалих 19-те кг , качени през бременността за 2-3 седмици.
Явно и стреса и недоспиването се отразяват различно.

# 827
Така е.  Peace

# 828
Аз качих 9 кг. Бързо свалям, сега 12 дни след раждането съм свалила 7 кг., а кърменето толкова ме изтощава, ям много повече от преди.  newsm78

# 829
  • София
Досега към 13, но не бях свалила всичко от предишната бременност  Tired.

# 830
  • България/Германия
Днес бях на преглед и вече съм +8.

# 831
  • София
Little Evil, не се притеснявай, с две бебета бързо ще свалиш всичко излишно  Hug

# 832
Аз до сега съм + 5.500 дано не кача мн до края

# 833
Аз качих 9 кг. Бързо свалям, сега 12 дни след раждането съм свалила 7 кг., а кърменето толкова ме изтощава, ям много повече от преди.  newsm78
И аз много ям от както съм родила - да не кажа повече от през бременността. Но от качените 15кг ми останаха още 2 за сваляне Peace Иначе не кърмя в истинския смисъл на думата, защото се цедя и ядем от шише, но пък пак трябва да поддържам производството Mr. Green А бебчо си е сравнително спокоен и не е от най-ревливите. Но пък забелязвам, че през нощите, в които ми е ревал неудържимо наистина съм си похапвала така по никое време. Та ми се струва логично от ревливо бебе да се качват кг  newsm78

# 834
След  предишното раждане точно от кърменето върнах 10 кг - ама това беше защото изпробвах всички храни за кърма (не че имаше ефект, освен върху д-то) Peace

# 835
  • Бургас
Чета, че някои отслабвате при кърмене, при мен беше обратното - даже бях качила още 1-2кг. Отслабнах и свалих абсолютно всички, качени по време на бременността килограми, едва когато отбих сина ми. За три месеца успях да сваля излишното.

# 836
Чета, че някои отслабвате при кърмене, при мен беше обратното - даже бях качила още 1-2кг. Отслабнах и свалих абсолютно всички, качени по време на бременността килограми, едва когато отбих сина ми. За три месеца успях да сваля излишното.

И аз, и аз....направо се освиних докато кърмех, от хормони ли, от що ли...не ядях толкова много. А и кърма нямаше достатъчно на всичко отгоре.
Няколко месеца след това отслабнах и сега съм по-слаба от преди да забременея.

# 837
  • на земята
Незнам момичета ,но от това което прочетох тук и в други темички,всички които кърмят(повечето де) не могат да отслабнат докато кърмят, даже дебелеят повече  newsm78

# 838
  • София
Всичко си е до организъм, не може да се обобщава. Отслабнах, докато кърмех и след двете раждания. След второто имах период, в който напълнях, но това беше изцяло моя грешка, поради неправилно хранене. Като спрях сладкото, всичко си дойде на мястото. Не може да се храниш за трима, защото кърмиш и да няма последствия в килограмите, поне при повечето жени. Естествено има и изключения.

# 839
Незнам момичета ,но от това което прочетох тук и в други темички,всички които кърмят(повечето де) не могат да отслабнат докато кърмят, даже дебелеят повече  newsm78
Явно е различно при всеки и не може да се направи обобщение. Ето, че някои сме свалили, въпреки увеличеното ядене newsm78

Общи условия

Активация на акаунт