Звездни компромати-97

• 65 510
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Аз не виждам нищо толкова странно или смешно точно пък в тази двойка  newsm78

Галин да си избива комплексите  newsm78 ......ами дай боже всекиму такива комплекси  Mr. Green

Това,че някой не се интересува от техния живот не означава,че на никой не му пука.Те си имат аудитория,почитатели и каквито са там още поддръжници.....и си се показват за тях.Да си надянат качулки на главите ли?Защото на някоя бг-мама форумка не и е било приятно да ги гледа  Joy

Определено предпочитам комбинацията Галин-Галена....в сравнение с тази Коко-Емилия,Анелия,Нелина,Софи.....и т.н. или подскачащите от цвят на цвят певички,които уж са много примерни  Stop

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 20:40 от elfi4ka

# 706
  • Русе/София
Никой не изкоментира Парис Х.,когато се показа с новата си кола,подарък от гаджето за р.д.,а сега се скъсвате да коментирате Галена.Навсякъде е едно и също,ама що при нас все да се оплюе човека?

# 707
Навсякъде е едно и също,ама що при нас все да се оплюе човека?

Е...моля ти се....типична нашенска черта ....щом е българско значи е най-най лошото и всички се скъсвам от смях и оплюване.Я за някоя дреха,я за някои обувки.

Ама ако е облечена в тях еди коя си Хамериканка....Аууу....страхотна била....със собствен стил и виждане...невероятен АУТФИТ ,пък наш'та селянка била  rotfImbo

# 708
Навсякъде е едно и също,ама що при нас все да се оплюе човека?

Е...моля ти се....типична нашенска черта ....щом е българско значи е най-най лошото и всички се скъсвам от смях и оплюване.Я за някоя дреха,я за някои обувки.

Ама ако е облечена в тях еди коя си Хамериканка....Аууу....страхотна била....със собствен стил и виждане...невероятен АУТФИТ ,пък наш'та селянка била  rotfImbo
Peace Peace Peace Party

# 709
Аз също съм против демонстрации, но при нас Ивана е слон, а онази Кардашиян секси  ooooh!

# 710
Цената която Галена плати за да стане звИзда е .........не мерси Stop
Каква е, че не съм в течение?
Има едно нещо, което ми е смешно в тази двойка на снимката, и това са обувките на Галена. И то не защото тя ги е обула, смешни са ми и на Гага, и на Бекъмова  Mr. Green

# 711
Само дето хамериканските аутфитчета поне са маркови, за разлика от родните. А разликата от Ивана до Кардашиан е..... Stop

# 712
  • Lost in a fairytale ...
Само дето хамериканските аутфитчета поне са маркови, за разлика от родните. А разликата от Ивана до Кардашиан е..... Stop
Peace Peace Peace

# 713
  • Tам през Атлантическия океан

В днешния свят изглежда да е пет пъти повече пари за мерки за увеличаване на потентността и за силикон за жените,
отколкото за лекарства срещу болестта на Алцхаймер.
От това следва, че след няколко години ще имаме много стари жени с големи cycami и стари мъже с твърд ..... ми гл.
Но никой от тях няма да могат да се припомни това, което те са нужни!

Носител на Нобелова награда за медицина, американски онколог Drauzio Varella

Mr. Green

# 714
  • Варна

Peace

# 715
  • Tам през Атлантическия океан
Аз също съм против демонстрации, но при нас Ивана е слон, а онази Кардашиян секси  ooooh!
E' edната е млад слон , другата е стар слон  Sunglasses

Иначе Кардашиян е пълничка да  Mr. Green но па излъчва сексапил  Grinning
Е' Katie Holmes е готина слаба но за мен няма блясък в очите , излъчване  Wink или поне не виждам такъв в сн. от последните години  Whistling

# 716

Аз друго се чудя- Галена с тези патъци, така удобни и комфортни  Mr. Green ли беше целия презокеански полет или в самолета е била с цвички, но като е слязла е избързала в тоалетната за да се преоблече и преобуе за да е в целия си блясък на ВИП изхода?  Thinking

Мен пък много скучни ми се виждат тез подаръци дето "Вип-овете" си правят. Родила му дете- нова кола, върнала се от Америка (видите ли  Joy)- нова кола. Подарък за РД-...ама разбира се- нова кола...

Егати скуката  Crazy

# 717

Е, от време на време разнообразяват с почивка в ... Дубаааайй!  Wink

п.с. Разликата от Парис Хилтън до Галена е от тук до Луната, че и повече. Едната е богата още преди да бъде зачената. Едната едва ли си дига краката за нови дрехи, коли, къщи и обувки. Едната ги е получила като подарък от съдбата. Иначе и двете правят простотии, но едната за кеф, а другата за слава и пари.

Коя ли е "едната"?  Whistling

п.п.с. Галена е любимата ми фолк певица! Второ място за Преслава!  Peace

А парадирането с коли е глупост! Истинския гъзар не парадира с колата си, той просто приема, че е нормално да кара скъпа кола и не я навира в очите на хората. Да сте видели Румен Гайтански да парадира с Бугати Вейрона?  Wink

# 718

Аз друго се чудя- Галена с тези патъци, така удобни и комфортни  Mr. Green ли беше целия презокеански полет или в самолета е била с цвички, но като е слязла е избързала в тоалетната за да се преоблече и преобуе за да е в целия си блясък на ВИП изхода?  Thinking

Мен пък много скучни ми се виждат тез подаръци дето "Вип-овете" си правят. Родила му дете- нова кола, върнала се от Америка (видите ли  Joy)- нова кола. Подарък за РД-...ама разбира се- нова кола...

Егати скуката  Crazy
Това нейното не е "нова кола", а си е просто "кола", защото от старата й нищо не става.
А и при положение, че не си наясно защо бързаш да коментираш за обувките. Галена почти на всички снимки в Америка беше с тези обувки. Сега пък да не кажете, че преди да се снима е била с цвички и само за снимката се е преобувала. #Crazy
Ако такива номера са достойни са вашия манталитет , те едва ли идват на всеки на ума. Защо не изкоментирахте Лейди Гага или половинката на ДЖордж Клуни като качнаха на летището , че бяха с кокили?! Защо там никой не каза, че са били с цвички.

# 719

само дето ивана може да пее, пък било то и чалга, а онази само със задника си Tired е в маркови дрешки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт