Звездни компромати-97

• 66 299
  • 771
  •   1
Отговори
# 90
  • ...край Дунава
Новото видео на Азис...статистите в него ми харесват Grinning

# 91
  • София

Хора, вие сериозно ли?!?! Shocked
А за това, че не й пука - да, това е готино по принцип. Забелязала съм, че на западняците по принцип не им пука за тялото им, всякакви меса и сланинки се развяват най-спокойно. Готино е това за самите хора, но не е особено естетично Simple Smile

# 92
Аз също харесвам тялото на Ким. Талията й изглежда тънка, а дупето обло. За мен това е секси, а не едно джезве с кокаляци, но всеки има право на лично мнение. И друго- доста мъже харесват тялото на Ким  Peace

# 93
 Според моите лични наблюдения мъжете намират този тип тяло за секси. Тънка талия и пищно дупе. Тип "арабска мечта".

# 94
# 95

Хора, вие сериозно ли?!?! Shocked
А за това, че не й пука - да, това е готино по принцип. Забелязала съм, че на западняците по принцип не им пука за тялото им, всякакви меса и сланинки се развяват най-спокойно. Готино е това за самите хора, но не е особено естетично Simple Smile
Няма проблем Ким да си показва тялото, но за мен то е толкова неестетично и извън всякакви пропорции.Определено твърде далеч от представата ми за секси PeaceНе мисля, че мъжете на нашите географски ширини харесват такиви жени.

# 96
Да бе, затова във фитнеса, който посещавам стените са нашарени с плакати на Ким.  Laughing
Защото мъжете не харесват жени като нея. Wink
Достатъчно по темата.

# 97
Ами на мен не ми харесва и се радвам, че съм слаба и с малко дупе, пък нека не ме харесват Mr. GreenТя със здраве да си го носи.

# 98
"Голям майстор- на голям тезгях работи" Mr. Green

# 99
# 100

това ли е секси? Трудно ми е да повярвам  newsm78
Жени над 1.70 с голямо дупе ОК бива, но тази късокрачка много ви моля Stop Ако е истина и за импалнтите за мен тя е пълна откачалка.

# 101
Ами това не е много по различно, но едното се намира секси, другото не, защо?

# 102
# 103

Много я харесвам и симпатизирам. Лятото четох , че дечицата и са били 7 опит инвитро.

# 104
  • София

Много я харесвам и симпатизирам. Лятото четох , че дечицата и са били 7 опит инвитро.

Страхотно семейство!   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт