Отбиване?

• 65 363
  • 835
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз спрях с цеденето изобщо, защото май с това цедене само стимулирам кърмата и така няма да има край. Сега май е по-добре, въпреки, че съм почти убедене, че ако стисна ще капне.
Както вече много пъти писахме- още дълго време ще капе докато стискаш. Спокойно, не е задължително да изцедиш кърмата, която е в гърдите. Тя се разгражда и усвоява от организма.  Hug

# 481
  • В море от любов
И аз до този извод стигнах, за сега всичко е нормално.
След колко време мога да отида на преглед, за да видя дали всичко е наред?

# 482
И аз до този извод стигнах, за сега всичко е нормално.
След колко време мога да отида на преглед, за да видя дали всичко е наред?
В сряда ще ти кажа точно, имам записан час за мамолог и ще попитам за профилактичен след колко месеца се препоръчва! Peace

# 483
  • В море от любов
farfallina , Благодаря ти!  bouquet
Ще чакам. Hug

# 484
farfallina , Благодаря ти!  bouquet
Ще чакам. Hug
Ивааа, след 6 месеца се препоръчва профилактичният преглед (с ехография)! Става дума след окончателното отбиване! Wink

# 485
  • В море от любов
Да го разбирам ли, че от сега трябва да броя 6 мес. или от месец назад, когато почнах отбиването?

# 486
  • Пловдив
Да го разбирам ли, че от сега трябва да броя 6 мес. или от месец назад, когато почнах отбиването?
Едва ли един месец е от такова значение.  Wink

# 487
  • В море от любов
Принципно не, но когато мислиш едно и също всеки ден, времето минава бавно и месеца ти се струва година. Просто ми е притеснено, но с една дума октомври-ноември , ще се поизчака малко. Hug

# 488
  • София
И ние вървим към отбиване колкото и да не ми се вярваше, че ще стане. Simple Smile Simple Smile

# 489
Принципно не, но когато мислиш едно и също всеки ден, времето минава бавно и месеца ти се струва година. Просто ми е притеснено, но с една дума октомври-ноември , ще се поизчака малко. Hug
Да, 1 месец не е чак толкова важен! Аз го разбирам от окончателното отбиване /откогато не даваш повече на бебето да суче/. Sunglasses
При мен всичко е наред, няма колекции, няма запушени канали, просто трябва поне още 1 месец да мине, за да се "пренаредят" хормоните и според доцента трябва да спре кърмата. Но няма да изцеждам повече, нито да правя диети или ограничаване на течности итн. Медикаменти също не се налага да пия, поне на този етап. ooooh!
Kristianni, успех и на теб! Mr. Green

# 490
  • В море от любов
farfallina  , благодаря за отговора.  bouquet
Предполагам, че при всички всичко ще е ок. Hug

# 491
farfallina  , благодаря за отговора.  bouquet
Предполагам, че при всички всичко ще е ок. Hug

Моля!  Hug
Дано, стискам палци! Simple Smile

# 492
  • Варна
Да ви се похваля!  Laughing Вече 7 дни не се кърмим вечер за заспиване.  Mr. Green Ама да не си помислите, че сме се отбили - кърмим се поне 5 пъти дневно и нощно. Все пак го считам за голямо постижение, понеже той досега без гърда беше абсурд да заспи. А сега суче след баня към 20ч. и му обяснявам как сега суче за последно и после чак сутринта като стане светло навън(не че в 20ч е много тъмно..  Rolling Eyes ) и затова когато му се приспи мама ще го гушне и ще спим като големите. Та към 21-21.30-22ч идва гушва ме и след 2-3 мин е заспал.  #Crazy Честно не можех да повярвам първите няколко дни, но факт вече седмица е така. Ще почакам още малко така и ще пробвам обедното приспиване на гърда също да отпадне. Пък ако и там успея ще му мисля как да действам. Все пак гледам да не бързам, макар че почнат ли го следващите зъби, може и крачка назад да стане... Пусто покрай зъбоникненето хич не е склонен на такива промени. Сега може би именно на това се дължи и успеха ми. Пробвах след като му избиха два кътника и 1 кучешки.
Давайте идеи и съвети, пък да видим.

# 493
Колко сте големи?

# 494
  • Варна
Колкото пише в лентичката - 1г.7м.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт