ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Честита месечинка на Веселина. Здрава и весела да расте!И много да слуша мама и тати!

Ние сме се наспали, аз се опитвам да пия кафе, Гогито се занимава с една музикална гъсеница в неговото легло. Вече ме е страх да го оставям без надзор на моето легло, че както върти дупе насам-натам, ще се озове на земята като едното нищо.
Хейли, ужасно е това с газовете и това дето сте преживели в болницата HugНашето момченце и то отвреме на време ми прави подобни кризи, ама аз вече съм наясно, че са газове. Нещо казаха ли ви да пие , за да го облекчи в момент на криза? Ей, вчера като се прибирахме от разходка, мрънка, мрънка, накрая даже рева, мислех че е гладен, пък накрая се оказаха газове. Трябва да почна да му натискам краченцата към коремчето и в количката май.
Хайде, днес пак ще има разходки. С това време, дето се чуди как да се изявява, и аз съм все в чуденка как да го облека.
А за професиите - няма никакво значение кой какво работи, важното е да сме най-добрите мами за дечицата си и те да пораснат и да станат добри хора, нали Grinning

# 571
  • У дома
Добро утрооооооо   bouquet

Днес е Благовещение, честито на всички именници!

Ето отчета от вчерашната консултация, кг. - 9,200 (+900 гр.), см - 72 (+4 см), вече сме с всички ваксини, сега почивка докато направим година и 1 мес.  Laughing
Боцнаха ни и пръстчето за изследвания. Днес ще са готови резултатите.
Погледнаха ни пишлето, тестисите били още асансьорни, до 1 год. трябвало да слязат надолу, показа ми и как да забелвам кожичката и ако има някакво зачервяване след това да правя компресче от риванол.

Рапорт даден  Mr. Green

Хейли, много гадно ......  Hug

Отивам да прахосмукирам и да въведа в ред къщата, че утре ще сме цял ден навън.

Приятно хайманосване днес Party

# 572
Ние днес няма да се прибираме.  Laughing
Хейли,  Hug

# 573
И аз мисля, че непрестижна професия няма, аз като студентка съм брала ягоди в Англия.
Хейли, много го мъчат газове твоето момче, няма ли вече да минават Rolling Eyes
Аз не знам дали ви се оплаках, че Ник е с разстройство вече месец, а за лекарите всичко е файн щом все още наддава. Confused Купих някакви хапченца и дано да помогнат, че вече не знам. Аз какво затягащо мога да ям? newsm78
Ради, дано мине бързо и безболезнено процедурата. За размразената кърма аз знам, че трябва да се консумира до 24 часа след размразяването. Аз подменям сега запасите, понеже нямам място и нарочно размразих, за да пробвам вкуса, голяма гадост, дано да е от това, че е вече стара. Момичета, вие в какво замразявате? Аз използвам едни пликчета на медела и може и в тях да е проблема.

# 574
  • София
Добро утро  Hug

Хейли, аз нещо не разбрах  newsm78 ако е имало газове детето, защо са му вкарали още?  ooooh! Че да го боли още повече ли  newsm12 Милото човеченце, а и горките му родители, представям си как сте се изпоошашкали и двамата  Weary
Добре че му няма нищо сериозно на моя приятел  newsm10

Ради, всичко ще мине и ще замине и ще е наред  smile3521 Бъди спокойна и ще е спокойно и Никенцето  Simple Smile Стиснати палчета и от мен  fingerscrossed

Днес ще е прекрасен ден и ще сме навън.
А Ева увеличи количеството мляко и не само това, ами яде на два часа  ooooh! Ще и се пръсне коремчето  Mr. Green

# 575
  • София
РАди,дано минава по скоро за да не го милиш и всичко да е наред!  Praynig Hug
И аз си имам проблеми подобни и ще видим кога и какво ше се прави  Confused

Аз чакам една приятелка да дойде за малко до нас и излизаме на вън цял ден  Laughing

Преди 1 г. на Благовещение разбрах,че чакам близнаци!  Heart Eyes Party
Честит празник на празнуващите!  Hug  bouquet

# 576
  • Варна
Добро утро и от нас!
хейли, тези газове вследствие от твоето ядене ли се получават? Защото и нашето момче всяка сутрин се бъди, пъшкайки, въртейки се и пръцкайки. Проревава даже. Постоянно внимавам какво ям, но ми се струва, че от сладкото може да е  newsm78 ..
Ние вчера се затръшкахме от 15,30 до 19,00, свидетелка беше милата ни стелисима. Причината се оказа зъби т.е не показали се, ами "на път" и не знам докога така(пък то май отсега нататък Simple Smile Давам дентокинд, но май ще вкарам и хамомилата... Бяса обаче определено си го изкарва на активната гимнастика, както съм постнала във фейсбук - скоро ще ни трябва друга  Confused
Ради- успех, стискаме палци. Всичко ще бъде наред!Днеска ще има разходка...и аз се чудя как да се облечем, че и ветрец може да има.

# 577
Здравейте в този хубав слънчев ден!

Честито Благовещение на всички именници и на всички мами и татковци. Да им растат живи и здрави бебоците  Hug
Честити месечинки на месечинковците  Simple Smile
Хейли браво идеално сте натдали  Hug

# 578
Честита месечинка на Весела - животът и да е в унисон с името   Grinning  bouquet

Краси, ooooh! милия юнак. Дано повече не се налага да се мъчи по този начин  Praynig
Noel - прекрасен е аватара ти  Hug
Ради, всичко ще мине бързо и безпроблемно  Hug

Снощи се чухме с Надето - да не се чудите защо не пише - компа й е на ремонт. Дари е напълно здрава  newsm44, но мама си е счупила малкото пръстче на единия крак  Sad  Дано бързо се възстанови!

Днес ще ходим на доки - от 3 дни на Смехи са й се появили някакви пъпчици. Интересното е, че първоначално се появиха единствено на 2-те раменца, като на дясното бяха по силно изразени. Нямат връхче, не са зачервени, а като чели е посипана със захар. Но вчера след разходката видях, че са се появили и по коремчено и вървят към гърдичките - като там са и зачервени  Sad. Видимо не я сърби, не е по-неспокойна, няма температура. Направо се чудя от какво може да са. Върнах лентата назад - ако е от храна - +- 1-2 дни пюре от тиква и ябълка (последователни дни), нов пакет памперси, макар и на същата марка, нов лактогонен чай - май е това  newsm78 Дано не е нещо сериозно  Praynig
Хубав ден и слънчево настроение.

# 579
  • Асеновград
Здравейте!
Благодаря, Леглео - Ели и на мама-смехорана! Аз помня физиономии, но като по чудо запомних името ти  Wink Радвам се, че се запознахме. А Гого е голям бузан и много серионен малък мъж! След около 1ч. ще сме навън.
Честит празник, Благовещение!
А аз ви черпя въртуално! Веселина днес става на 1/2 годинка.

# 580
Здравейте мамчета и честито на празнуващите днес!
Хейли, горкото малко дете, вече добре ли е?
Ради, дано всичко да мине по-бързо и да забравиш ))) а какво съм изпуснала относно твоето раждане?
Мен нещо ме наболява корема все едно ще ми дойде цикъла, мога ли да пия аналгин или ношпа?
Днес може да ходя към Заимов.

# 581
Здравейте  Nature Sunny
Честита месечинка на Веселина на еми1978 и честито Благовещение!
http://www.momentofpeace.net/2010/blagoveshtenie-25mart

Хейли Hug, явно нощта е минала леко при вас, щом си имала време такава питателна закуска да спретнеш Party Как е днес Мони?
Йоана също явно има доста въздух в коремчета и газове, но си е на мама и тати пръцлата, особено сутрин Crazy Crazy Crazyголямо пръцкане пада, но поне не я боли коремче(Легео, ти недей да четеш, или поне не казвай на зетчето, тя като порастне няма да пръцка така, обещавам Joy)
Ради, хайде дано мине всичко леко и бързо, ще стискаме палчета и за теб!
Хипо, най-добре облечи по-лекичко, но вземи и някоя допълнителна дрешка в количката ако се наложи- аз поне така правя, че то не се знае Peace
flufffy , за затягащо се сещам само за чай от шипки,
Мама-смехорана, добре си решила да отидете на лекар все пак, дано се окаже , че причината за обрива е безобидна и да минава по-бързо, а дали пък не е от претопляне- последните дни е доста по-топло времето, пиши после какво е казал лекарят. Успех Hug

Ние ще се стягаме за излизане, ще ви нагледам пак довечера, лек ден на всички и много приятни слънчеви разходки  newsm57 newsm57 1stroller perko

# 582
  • София
Хейли, какви сте странни хора, и мъжът ми все повтаря тоя толкова време ли не е спал Crazy Пък на мен хич не ме заинтригува спал ли е не е ли.. Да нямате повече пръц-проблемс с детенце! Hug
Ради, успех!
Вчера и днес не ми се занимава с деца. Ама хич. Така са ме изцедили че искам само да ме оставят на спокойствие Embarassed

# 583
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте мами  bouquet
Честито Благовещение и честит ден ма майката!Честит имен ден и на всички празнуващи! Да си пожелаем много здраве и щастие с нашите малки слънчица!!!
Да си хапнете рибка задължително днес.
Ради, стискаме палци всичко да мине леко и безпроблемнно.Не се тревожи,тук сме,и сме заедно с теб! Hug
Бебз Hugнаправо си представям, колко ти е трудно самичко.Ама,няма отърване,ааа? Mr. Green
Днес ще има разходка,хайде варненки ,до скоро в морската градина! newsm68: 1stroller

# 584
здравейте и от мен:)!
Честит празник днес! Hug
Хейли, ама сте се измъчили снощи Whistling, дано не се повтаря Hug! Добре ли е младежа Wink сега?
Смехи, дано отмине обривчето бързо и да е безобидно!
А пък Иви все и излизат пъпчици около устенцата, като обрив ,но само отколо устенцата, никъде другъде , явно е от непрестанното лапане на ръце и всичко подръчно Simple Smile, аз мажа непрекъснато с едно стикче за проблемни участъци на А-дерма, ако някой знае нещо добро да сподели моля Hug

Общи условия

Активация на акаунт