ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 024
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
MartakEly, що да не му кажа, бе. Знаеш ли той пък какъв пръцльо мамин е - дуети ще си правят сутрин.

# 586
Ради, стискам палци всичко да мине добре!  Hug

Лурдес, аз мисля след 2-3 седмици да въведа глутен.
Нещо оризовата каша му писна, тази от елда не я харесва, а всичко останало тук е с глутен.

Позитив, страшни мерки има Лъчко. Голям сладур е това дете!

Мириамс, да не ти пука за професии. Живота е кратък, важното е да сме щастливи и в хармония със себе си, да се радваме на близките.  Hug

И при нас днес е слънчево. Пак ще се разхождаме.
Утре и барбекю замисляме в градината.

# 587
Привет момичета! Hug
Честити месечинковци днес! Да слушкат и да папкат! Grinning  bouquet
Честити именници днес! Да им е живо и здраво името! Hug  bouquet

mama - Smehorana, може пъпчиците да са от тези нови неща, които казваш, дано да е нищо сериозно! Hug

Флъфи, аз мисля да замразявам в контейнер на Авент! Но дали ще има друг вкус? Навсякъде съм чела, че вкусът на размразена кърма е  Sick... Аз всъщност мисля да правя следното - това, което изцедя днес да речем, да се дава утре, т.е. запасите за са основно в хладилника и да не стигам до замразяване на кърма. Да видим какви ще ги върша на практика. Thinking

За запичащо - чай от шипки, водата от сварен ориз. За друго не се сещам. Мисля, че Мис Файн имаше същата ситуация с нейната бебка, дано да се включи със съвет. Simple Smile

РадиPraynig Hug

# 588
  • Германия

Аз съм малко неадекватна Mr. Green Вчера висях 4 часа в Шейново за "Програма за лапароскопията" - ЕКГ и среща с анестезиолог. Е този анестезиолог направо ме разби (добре че имам усет към черния хумор) - вика ми: " Ами като те гледам, здрава и права, имаш големи шансове да си тръгнеш жива от тук.." Mr. Green За кърменето го питах специално - 24 часа след упойката можело да кърмя  Rolling Eyes Да питам и КОНСУЛТАНТИТЕ - според вас, колко време след пълна упойка може да се кърми бебчо (аз през това време ще цедя и ще извхърлям)? И още един въпрос - като изкарам замръзената кърма да се размрази за 24 часа в хладилника, веднага ли трябва да се консумира или може да остане 1-2 дни в хладилника преди да се даде на бебо ( докато съм в болницата) ?

Днес в 11 ще се обадя, за да разбера кой ден ще ме оперират. Нещо вчера говорихме в неделя да ме приемат, а в понеделник да ме "оправят"... Да идва и да минава, че ще издухам вече!!!

Извинявам се, че пак ви занимавам, но някак си ми действате много успокоително и тонизиращо! Пък и вече съм с настройка за купон в болницата, дано после да разказвам за престоя ми със смях, както за раждането  Praynig

Днес ще е чудесно временцето, приятни разходки и много целувки!

Я кажи моля, ако знаеш с коя упойка точно ще те приспиват? Защото има и такива, които прилагат напр. при спешно секцио и не са пречка за кърменето, стига да можеш да си контролираш тялото и да държиш сигурно и стабилно бебето в ръцете си.
Предполагам, че освен упойка ще те "почерпят" превантивно и с други медикаменти, та е добре да се знае какво, колко и най-вече лекарите да знаят, че кърмиш.

Замразената кърма може да извадиш от фризера и да се остави в хладилника най-отзад, и при нужда да притоплят колкото е необходимо.

# 589
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!   bouquet

ЧРД на патеричка на Бобчето и на Мириамс!   bouquet
Честито и на месечковците!  Hug
Честито Благовещение!  Hug
Честито и ако нещо съм пропуснала!

Ради, всичко ще мине леко и бързо!  Hug

А при нас, какво ново? А, познайте!  Crazy Малкото онзи ден вдигна 39Т, вчера беж на лекар и тя като му погледна ушите и вика "Ауууу"и ни прати на УНГ. Аз я питах, ама как така, като цяла седмица капем капки и тя каза, че това е във вътрешното ухо и капките ни е нямало как да го спрат.Взех и едно направление за Георги, че него тия уши го мъчат мнооооогооо време и слетобед цялото семейство се изръсихме при докторката. Резултатът? Малкото с инфекция на вътрешното ухо, АБ, капки най-различни и ако няма резултат до понеделник ще му пука тъпанчетата, големият има течност в ушите и направо му се чудеше как чува, та и той със 100 вида лекарства и накрая мъжо с ларингит и фарингит. Аз не се прегледах, че кой знае и на мен какво ми има.
 Естествено след АБ дребуса е и с разстройство, та давам и хидрасек и линекс, освен всичко останало. Като ходеща аптека съм, давам 1000 вида капки и сиропи и вече гледам така  #Silly

Хубавото от цялата работа е, че поне разходките не са ни забранени, та сега грабвам чувала с лекарствата и беж навън!  Mr. Green

Айде стига съм ви занимавала с нашите безкрайни болести!

# 590
Честит празник на всички празнуващи!    bouquet

Хейли, много ми стана мъчно за бебчето ви, повече никога да няма такива проблеми! целувки  Hug

Лудрес, аз цяло лято носех от работата до нас изцедено без хладилна чанта, за половин час нищо му няма, но в работата имахме хладилник.

Ради стискам ти здраво палци!  Hug

bebZz Kiryakova аз най-нахално ще искам помощ за линукса  Sunglasses

Аз пък искам да се преквалифицирам, така че събирам идеи  Laughing

Ника искам да го сменя от както прочетох че някои хора си викат така на пишите на момиченцата  Embarassed, ама няма да ме познаете после. Иначе то е от мунка малката маймунка една моя детска книжка.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 13:19 от Мунка

# 591
  • София
Викам да ходим да учим заедно? Party

# 592
ама първо да измислим какво  Laughing

# 593
Привеет

Несъм
алемалеле  ooooh! как така с инфекция на вътрешното ухо. от какво може да е не казаха ли?..?Не ти е лесно ама някакси звучиш спокойна! Желая ти скорошно подобрение на всички домашни!

Мама Ма ние сме с абс същото - това е подсичане около устичката заради нон стоп плюнченето и лапането на ръцете моята лекарка ми даде Gingira Alba и съм много доволна от едно намазване има ефект!

Мама смехи- дано не е нещо сериозно!
Калинче като технолог ли работиш ти? щото аз се занимавам с търговската част? Peace

# 594
  • Sofia
Здравейте,

аз пак ви поизпуснах.

Да се представя и аз:
Ника ми е от името и фамилията. Не е оригинално, но не се бъркам, че пишат на друга  Wink
За образование съм инж. телекомуникации, но от 3 години си имаме фирма и работя геодезия /това покрай мъжа ми/. В момента си имаме постоянен клиент и затова продължавам да работя - откажем ли поръчка ще си намерят друг и нямам избор. Хубавото е че си работя на домашния РС.

# 595
Не съм, сега прочетох - голям ужас, оправяйте се бързо!

По темата за професиите съм много раздвоена... последната година работех с клиенти - съпорт. Наистина като че ли ме влекат такива дейности, даже преди 10 години на едно интервю за работо първо ме пуснаха на психолог, имаше някакви ситуации - как би постъпил и ми определиха че съм супер да работя с клиенти. На мене обаче не ми е толкова супер - много им се вживявам и страдам, трябва да ги забравя на излизане от работа, но май не се получава... та така. Искам да стана учителка по математика като майка ми, обаче там може да стане още по-зле, а и тя ми забрани навремето  Mr. Green като гледам май един ден и аз ще забраня на децата ми да стават програмисти... искаше ми се покрай сина ми да поработя като лелка в яслата... обмислям да ида на село и да гледам зеленчуци...

# 596
Уф, ами брасто, какво да ти кажа, то в малките фирми един технолог може да е всякакъв - разбирай - технолог развойна дейност, ръководител цех, мтс, чр, от мърчандайзер до търговски директор, водя и първично счетоводство... случвало се като скучая да съм и опаковчик и хигиенист даже hahaha hahaha Била съм технолог и в голяма фирма - е там си бях само технолог:)

смехи, много ме озадачи това, че не са червени пъпчиците. Моля те сподели какво е казала доки. Дано се окаже нещо простичко и лесно лечимо!

Мунка, учител по математика #Crazy искаш да бъдеш моят кошмар Joy

# 597
Ние в това хубаво време сме си вече вкъщи  Sad
Орева света дребното, не иска и не иска да стои в количката, незнам защо така, добре че бях близо до блока та в едната ръка него, с другата бутах количката, ох много ми е гадно, аз обожавам да се разхождам и си мислех да не се прибираме в хубавото време, а то..............
Не съм, много гадно - казаха ли каква може да е причината за това?

# 598
Благодаря на консултантите за кърмене за отговорите! Hug  bouquet

Мунка Hug, не ми е много близко работата, най-вече заради задръстванията! #2gunfire

Не съм, олее мила и вие как сте се подредили.  Sad Оправяйте се бързо! Hug

Мунка, точно програмиране е едно от нещата, които могат да се работят и от вкъщи, е за мен няма по-голям кеф от това! Ако можех и аз.... Whistling Или преводач пак от вкъщи...  Thinking

Скорпиончето, вчера бяхме така и ние - в един парк, имах среща с приятелка. Е оревахме квартала! А пък и за да ми е още по-хубаво, всеки гледа вторачено като че ли не е виждал бебе да реве! #Cussing out  Mr. Green Но мисля, че се беше превъзбудил и просто отказваше всичко - на ръце, биби, вода, цица, абе само рев и накрая изведнъж заспа от изтощение. Ей разказа ми се играта просто. Laughing

# 599
Лурдес, и аз не съм опряла до размразено мляко засега, ама все прибирам да има. А за пренасянето, аз използвам една термочантична авентска, не може да няма и при вас, като стигна вкъщи млякото си е още студено.
Личи си, че е хубаво времето и всички са по разходки, а аз съм още на работа.

Общи условия

Активация на акаунт