ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 150

Днес ни е трети ден от както папкаме морков, и пак имам въпрос  Embarassed ууфффф, извинете ме  Embarassed
но колко е дажбата на едно ядене на пюре, имам впредвид, колко грама трябва да достигнем ???

Ехххх тоя Владкиш бе, ще го изпапкаммммм.... Heart Eyes

Blush Heart Eyes

Честито ви захранване, Веси  Flutter

Хе хе, мерсииии, да знаеш само как му се ослажда и как отваря устаааа, не мога да му смогна с лъжиците ...Simple Smile

# 151
Тони, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всичко най-добро и много щастие с 3те ти дечица. Wink

Веси, това с достигането не го гледай. Ето от тук се вижда, че някои бебета бързо ядат вече по 120-150 гр, други само опознават храната. ние сме от вторите. Нико яде по няколко лъжички и не го насилвам въобще.

Пашик, прави ли пюренца на кукъра? Много добри стават, нали?
Аз само тиква и морков пробвах, но съм доволна. Бързо, прясно и без никакви усилия.  Laughing

Снощи бях на кино до 12 часа и филма психарски, та лошо спах.
А трябва да шофирам след малко, че отиваме до Кьолн.
Дано поне Нико не мрънка.

# 152
Тони, честит рожден ден! Бъди здрава, все така обичана, хармония да цари в дома ти и веселия детски смях да не стихва   bouquet

Сега видях, че Дари има имен ден  Heart Eyes
За малката сладка бузанка - много да е здравичка, винаги усмихната и да расте щастливо дете

Момичета, тази елда още я наричат гречка. Да си призная, на мен хич не ми допада, но наистина е много полезна и ще се опитам да свикна малката да я хапва. Та ми хрумна за тези, които са в чужбина, че ако имате под ръка руски магазин - там със сигурност ще я продават, защото са й големи почитатели.
Ely, не ме учудва, че са ти казали за диетата - щом за моята щерка, докато бяхме в болницата, която е 7 и кусур кг казаха, че е дебела и трябва да е на диета  ooooh!  Joy
Mishana - ммммммм, много вкусна закуска  Hug
Краси, вашата чашка има ли биберон? Аз също си купих, но е с 2 накрайника - биба и мекия, който ти показа. Та, когато й давам чашката на Смехи обожава да се полива и се принудих да сложа биберона, докато се насити на играта с нея, че поне по-малко пуска  hahaha
Milla - лек път и весела разходка  Hug
мама хипопотама - пу-пу  Hug
Честити месечинки - здравички и засмени да са  bouquet

# 153
  • София
Честит рожден ден, Тони   bouquet  bouquet Много щастие, късмет, любов и здрави и послушни деца  Hug

Веси, моята педиатърка каза 120-130гр да стигнем, но както е казала и Мила, водя се по Мая - има дни, в които изяжда и 150  Laughing, има и такива, в които и 100 не иска. Не насилвам нещата. Вчера правих в кукърчето картоф, морков и карфиол - изяде само 50-тина грама, не й хареса и това е Simple Smile Не съм я насилвала да го изяжда, колкото-толкова  Peace

# 154
 newsm67 ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ , честит рожден ден! newsm67

Честити месечинки!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всички останали, които празнуват днес.

И моя мъник изяжда по едно бурканче от 125 мл. и после суче  Mr. Green, за сега не мисля да увеличавам пюрето, като станем на 6 месеца ще пробвам със 190мл., пък той ще си покаже.

# 155
Привет! Hug

Димяни,честит рожден ден! Да си жива и здрава!  bouquet
Честити месечинки днеска!

Тази елда е доста  Sick на вкус. Веднъж я готвих, уж като ястие, е няма такава гадост, мъжа ми чинно си изяде и само каза повече да не готвя това, или поне той няма да го яде. Laughing Пък аз дори не можах да кусна. Щерката и тя само видя чинията и поиска друго. Simple Smile Но пък е много полезна и аз знам, ама ще караме на другите полезни - киноа и т.н. Peace

# 156
Тони  newsm59!!! Много сбъднати мечти   party023!

Честити месечинки на малките слънчица  Heart Eyes!

bubka:), съчувствам ти Sad, знам какво е. При нас има подобрение, от хомеопатия ли е или го израстна не знам. Може и венците нещо да са я мъчели, ти имаш ли подозрения от какво е? Дано бързо да се успокой твоята бебка.  Hug

Мирче нашият стол се регулира на височина и на степени на полягане/изправяне на облегалката.

Съни, съчувствам на приятелката ти, дано се вземат мерки на време.

Мила, миеш ли зъбките на Нико  Simple Smile, помня че беше съвет на педиатъра.

Ely-st, колко тежи младежът? Аз помня че преди беше писала същото за дъщеричката ти.

Наде, Дари е страхотна Simple Smile.

Тини, благодаря  Hug и Алекс е невероятен сладур  Heart Eyes.

Много се радвам за резултатите от анкетата, явно са рядкост ревливите бебета като Ев  Grinning, а аз да я похваля тя доста се е успокоила, все едно имам друго бебе  Heart Eyes, но да не ме чуе дявола, дано си остане така  Praynig. Аз елда си купих докато бях бременна, но така и не я сварих  Grinning, защото чертвеното цвекло ми вдигна хемоглобина за нула време, та ще взема да я пробвам сега от любопитство Simple Smile.

Ние също сме наспани и ще се разхождаме докато не завали  Grinning.

# 157
Охххх,забравих да почерпя  Hug

Днес по календара моята Дария има имен ден Simple Smile (макар че е кръстена на баща си) Mr. Green Да ми е живо и здраво момичето както и другите ни 2 адашки   bouquet

# 158
  • София
OOoo....НАде,честит имен ден на моята сладка ДАри!  Heart Eyes  bouquet Hug

# 159
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Simple Smile

Тони, честит празник, много много здраве и много успехи  Hug

ох, МИла ще ме побърка вече. В 5 пак се събуди вече окончателно и то си мисля, заради зъбите. До 7 съм се мъчила да я приспя. Накрая заспа и в 8 Йована се събуди и колкото ми е криво я насметох да си отива в стаята и й пуснах филмче и пак съм се тропясала. В 9 Мила се събуди, ставам, гледам Йована отишла, извадила си мюслито с кисело мляко, закусва и си гледа книжка детето. Толков ами стана криво, но едва гледах и като знам,ч е тя днес няма да е на градина и няма да мога да си отспя и цял ден трябва с нещо да я занимавам, че иначе изтерясва и направо..... Tired Намразих събота и неделя  Sick

Вчера ми пристигна в пощата известие за още един промоционален колет от Либеро за Мила. Дадох ами един преди раждането и сега на 6 месеца пак раздават, та ще ходя да го взема днес да видим какви радости ни чакат още. Чакам и още един другата седмица от Памперс, получих е-майл, че с апочнали да ги раздават  Mr. Green

Мила какъв филм гледа, най- си падам по психарски филми, но вече се чудя какво да гледам, напоследък хич не струват  Rolling Eyes

# 160
  • У дома
Честит рожден ден, Тони! Много щастие и незабравими мигове с голямото семейство! Hug

Честит имен ден на бонбонките Дария. Пожелавам им щастливо и безгрижжно детство!

Момичета как да въведа царевицата. Не ми се иска да е във вид на каша, че само ще се отрупам с пакети и няма да ги изядем. Така си мисля. Мога ли като зрънца да ги сложа като си варя и др. зеленчуци и после ги пасирам. Глупав въпрос, ама ...........

Днес се чудя какво да е менюто. Мисля си скоро да въведа карфиол и броколи, а грах кога може?

Извинете за мнооогото въпроси  Blush

Отивам да си прахосмуча, бай  Hug

# 161
Честит имен ден  на трите бебета Дария  и на бебе Дарио.........  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
като ви чета, как добре си хапват бебоците ви пюрета Rolling Eyes  ние въобще не искаме   Naughty нито зеленчуково нито плодово, по лъжичка опитва само и после неееееееее  иска, може би и е рано още ..... Thinking

# 162
Честито на бебетата именници! Да си носят името със здраве и да са много весели децата!

Арим, я не му се връзвай! Те мъжете много знаят, ама да направят нещо не се сещат... #2gunfire

Диде, МАМ-ската чашка, която аз купих няма биберон, само накрайника и е неразливаща, мокрил се е само 1 път като не знаех Crazy , че трябва да е хубаво натисната бялата приставка Whistling

# 163
  • София
Честит рожден ден, Тони! Бъди много щастлива!

Честит имен ден на сладките Дарита

Момичета - много благодаря за отговорите за житото и елдата.

Мама - хипопотама - и Георги се набира като види че ядем или пием нещо. Зее като шаранче, но не ми се почва захранването още.

Арим - нашето столче е от тези дървените, които се разделят на стол и масичка. Няма никакво коригиране. Няма колан - има само една лента между крачетата, да не пада. Определено ще го ползваме, когато Георги вече седи стабилно.

# 164
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честит Имен Ден на куклата Дари,както и на другите сладки бебоци с имен ден днес!!! Да им е живо и здраво името и да слушкат много!!!
хипо, мнооого сте готини! Да знаеш на теб прилича... Flutter
Nad, имай милост с тия бонбони.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт