ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 255

Бобче,
това много ми напомня за разсъжденията в "нашия свят". Има ли живот след смъртта и има ли Бог... Дали наистина? Simple Smile Много, много сладко е това!  Hug

Краси, Мони е много спокоен и голям сладур. Моят дунди за пред хора си слага послушната и сериозна физиономия, ама да го видиш вкъщи... Хихихихи, малък ураган... Simple Smile

# 256
Привет, момичета!

Да са живи и здрави месечковците! Ле ел половин годинка!!!

Много благодаря за отговорите за витС  Hug не знам аз защо реших, че една ампулка от малките й е много.

# 257
Нещо ви изпуснах края, с това захранванееее дето го коментирате, не мога да ви изчета.

Ама влизам с молба, като станат децата ви на около 2 години и искат да се обличат сами и не успяват, да не сте много критични към тях:

Joy

Позитив, сега успях да видя схемите  Laughing Преди съм влязла директно в моите документи без да разбера  Embarassed

# 258
  • Сливен
оле  hahaha

# 259
Оле hahaha hahaha
Аааа не, това ме довърши просто!  Joy Joy Joy

# 260
Ама влизам с молба, като станат децата ви на около 2 години и искат да се обличат сами и не успяват, да не сте много критични към тях

Eто така съм се смяла!
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Hug

# 261
Ама влизам с молба, като станат децата ви на около 2 години и искат да се обличат сами и не успяват, да не сте много критични към тях

Eто така съм се смяла!
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Hug

Може би  трябва малко уточнение - мъжките двегодишни. Мацките май са по-оправни  Thinking

# 262

Eто така съм се смяла!
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ! Hug

Оле, Оле, Оле!!!!

# 263
# 264
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ole,дано не събудя малкия ....,че току-що се наяде и заспа....ама това е върхът!
Е,определено ще се постарая синът ми да може да се справя и сам поне с обличането...,че като порасне за събличането ще има кой да му помага....

# 265
  • София
Oletosmile3532 едвам се сдържах да не се изхиля с глас, че бебка спи до мен!!! Мноооого добро клипче!!!  Joy

Да ме извинявате, момичета, ама след тоя хилеж всичко, което си бях наумила да ви пиша - изфиряса!!!  nuts хахахахаха... мноооого яко!!!

Спокойна нощ!  Heart Eyes

# 266
Добро утро Simple Smile  bouquet

Честити месечинки на Палмина, Мира, Алек, Радо, Петър и Георги! Да са здравички и да папкат!

Мишанка, Ани, благодаря ви!

# 267
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Oхххх,hailie , с тези палачинки ме спечели..... Heart Eyes
Честити месечинки на нашите октомврийски съкровища Палмина, Мира, Алек, Радо, Петър и Георги!
Само хубави весели моменти и игри без край!

Ние от 9 сме на консултация... Flutter Ще пиша какво е станали после...

Аааа,забравих да ви се похваля /фук-фук  Party/ можете да ни видите с малкия в новия брой на списание ''Моето дете'' в рубриката ''Споделелно от мама''   newsm03

Хубва ден на всички!   bouquet

# 268
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!!!

">#at=13[/video]
Една свежа песничка Heart Eyes

# 269
  • София
Честита пролет на всички!    bouquet

Искам да попитам мамите на момичета:
Продупчи ли някой учишките на бебката си и ако не кога смятате?

Общи условия

Активация на акаунт