МАЙчета 2009! - 6

• 30 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Алекс ! Щастливо детство пожелаваме ние със Зарко ! Ани ,   bouquet

Нашият рожден ден мина и замина , героя спи , а майка му е ужасно изморена  Grinning Снимки - във ФБ

# 676
Честит Рожден Ден на Александра и Кристиан:)
ДА са живи  и здрави  bouquet  bigdance2
Честита ви ясла Тилиа Wink

# 677
Здравейте момичета,
Честит рожден ден на всички вчерашни и днешни рожденици,бъдете мн здрави и щастливи.

Мой те момичета са геройски уморен и заспаха преди час,щял ден тичат по улиците.От няколко дни е топло при нас и щял ден сме по двора,чистим ,садим цветя ,дръвчета, храсти и зеленчуци.Думи нямам колко се цапат ,но пък е весело.Със нетърпение чакаме да дойде 21,ще има около двадесет деца и петнадесет възрастни.РД започва във 4 часа,а във 4,30 ще дойде клоунът.Надявам се на децата да им хареса.Мен ме чакат минимум две нощи работа,но нищо,ще се справя някак си.

Лека нощ мили майчета и деца. Hug Hug Hug

# 678
Честит 2-ри рожден ден на днешните пораснали дечица! Лилия на мама taniab, Евгения на мама CrazyDeina, Божин на мама Мигла, Виктория на мама geryg, Габриела на мама Ленчето! Растете здрави, засмяни, игриви, умни и послушни!
Честит празник и на всички малки рождениници от изминалите дни! Безгрижно детство и весели игри от нас!

# 679
  • софия
Честит Рожден ден на:Лили,Божко,Ева,Виктория и Габриела!
Много щастие и безгрижно детство им желая!

# 680
  • София
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!
ЧЕСТИТО И ОТ НАС С БОЖКО НА ПРИНЦЕСКИТЕ-ЛИЛИ, ЕВА, ВИКИ И ГАБИ!
Ето малка почерпка-

Божко от сутринта налита на тортата и едва я запазвам до следобяда, когато ще празнуваме. Joy

# 681
  • София
Честит рожден ден и от нас на Божко, а също и на Лили, Ева, Вики и Габи!! Дас а весели и здрави дечица!!!  Hug
Ние снощи се върнахме от продължително гостуване на село при свекърите, затова не съм изчела всичко, но искам да честитя и на всички, които са празнували през миналите дни!! Много здраве и късмет!!!

# 682
  • Русе
Честит рожден ден на днешната банда майчета: Божко, Лили, Ева, Вики и Габи! Весело и щастливо детство!  newsm59  party002 Tada newsm67  ura

# 683
Честит Рожден ден на днешните МАйчета-дечица.Много здраве и само усмивки на лицата ви!!!!  bigdance2 Времето е прекрасно с малки изключения.Всички навън и много д слушкате. Hug

# 684
  • София
Честит рожден ден на всички отпразнували деня и празнуващи днес! Нашето парти беше вчера, имаше само 2 деца, освен рожденичката, но това не попречи да стане лудница и да се карат за 1 и съща играчка! Но като цяло беше много добре партито, беше на двора и децата се налудуваха.
Весела, ние също си смучем палеца. Започнах да я отучвам още преди 3 месеца като пробвах да и дам да си гушка плюшени играчки и така след 2-3 седмици заспиваше вечер без палец. Само през нощта като се събуди и следоведния сън беше с палец, но имахме 2 дни когато не се сети и следобед за него. Но, почнаха да растат последните кътници и пак засмука палеца. като израснаха пак пробвах с плушките, но номера не мина. Сега и казвам, че ще я вземе торбалан или че няма да ходим на люлките и в 80% от случаите това действа. Дори и сама си заспива без да се сеща за палеца няколко пъти. Надявам се скоро да се отучим окончателно. А на вас успех!

# 685
Здравейте мили момичета. Чак сега успях да се добера до компа.Цял ден у нас е празник . Благодаря на всички за хубавите пожелания към моята Лилия и честит празник  на малчонците Божко, Ева,Вики и Габи. Нека растат щастливи и здрави дечица . Снимки тук хич не мога да слагам , за това по-късно ще пусна във фейса.

# 686
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Лили , Божко и Ева ! Да сте живи и здрави , мили дечица ! Щастливо детство Ви пожелаваме ние със Зарко ! На Таня , Мигла и  CrazyDeina   bouquet

Ние днес ходихме на пикник на хижа Здравец . От детската градина на моята племенница имаха спортен празник там и , тъй като милото беше на работа днес , се присламчихме и ние с тях . След състезанията си направихме барбекю на една полянка . Децата бягаха , скачаха и доста се забавляваха . Зарко спа само 30мин на обед и след това беше много крив и мрънкащ . Едвам дочаках да стане 21.00ч да го къпя и да заспива . Сега уж заспа , а аз седнах да кача малко снимки от днес .

И накрая искам да помоля за по едни стиснати палци - утре дребното отива за пръв път на ясла . Дано не ми плаче много , дано свикне бързо и дано не ми се разболява  Praynig

А сега Ви пожелавам спокойна нощ  Heart Eyes

# 687
  • о`майна лунна нощ е
Божко, Лили, Ева, Вики и Габи - честит празник дечица! Бъдете усмихнати и много щастливи   bouquet

Мире, стискам ви палци за утре. Ние ще оставим Емата доста рано и няма да се засечем с вас. Лека и бърза адаптация!

# 688
  • гр.Стара Загора
Привет мили дами!
Честит празник на всички малки и големи които съм пропуснала!Да сте много здрави и щастливи!
Не съм се разписвала и не съм чела около 5-6 странички  Embarassed
В сряда ми се обадиха от работа и ми казаха че спешно трябва човек за друг отдел и ако мога от понеделник ,т.е утре да съм на обучение и в първия момент загубих ума и дума,но пък после се съгласих,тъй като условията са много по-добри и заплащането,но пък работата е отвратителна,много обемна и отговорна,но друг път ще ви споделя по-подробно  WinkИ на другия ден  ми се обадиха направо  още от петък да отивам!Беше петък 13-ти  Laughing Отначало сякъш разбирах какво ми се обеснява но в последствие така забих и гледах като теле!Колежките ме успокояваха че няма как от 2 години тема- памперси и биберони веднага да привключа и то на съвсем друга вълна  hahaha
Надявам се да свикна и да навлезна по-бързо в нещата  Praynig
Евелин заради новия закон който гласи че децата навършили 3годинки 2011 нямат право да ги изписват от ясла до септември пак не я огра за юни месец.И ми е още по-кофти че сега с това внезапно връщане на работа ще има едно размятане по баби,и баща й отвреме навреме ще се включва когато почива и така,надявам се да се справим!Стиснете ми едни палци да премина бързо обучението и да заема новата длъжност  Hug
Желая ви весели рожденни дни и много забавни мигове,ще се старя да се включвам и аз ..............
Ще ми липсвате......... Hug

# 689
Добро утро и стискам палци Мире fingerscrossed Роси на теб също fingerscrossed С времето ще се адаптираш и успееш на новата длъжност HugУфффф дребната скочи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт