МАЙчета 2009! - 6

• 30 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Честита първа пролет!!!
Смешко,силно  Hug .Ти си мъжка майка и ще се справиш.Много ти идва напоследък,но аз вярвам и ти пожелавам съвсем скоро всичко да се нареди. Heart Eyes Благодаря за отговора за латекс-а!
Дианка,мина ли ви цицината?
Маги,как сте?Али разбра ли вече какво се случва,чака ли с нетърпение бебето?
За зъбките и аз мисля че главен фактор са гените!Моята баба почина на 71г с почти всички зъби в устата си и то в добър вид.И аз нямам сериозни проблеми,дано съм се метнала на нея  Praynig
Аничка,благодаря за пожеланието за Влади  Hug Много кофти с тези болести от яслата,дано да й е за последно на Алексче!
Дени,радвам се че се разписа  Hug
Мъж ми много напира да отидем на почивка в края на месеца!Дано да стане,че имам нужда да сменя въздуха Peace Стаси в Сандански ще ходим,и двамата много харесваме градчето и всяка година го посещаваме.Когато бяхме на Банско,на връщане за по-пряко минахме през там  Wink и през Рупите.
Ето и още две клипчета на бърборко:http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=207653519251361 и http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=207659729250740

# 76
Добър ден  и честита пролет/малко хладна/.плами ма голям бъбривко си имате и как оцелява дом. ви любимец?Цицината минава-благодаря,че попита PeaceСмешко много ви се събра-дано всичко отмине и си отдъхнеш HugАма каква тема сте подхванали с тез зъби ooooh!сияна сок Не пие-само вода.налита да опита една глътка и дотам.С лъжицата пие/яде/сок от компот,но рядко.А за какви гени носи е правилно.Аз от вторат бременност съм зле със зъбите.направих два,но има и още два.И един за вадене /вече/.то това мойто си е от страх от зъболекар и трая до последно.Петьо е със два кариеса/направени/ на постоянни зъби.неговото го отдават на многото упойки.И като стана дума се чуд кво да го правя с неговото НЕядене.Много скърца със зъби вечер-ще пуснем изследвания за глисти.Но той си казваче му се повдига като стане дума за храна ooooh!Може и стомаха да му е разбит-на неговата възраст са ми открили гастрит.Пак по лекари ще ходим.И да наколадя Сиянка-от вчера си загуби гривната.не сме излизали никаде-разбрах слетобяд като стана от сън.Сета си гледа ръчичката и вика-джиджи ама...Все едно да търся игла в копа сено newsm78Ще се намери някога.

# 77

Честита първа пролет сладурани   Hug

Смешко,дано бързичко да се оправя и после да забрави за всякакви болести
Плами голям образ е  Laughing

# 78
Плами,много е сладък Simple Smile
Ние сме на светлинни години още от вас...  Rolling Eyes

# 79
Оф, немога да се сдържа да не споделя...
От миналата седмица, Катето като тръгва на ясла и се връща специално за целувка  Heart Eyes Забелязала как изпращам баща й и иска и тя  Grinning А от неделята пък раздава истински целувки на бузка  Heart Eyes (трябва малко да й насочвам главата, че ги дава във въздуха, но е важно желанието  Wink)

# 80
Влизам бързичко!
Честита пролет, майчета!

Честито и на Исита! Лека бременност!

Много заразно, ей!

Чета редовно, но не се разписвам. То няма и какво. Сок вече Виктор сам си поиска (Сискеее), давам компот, че не е случил на майка и прясно изцеден ще пие, ако почне сам да си цеди  Mr. Green  Иска си "Ика ток, ток" и не мож го заблуди с водица. Поглежда и към бирата  Joy Зачетох се онзи ден в състава на бирата, ами тя по-полезна от купешките сокове  Thinking

Друго не знам какво да се похваля. Все едно и също. Работа има, пари няма, обичайното. Децата звереят, аз си правя психотренинг  Laughing

Не влизам във ФБ и губя събитията, ей. Вие там се пренесохте  Crossing Arms

# 81
  • София
Ще излизаме по женски на 2.4 Лияно моме. Идваш нали Grinning

# 82
Хайде Лиянке и ти с нас. В събота на 2-ри Април в ORISHA Bar & Dinner
50 Solunska Street към 19:30-20:00ч.

# 83
Аааа момичета, да си имаме уважението.  Grinning
Нещо за Лейдис Найт попрочетох, ама нали пусто съм зациклила на компа с други неща... и за малко да пропусна. Супер - очертава се втора Sex & the sity" вечер. Sunglasses
Девойки хубави, може да не успявам да се разпиша често, ама за истинска раздумка, в заведение... с чашки... и с винце... и в добра компания, съм винаги готова!
Стига да имам възможност и не излезе нещо спешно, ме включете и мен... ако ме искате, де. Blush

# 84
Е как пък точно теб да не искаме  Hug

# 85
Набързо да почерпя за РД на моя мъж и да се изфукам с лично приготвената от мен торта Simple Smile

# 86
  • Русе
Маевка, да ти е жив и здрав и много да те глези Hug

# 87
Диана,Маева,Мария,благодаря за хубавите думи  Heart Eyes
Маева,да ти е жив и здрав мъжо!Тортата много вкусна изглежда,като си дойдем това лято ще те моля да ми направиш и за моя РД  Wink Весел празник!!!
Вяра,браво на Катенце!
Диана,зайчето и Влади не ги оставяме сами и така ги предпазваме и двамата Simple Smile , и вече на Влади не му е много интересен.Само от време на време се присеща да го нахрани или да му даде да си пийне вода да не би да е забравило  Grinning
Ние сме добре,играем,пеем и дивеем. Вече сме на песни за Великден! Peace
Имам молба към мамите с по-големи дечица и тези на които децата ходят на ясли.Моля да споделят(може и ЛС) песни,стихчета с по-няколко изречения,предварително благодаря!!!

# 88
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще се оплача от моята кокошка - сутринта отвори очите, метна се върху баща си и му вика "Татииии  ... `бичам те!"  Crossing Arms

# 89
  • Русе
Първата ни МАЙ-ка има днес РД Simple Smile
Стелка, да си жива и здрава и мнооого щстлива  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт