МАЙчета 2009! - 6

• 30 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • вече Пловдив
Стеле, и тук честит рожден ден! Да си жива, здрава и щастлива!   bouquetИ вземи се разпиши как сте с първото ни май-че Радо  Flutter

# 91
Добро Утро на всички:)
Честит рожден ден на Стела  bouquet Да е жива и здрава, много обичана и уважавана:)

# 92
  • софия
Стеле,Честит Рожден ден!Желая ти само хубави мигове и много усмивки!

От вчера съм с ужасно главоболие,едвам гледам.Ама аз съм си за бой.Подлъгах се по слънчицето и излязохме с Ицко.Той облечен,както подобава-с дебело яке,шапка и ботушки.А аз без шапка и тънко яке.Така ми надуха главата гадния вятър,ама за урок да ми е.
Иначе сутринта ходих на консултация,изглежда,че и това дете ще е едро,поне за сега така върви.С килограмите за сега съм добре-46кг.
Големи истерии имаше преди да изляза.В момента,в който започнах да се обличам,Ицето се лепна за мен,държи ме за крака и не ме пуска.Щом излязох такъв вой нададе,че го чувах до първия етаж.Тони се е видял в чудо,не е могъл да го успокои,дори е отказал да закусва.
От известно време пак е на вълна,мама и само мама.

# 93
Стела, честит рожден ден. Да си жива и здрава, много щастлива и както в нашата тема, винаги първа. Хубав празник!

Мадленка, Крейзи Дейна, Плами благодаря за посрещането, въпреки нередовността ми. Много сте мили. Дано да се видим на срещата или както eli_dechkin успешно я е нарекла кокошинката.  LaughingЕли, дано не се сърдиш, но започнах и аз да използвам тази дума за моите срещи с приятелки.

Смехорана, дано бързо ти мине главоболието. Относно "мама, мамо, мамоооо..." и ние с Рада сме на тази вълна. Баща си не го отразява напоследък, освен да го бие, но това да си призная тихичко, много ме забавлява. Mr. Green

След малко отивам на козметик  Flutter (бабата ще я погледа няколко часа) и мисля да му дръпна една хубава разходка. Ще си удължа малко времето, че близките седмици гравитирам само между кухнята (основно малки фирмени поръчки за обяд)и на компа. Хубав ден на всички.

# 94
  • Русе
Дендринке, не се сърдя  Hug ама се замислям за патент  Mr. Green
Даже песента "6 кокошки съм заклала" съм я сложила на тон позвънянване на моите кокошки  Joy

# 95
Здравейте, дами!

(тъкмо да пиша и гледам, че някое диване е почупило клавиатурата  #Cussing out)

Честито на Стела, да вземе да се разпише!

За кокошинката не мога да обещая нищо  Sad Не е като да не ми се идва...

Дребното пак почна да хърка и да се сополиви и днес се засилих и аз да взема таз джажда за прахосмукачката. То не било толкова лесно  Crossing Arms Звъннах в десетина аптеки, препратиха ме във Вис Виталис, нищо. По куриер не мога да поръчам, защото през различните часове на деня съм на различни места  #Cussing out   И сега си стоя и си мисля  Grinning, май само си стоя, де.

И както си стоя и се зяпам и гледам колко съм тлъста. Лелеее. Какви бяха тия кокали и как побраха толкоз сланина. И ме удари на съвест..... (е, мушнах две сухи пасти да оправя настроението  Mr. Green)
Та измислих, че имам нужда от нови летни дрехи (по-големи). Това пък води до скрепяване на семейните отношения.... Laughing

Мъка, мъка...

Айде, че много глупости изписах. А въпросът ми беше: къде да си намеря аптека (друга, не Ремедиум), в която да продават аспираторчето?

# 96
  • София
Честито на рожденичката и да влезе да почерпи!

Лианка, едно време ги имаше в аптеки Albi  Peace

# 97
  • София
Честит Рожден Ден, Стеле  bouquet
Как сте с Ради? На теб пожелавам щастие и здраве!
Ние лека полека допълваме нови думички - днес Божко ме зарадва с ново попълнение -КОЛА! Ясно и точно.
 Плами, Влади е страхотен.

# 98
Ей, голяма съм заспа. Точно над бутона "отговори" ми святкало къде са аптеките. Ще ме прощавате, с напредването на възрастта ще става по-зле  Laughing

Исита,   bouquet

# 99
  • София
Здравейте, милички!
Да честитя и аз хубавата новина на Искра! Спокойна бременност и прекрасно, здраво бебче на финала!!
Честит рожден ден, мила Стела!
Дендри, колко хубаво, че се разписа!
Момичета, а мен ще ме приемете ли в групичката за Ориша Simple Smile
Ние бяхме малко болнички миналата седмица, даже излязох в 5-дневен болничен. Яна вдигна 39,8 и започна една страшна кашлица и хрема. Добре, че педиатърката не даде АБ, но пък изписа едни капки Тобрекс или нещо такова, които аз на своя глава не купих, защото съдържат локален антибиотик и реших първо да пробвам с физиологичен разтвор и капки които сама си направих от 10 мл. сребърна вода и 10 капки клеева тинктура. От тях капех по 2 капки в ноздра на всеки 2 часа, за температурата редувах Нурофен с Панадол на 4 часа - за това послушах педиатърката, защото беше доста висока и за 2-3 дена детето се оправи. Само кашлицата се оказа по-упорита, но и тя вече преминава, за нея давам Хустагил.
Вайзе, ние имаме ето този аспиратор http://family-bg.com/prX_2014.htm и съм доволна, но Яна не го понася и пищи ужасно само като го види..
Ох да ви се оплача, напоследък страшно съм се обездвижила и се чувствам напълняла. Трябва отново да започна активна спортна дейност и да спра шоколада, но последното как да стане, като всеки ден изпитвам огромна нужда да изям поне един шоколад, а и цигарите пак ги пропуших, абе май нещо ме е налегнала депресията newsm78

# 100
eeх, Лианка, слънчице, като ти четох поста и се смях през сълзи, ама повече ми се реве май.. Че и аз съм като тебе, ама нито ми се скрепяват семейни отношения, нито ми се купуват нови дрехи. И си ходя с двата вече сдаващи багажа панталона, намичам пасти и еклери да оправя настроението и чааакам да отслабна  Tired

ммтака, не че е интересно, ама да се оплача, Лианка е виновна...
А освен това тия дни съм супер неадекватна - Сами в парка нагази едно май човешко ла.но, после падна от едни камънаци в едни храсталаци и една пръчка го одра точно покрай окото, а на другия ден едно девойче му метна две шепи пръст в лицето. Или той си ги метна, не видях, блеех някъде... Имаше пръст в очите, устата, памперса ...Абе страхотия

Платина, капките сигурно са Тобрадекс, миналата пролет ги изписаха на Сами за очите - те всъщност са за очи, противоалергични. Ама явно има практика и за нос да се изписват. Хубаво, че сте минали без тях и сте вече здрави  Hug

Мигле, Божко съвсем по момчешки си полълва речника Laughing

# 101
  • софия
Виждам,че като ви оставя гладни,хич не ви се пише. GrinningХайде заповядайте на масата!

# 102
  • вече Пловдив
Добро утро!
Смешко, благодаря за закуската - посягам да си взема  Wink
Честито Благовещение, момичета! Света Богородица да пази нас и децата ни, а на тези мамчета, които носят под сърцето още една рожба - Дева Мария да помага за леко и успешно износване и раждане!  Heart Eyes  bouquet

При нас нищо ново - Бела дивее, пили ми нервите, става все по-палава, но важното е, че е здрава и спи по цяла нощ. Предстои ни тръгване на ясла и на работа и аз вече тотално съм се сдухала как ще се справяме, особено с оставянето сутрин в яслата. Вчера например Бела си играе на площадката пред блока и един комшия ме помоли да му отключа входната врата. Направих 6-7 крачки до блока (Бела я наглеждаше съседка) и тя като писна, ревна и се затича към мен. А ме виждаше...  ooooh!

# 103
Ваня, много хубаво пожелание за Благовещение, присъединявам се към него.
Да сте живи и здрави момичета, слънчево настроение подобаващо на хубавото време навън и много усмивки.
Лиянке, жено шантава Hug много ме разсмя, а пък Тилиа ме довърши. Което си е талант, с оглед на това, че съм много ядосана на Борис и съм решила, че почивните дни съм разведена с него. Малко да си почина от хулиганщините му. Ех тез жУвотни (мъжете) не се променят и това си е. Mr. Green Вече почнах да споделям философията на Ернестина Шинова.
Прилагам клипчето, вижте от 12.28 мин. до 12.52 мин.:
http://vbox7.com/play:26c0b3e9

Platina, мерси. Hug Радва се, че сте се справили без АБ и прочее простотии.

Иначе и аз съм в клуба на дашните форми, все още. Уж спазвам някакъв режим, ама явно двуличният ми организъм е привикнал и си стоя гладна и дебела.   Crazy
А като се ядосам от това...лелееее опасно става (братя, пазете баничките hahaha), започвам да набивам вредни, подли и мазни неща. Е, кажете ми това не е ли омагьосан кръг?! Ето сега например, от три дена ям основно шоколад, вафли и други джънк фууди. Честно, не знам какво ми става. Скоро ще съм в цикъл, ама такова ядене дето ми се образува...Де да имаше свестен режим на основата на алкохол или пържени картофи... Ех мечти.  Joy Joy Joy

Та така момичета, не сте сами.  Wink
Хайде, отивам да се обличам, че като се събуди Рада излизаме на разходка.
Хубав ден!

# 104
Ей ме на, пак на линия!

Честит празник!

Мен пак ме е ударила петъчната простотия и само си търся съмишленици  Crazy

Сега да се похваля, че от снощи съм горд притежател на аспиратора и моите прасета бяха три пъти продухани (само малките, де, да не си помислите нещо). Много съм доволна  bowuu

Дребното днес са го мерили в яслата 91 см, 14 200  Shocked.  Нещо ми се струва, че са го надценили. Ми то на мама бебето вече хич не било бебе. 

Общи условия

Активация на акаунт