МАЙчета 2009! - 6

• 30 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
здравейте каква съм шматка.ЛИчи си че днес не съм сядала на компа.ТА след това се прибрах ошетах всичко в нас,сготвих две маджи изчистих,сега и мислих и процорци да оправя надецата дрехите който са им малки но реших да почина и като отварям нета виждам че моя ТЕРМИНАТОР-ДОбри имал имен ден.
ДА Ми е жив и здрав ,все така див,и щур ,щото това тичане след него ми стопява лагерите коет ое благоприятно за мене- goodscale за 2 месеца съм минус 7 кг остават ми още 3-4кг.Ама не есамотой причината за това-много ми станаха децата ама друг път щ говоря.Та по повода се почерпете с
 beer2 beer3 beer Drunk Wine Glass eat  party023 newsm38 cheers cook cook
Сори чее такаваа почерпката но съм уморена и не ми се търси картинки а и именика ще го слагам да ляга
Лега вечер

# 106
  • София
Браво Роси 7 кг. за един месец Shocked аз толкова ги свалих за 7-8 месеца. Аз имам може би 2-3 кг.
Останаха си ми килца на ханша и талийката, аз и преди талийка си нямах, но поне сега съм -12 см там. С една майка днес се шегувахме стига с тези диети - отиваме да си купуваме стягащо бельо Laughing И това съвсем сериозно. Тръгнах да правя упражнения - нещо си разтегнах на корема hahaha Joy Гимнастика съм тренирала- такова нещо не ми се е случвало. Чак решихме, че имам херния, дори ходихме на лекар. Едвам се вредих да отида за мене си. Още нещо щях да пиша амаа Rolling Eyes

# 107
Честит празник момичета.

Ваня пожеланието ти е страхотно,мн благодаря. Hug

Честит празник на патерици на всички празнуващи тези дни,бъдете мн здрави и щастливи.  bouquet

Майчета карате ме да  кача някоя моя снимка и ще забравите за минималните килограми в повече който имате.Многооооооооооо са. ooooh!

Ели като прочетох поста ти ,благородно  ти завидях за приятелките,аз тук нямам и ми е мн мъчно ,но здраве да е .

Роси жив и здрав да ти е именника. Hug

Лианка мн голям този юнак, супер,на фона на моята кукла 80см. 10,3кг.

Сега малко и за нас,тези дни мн се разхождаме по улиците ,направо ме умориха.Тичат и пискат като луди.Обиколихме щялото селце за да видим щъркел,видяхме два и момичетата стояха дълго под стълба на който беше гнездото.Пискаха и се радваха.
Аз пък станах абсолютна земеделска Crazy,докато спят децата помагам на свекървата във градината ,даже днес изрязах старите пръчки на лозите,направо се шегувам със мъжът ми ,че ме е оставил на заточение тук. :Lil:

Приятна вечер .

# 108
Здравейте момичета,
честит празник и от мен! Весел празник на всички празнуващи   bigdance2!

Лианка голям младеж си отглеждаш, добре го храниш, щом толкова е пораснал  Wink.
Ваня не се тревожи за Бела, ще се адаптирате и двете с промените  Hug. Ще видиш, че много ще се забавлява в яслата, а ти ще се разнообразяваш с работа  Mr. Green.

Аз да се похваля, че сме вече седмица без биба  Laughing. Обаче не прецених добре момента и доста зор беше, но май се примири младежа. Другия месец съм замислила да махна памперса, дано и с това се справим. Заредила съм бельо от две части и ще махна бодитата. Купих и протектор за матрака, но там май се прецаках  ooooh!. Както и да е!

Лека и спокойна нощ!

# 109
  • Пловдив
Здравейте , милички !
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!
Все се каня да се разпиша , да не ни забравите , но щом видя полето за писане на отговора и се оказва , че няма какво да кажа. Всичко си тече еднообразно , та чак ми писва .
Обаче зачекнахте любимата ми в момента тема - килограмите . Много се съмнявам , че има по-дебел човек от мен в темата ни  Cry Имам да сваля към 30-ина килца , за да стигна едно що-годе нормално телосложение . За сравнение - когато се запознах със Заприн , преди почти 10 години , бях с 40 кг по-лекичка от сега . И от понеделник съм на диета - започнах 90-дневната. Помня , че имаше и още някой на този режим , но нали съм блондинка , забравила съм коя беше. Целта ми е да махна поне 10-15 до юни , когато ще се връщам на работа. С този корем няма да мога да се кача в камиона  Laughing
Зарко е добре , проби му и вторият кучешки и вече има 14 зъба в устата  Simple Smile Иначе е 90см и 15кг
Лека нощ ви пожелавам  Heart Eyes

# 110
Що бе Мира, в камион ще се качиш, я ги гледай тираджиите  Laughing От мен едва ли си по-дебела, аз съм 90+2-3 плаващи, 100% водя класацията  bowuu

Момиченца кокиченца, айде в неделя сутрин си спретнем една срещо-разходчица в Борисовата, а? Къмто 10.30 - 11, да се видим и света нас да види. С ремаркетата, разбира се, къде без тях.

Аз днес бях за малко у центъръ и си викам бре бре, шарен свят, то изисканост, то арт, то то... великолепие. И се въодушевлих за една по-централна разходка, пък и като няма да ви видя на запивката, барем в градинката да се сберем  Heart Eyes

# 111
  • София/Варна
Личи си кой не си влиза във ФБ Wink. След малко отпрашваме за зоопарка, където ще се видим с други майски човечета Simple Smile.

# 112
E, много хубаво, и там влизам ама нищо не съм видяла  smile3518

# 113
  • о`майна лунна нощ е
Мразя ФБ.

# 114
Обичам ви.

# 115
Малко нахално ,но искам и аз да се включа във групата във ФБ,ако може някой да ми каже кое име да търся.Зная че вече се познавате повечето и сте станали близки ,но ще се радвам да видя снимки на вас и малките човечета колко са пораснали .

Мадленка мн благодаря. Hug

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 20:22 от tanq karabelyova

# 116
Танче, няма никакъв проблем. Моето име е Мадлена Гергова, намери ме и аз ще те добавя, и ще ти препоръчам останалите момичета  Hug

# 117
  • София
Ехоо, къде се покрихте след днешната среща? Надявам се, че сте си изкарали хубаво, а дребните са се радвали на фауната! Simple Smile
Да помоля занапред, ако пак се организират подобни мероприятия, споменавайте и тук, че аз във ФБ влизам веднъж седмично...
Ние днес се разходихме до Банкя с баба и дядо. Ваньо дремна по пътя и това му беше сънят, за сметка на това вечерта отнесе доста бързо.
Не се хвалете кой колко е дебел, аз мога да се кандидатирам за постижения в дисциплината "скок със засилка" - първо дръпнах няколко кила надолу и после ухаааа...

# 118
Здравейте мацки!Аз пак се изгубих,но бяхме доста болни миналата седмица и Жожи не ми даваше да седя много на компа.Как командва не е истина......
Не съм чела назад,незнам последните новини,надявам се всички да сте здравички!
Вчера си направихме една хубава и дълга разходка в Зоологическата,видяхме се с мамите и дечицата,всички пораснали и красиви като картинки!!!  Hug
Качила съм малко снимки във фейса,който има да гледа!За другите по-късно ще кача в снимка.бг
Утре пак на работа и ясла,надявам се този път Жожи да изкара повече от седмица без да се разболее,че вече се измъчи горкото.
Това от нас засега!Пожелавам ви приятен и слънчев ден!  Heart Eyes

# 119
  • София/Варна
Ето снимките от моя апарат: http://may2009.snimka.bg/children/zoo-26-03-2011.580682
Паролата си я знаете Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт