МАЙчета 2009! - 6

• 30 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро мили дами HugНемога да се включа много с таз мойта крива щерка.Днес е последния прием на АБ,а хремата не минава.Едната и ноздричка се разрани чак. ooooh!Голямо мънкане и гушкане.Докато ме види да влизам в стаята при компа и......Да честитя на патерици на всички,които са в отбора на 2.годишните.Много да са здравички и послушни.За гърне-какво е това #CrazyСамо го разкарва по стаите и сяда ама с гащите.Оная вечер и свалих памперса-начурка се и като ревна....после докато сложа памперса пак пусна малко,пак рев.А на др. ден явно се усещаше,че ще чурка и се крачеше и пак почваше рев.А мама се смее.И сега като върви и повтаря-мамо,аааа!!!!Танче  Hug Минаха мъките за децата-аз не съм проверявала,ама г-жата погледнала,че по бълг. има 3 грешки.Другите ще видим.

# 661
  • Русе
Честит рожден ден на Мира, Ани, Денислав и Росен!Много здраве и много усмивки!  nbirthday newsm67 Tada

Още от сутринта деня тръгна наопаки. Ще взема да повярвам в прокобата за петък 13-ти  Close Crossing Arms

# 662
Още от сутринта деня тръгна наопаки. Ще взема да повярвам в прокобата за петък 13-ти  Close Crossing Arms
На мен повече ми е карътски  събота 14-ти. Обикновено техниката около мен сдава багажа.  Sad

Честит рожден ден на всичките ни рожденици от вчера и днес! Да бъдат послушни и здрави и да носят весел смях в домовете ви! На майките им   bouquet

Днес ни е голям ден, че на баткото му е последния учебен ден като първокласник. Ще имат и тържество, а той участва и в пиеска - бил от главните герои  Wink

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 18:28 от AnMary

# 663
  • София
Честит рожден ден на днешната банда - Мира, Ани, Дени и Росен. Момичета да са ви живи и здрави дечицата. Хубаво да си изкарате днес.
Аз пък от сутринта гледам освен Ники и  детето на една приятелка. Гледахме се мирно и кротко 2 часа и като ревна за майка си ooooh! Сега спи стискайте палци повечко да поспи, че ми е спукана работата. Иначе относно техниката оня ден ми гръмна ютията- както си гладех започна да хвърля искри. Имам една Сименс, но определено ще трябва да си взема нова.

# 664
  • София/Варна
Весел празник и безгрижно детство на всички малчугани, които са духнали двете свещички през последните дни!

Софиянки, утре планирам да водя ситните на зоопарк, ако има желаещи, може да се уговорим нещо.

# 665
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на днешната банда ! Да сте живи и здрави , мили дечица ! На мамите   bouquet и весел празник !

Ние днес свършихме доста работа - взехме тортите , напазарувахме за празника довечера , сложихме украсата , остана само да надуем балоните после  и сме готови  Laughing Ходихме до педиатърката да дооформи документите за яслата , после ги занесохме там и живот и здраве в понеделник в 8.30 сутринта ще го оставим там Зарко  . В началото ще си го вземаме в 12.30. Надявам се да свикне бързо и да не ми се разболява  Praynig . Според педиатърката изследванията му са много добри - хемоглобина му е 130 .

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 666
Честит Рожден Ден на днешните рожденици newsm59 nbirthday  bigdance2
Да сте живи и здрави,весели и щастливи:) Весел празник на малчовците, а на мама и тати-НАЗДРАВЕ!!!:)))
Честито и на дечицата,които вече празнуваха Hug
Ние забегнахме малко от София и да ви кажа- друго си е на чист въздух и с двор....Ехххх..... Crazy
* Мира *,весел празник довечера и да покажеш  снимки:)
Танче, дано всичко е наред Praynig
Исита,честити розови гащи..(на първо четене) Wink
Понеже чета отгоре-отгоре- На всички останали,които имат някакви поводи-  bouquet
На всички постигнали напредък с гърнета,биби, млека и говорене- БРАВО Hug
Ние сме на никъде по всички параграфи,нооо аз съм на мнение,че всяко нещо с времето си Whistling
Днес подстригахме дивачето-на мама хубавото момче, напълно си промени муцката с новата фризура,която отпразнува с бурен рев в салона Mr. Green
Аз съм доволна- преведох капарото за морето, подадох си документите за нов паспорт, издадоха ми новата дебитна карта,изобщо мнооого съм добра..Simple Smile
Остава ни да поръчаме тортата, да набавим още някои неща за РД-то, да прозвъним всички гости дали и кога ще кацнат на партито и пак изчезваме към вилата:)
Във ФБ разглеждах снимки на дечицата,които са си празнували вече РД-то-много са хубави Hug

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 15:53 от JeenySJ

# 667
  • София
Предадох девойката на майка и. Ники заспа и аз отморявам с кафенце Grinning
Мира, сега е най-подходящото време за тръгване на ясла. Стискаме палци. Peace

# 668
Весел празник и безгрижно детство на всички малчугани, които са духнали двете свещички през последните дни!

Софиянки, утре планирам да водя ситните на зоопарк, ако има желаещи, може да се уговорим нещо.

Хайде, аз съм за, писах и във фейса покани Simple Smile) Да се видим утре в Зоото

# 669
Мили ми другарки, да ви споделя, че най вероятно чадото ми драго е прието в ОчЗ. Резултатите излизат утре, но според местата при заключване на системата, наесен с песен милата ми рожба ще се понесе към подковалнята на бъдещи гении ОДЗ Синчец. Баш там не ми се щеше ама бях стимулирана и мотивирана..
Значи на лежерно делова среща с шефката тя елегантно ме поощри да търся нова работа, и аз, силно мотивирана, с нови сили се зарових в системата на ОчЗ-тата и ловки маньовъри докарах още една десета точка и пренаредих кандидатурите. И така, чакам утре класирането и разглеждам джобс бг... И си мечтая за зелените поля на моя роден дом  Laughing

Извинете лиричността ми, но от много адреналин май почти не съм яла, и бирата ме хвана  Laughing

Пуснах и във фейса събитие за разходка утре из зоопарка, кажете на когото съм пропуснала. Мигла, Лято май скоро не е писала

10 часа на полощадката на слона в зоопарка

# 670
Ако не успеете с ОчЗ  Mr. Green имайте предвид, че може да си пуснете молба за неплатен отпуск 6 месеца до навършване 8 г на детето, с предизвестие от 10 дена. Работодателят плаща здравните. Няма начин да ви откаже такъв отпуск. Е, няма парички........но все пак може да послужи за нещо...

# 671
Ако не успеете с ОчЗ  Mr. Green имайте предвид, че може да си пуснете молба за неплатен отпуск 6 месеца до навършване 8 г на детето, с предизвестие от 10 дена. Работодателят плаща здравните. Няма начин да ви откаже такъв отпуск. Е, няма парички........но все пак може да послужи за нещо...

O, да, ще си пусна неплатения, няма проблем за това, все пак елегантно ме поощриха  Mr. Green
И без това преди някой и друг месец се чудех дали да търся нова работа или да се връщам на старата, а то се оказа напразно. Шефа мисли вместо нас  Laughing

# 672
  • Русе
Честит рожден ден на Александра и Кристиан! Здраве и много усмивки!   newsm59 newsm67  ura

Аз пък няма да дойда в Зоопарка  Crossing Arms Mr. Green

# 673
  • София
Честит 2 рожден ден на Алекс и Кристиан! Вълшебно детство и много здраве ви пожелавам!
Тилиа, КайРан-страхотно е, че ще се видите. Ние се готвим за утре и не можем да се присъединим Blush, но пак ще има срещички и сме там. Лято! не е в София и затова не се включва.
Ние снощи се разкрасихме таман за РД с прекрасно разбита уста след падане от стълба!

# 674
Здравейте, Майчета!

Отдавна не съм писала, много отдавна, но ви чета когато ми остава време.
Честит Втори Рожден Ден на всички прекрасни дечица!
Нека да са много здрави и щастливи деца.

Виждам, че споделяте за ходенето в гърне. Ние отдавна ходим, още на годинка и пет месеца, дори нощем и следобед е без памперс. Но при нас друго ни мъчи, че си лапа палеца /само когато заспива и е изнервена/. Мисля, че вече е време да предприемам някакви мерки за да го отучим този навик. Ако беше биба по-лесно, но този пръст немога да го скрия. Whistling Давайте съвети, ако някой има същия"проблем".
Относно детските заведения, чакаме си класиранията всеки месец и засега нищо.

Общи условия

Активация на акаунт