Миме, забравих да пиша, много благодаря за Продавалника, вчера пратих нещата по пощата и то с наложен платеж, мацката се съгласи, но нали и тя боса в тези неща като мен

, все едно тя ми дава пари или пък съм в къщата й. Полудях направо. Преди й бях казала, ако може да купи няколко пилета (имат двор и възможност) да гледа като си дойдем да има домашни за Стейси, каза няма никакъв проблем всичко ще намерим и купим. Вчера взе да се обяснява, че нямала пилета, имала не знам си какво и чувам свекъра как й казва" От къде да ги вземем?". И много още подобни, но няма да досаждам. Моя мъж не им обръща никакво внимание, но аз толкова им се връзвам и после си го изкарвам на него.
.
, сигурна съм, че доста хора го носят все още. Аз също носех такова преди и си ми стои в Бг, но ще трябва да го махна. 
, нещо съм много зле напоследък. 

Ние бая петлета си хапнахме, че свекърът купи малки пиленца за кокошки, за да има домашни яйца, ама какво стана - само петли, май имаше една кокошка.
. Ако не беше обещала свекървата нямаше да ме е яд, а вчера като чух и свекъра и
. Тя точно за петли и кокошки ми говореше, ама не я изслушах, не ме интересува, ще си намеря толкова едно пиленце
.
, светнах се веднага, кой знае и аз на колко хора съм звъняла без да знам
Я дайте предложение какво да и купя да и свири, че не може така. Мислех за някоя нокия втора ръка с карта памет и да качвам от лаптопа песнички.
Ето я мацката дето прави герданчета от кехлибар, много е изпипано, дори повече от това от Англия. Закопчалката е на винт, а между всяко камъче има възел, ако се скъса да не се разпилеят, както стана със предишното 

, ама бърза работа пък нямам нали така?!

Не съм разбрала , че имаш племенница, да ти е жива и здрава!
Много е любопитна, но и аз обмислям да пробиваме ушите скоро и на двете девойки, поне малко Калина да заприлича на момиченце, че с тази липса на коса вече съвсем се отчайвам.

Препоръчани теми