Юлски деца-Тема 43

• 34 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Буболече, радвам се, че ви е харесал и аз много се радвам, че ми го препоръчаха. Направо си е откритие.
Миме, забравих да пиша, много благодаря за Продавалника, вчера пратих нещата по пощата и то с наложен платеж, мацката се съгласи, но нали и тя боса в тези неща като мен Laughing.

# 61
  • София
А сети ли се да и пратиш дребно подаръче? Мен много ме кефи като отворя пакета и ме изненадат с нещо дребно, но сладурско, затова гледам и аз да слагам. Peace

# 62
Сиско да ти е живо и здраво момичето.   bouquet

Ние официално сме с 5-та шарка. След 3 дни температура и зачервено гърло от вчера следобяд имаме пъпки. Може ли да ми припомните кога да чакам да мине обрива?

Драга и за активно си ползвам Продавалника. Пуснала съм обявите и в БГ Домакиня, но всичките ми продажби са в продавалника. Така разкарах всички едри неща - количка, столче за хранене, кошара, автомобилче и т.н. Равносметката е повече от 50% върнати пари.  Peace

И аз съм разкарала жълтото злато в сейфа на Тео. Нося някакви дребни неща от бяло злато колкото да не е без хич.

Ния е с пробити уши от миналото лято. Носи малки халкички с цирконии от баба и. Ако действително искате да носят обици, съвета ми е да ги заведете като по-малки. По малък е стреса и много бързо забравят. Аз я водих при една позната лекарка УНГ. Има машинка и и сложи медицински обици. Като и зараснаха ушите ги смених със златните.

Миме
аз много вярвам на лечебната и диагностична сила на камъните откакто на една моя леля видях как лунният камък на пръстена и потъмня за една нощ. Имаше сериозен здравословен проблем, който слава богу отмина. Все няма време да попрочета кой камък е за по-малко нерви и стрес.  Mr. Green

Ние днес официално започнахме великото преселение на народите, което поради дълъг срок за изработка на щорите ни, ще продължи до към средата на април.  Mr. Green Друго си е голяма къща, ама пак няма да ми стигнат гардеробите.  Shocked Whistling

# 63
  • USA
Шора Мишора, дано вече не се налага никакви болници и доктори да посещавате и си изкараш
 добре!
Галето, ето такъв тип закопчаване са на Стейси обиците, никак не съм доволна. Вчера и днес ми ги носи да й ги сложа Confused.
Сиско, честит ти рожденичка, да е жива и здрава!
Миме-то, тези кехлибарени гривни и гердани са много популярни тук, особено за зъбите. Купих на мъжа ми гердан, да спи с него, защото много боледуваше и ни заразяваше и нас, но нямаше в момента мънички за Стейси и така и не й купих след това. Сега сложих Стейси да спи и го омотах около крачето и да видим дали ще има файда.

Снощи не сме спали, Стейси цяла нощ плака. Те като не излизаха тези зъби, че сега пък всички наведнъж. Сега докато я хранех и заспиваше, даже не можа да си дояде. Юлско бебе, за малко да направя една снимка от "вашите" Laughing.

Аз пак да се оплача от моите свекъри, но това ще ми е. Повече няма изобщо да говоря с тях, чак като си отидем в Бг. Вчера тъкмо поръчвах на Стейси батута и тя ме пита какво правя, като разбра ми вика да спра с тия играчки #Crazy, все едно тя ми дава пари или пък съм в къщата й. Полудях направо. Преди й бях казала, ако може да купи няколко пилета (имат двор и възможност) да гледа като си дойдем да има домашни за Стейси, каза няма никакъв проблем всичко ще намерим и купим. Вчера взе да се обяснява, че нямала пилета, имала не знам си какво и чувам свекъра как й казва" От къде да ги вземем?". И много още подобни, но няма да досаждам. Моя мъж не им обръща никакво внимание, но аз толкова им се връзвам и после си го изкарвам на него.

Да се похваля, повече няма да пера гащичките на Стейси на ръка, поръчах си много симпатична портативна пералня Grinning.

Рал, коя е тази 5 шарка? Ние карахме някаква, но не знам дали е тя. 3 дни висока Т и още толкова дни обрив.
За жълтото злато- много ми е циганско, дано не обидя някого Praynig, сигурна съм, че доста хора го носят все още. Аз също носех такова преди и си ми стои в Бг, но ще трябва да го махна.

# 64
Привет момичета.   Hug
ние 2 дена бяхме на разходки - Клисура, Копривщица и Златица. На малката много й хареса, лошо беше само времето, но какво да се прави. Голям заплес съм - днес я разходих и я качих на една пързалка, ама забравих, че е  мокра  ooooh! , нещо съм много зле напоследък.
maimun77 - ами радвай се, че свекърите са надалече.  Mr. Green
Явно кехлибарът е много търсен напоследък. Скоро видях разлепени обяви, че изкупуват стари броеници, а повечето такива са точно от кехлибар. А на мъжът ми наскоро са подарили някакъв зелен камък, много е интересен, той го носи постоянно в него, трябва да се поровя из нета, защото много ни вълнува какъв е. Днес от многото пътуване Ива беше много нервна и все искаше да става от столчето в колата и мрънкотеше. Той й даде камъка и тя веднага млъкна и взеда го гледа. Може би е съвпадение, но кой знае... Crazy

# 65
  • София
Маймун, ми така де, от къде хората ще ти търсят пилета, и то в провинцията  Joy  hahaha

# 66
Малко спам, за да разведря темата. Открих какъв е камъкът - малахит. И явно наистина успокоява малки деца, не съм си го внушила.

Мистични сили: Дава допълнителна енергия на притежателя си, предпазва от опасности. Смята се, че вглеждането в малахита успокоява, отпуска нервната система и укротява бурни емоции. Вярва се, че носи хармония в живота. Носи знание и търпение. Използва се за детски амулет против опасности и болести, обикновено е прикрепян към люлката на бебетата.

Маймун, ми така де, от къде хората ще ти търсят пилета, и то в провинцията  Joy  hahaha
То там най-трудно се намират.   Joy Ние бая петлета си хапнахме, че свекърът купи малки пиленца за кокошки, за да има домашни яйца, ама какво стана - само петли, май имаше една кокошка.

# 67
  • USA
Мише, мерси за информацията. Ще трябва да си купя един такъв камък за в Бг  Joy. Ако не беше обещала свекървата нямаше да ме е яд, а вчера като чух и свекъра и  Close. Тя точно за петли и кокошки ми говореше, ама не я изслушах, не ме интересува, ще си намеря толкова едно пиленце Laughing. Не е това проблема, а че са повече от ужасни. До преди да забременея нямах никакви пререкания с тях, много ги уважавах, самата аз исках все да им звъним, но изведнъж започнаха много да се месят и ме дразнят Close.

# 68
  • София
Ох, Миме, сори...3 дни по-късно разбрах какво е станало и а да ти звънна, ама нещо се отнесох и забравих. Кайо, кой друг ще звъни. Извинявай много.  Добре ме подсети за кехлибара  Hug

# 69
  • Кърджали
Привет!
При нас нищо ново... Два дни ми е зверски студено, и все а-ха да завали, та нещо не ми се излиза навън.Утре вече трябва да изкарам дребосъчка.
А да си похваля детето, от снощи си прибира играчките в коша за играчки.
Маймун, не се ядосвай. Не си струва.
Сетих се, че и Кати има едни златни обички от баба си.Ама и през ум не ми мина, че има вероятност да и омалеят. Аз бижута много не нося, сега с Кати е абсурд, само търси кво да дърпа.Имам един - два златни пръстена, много са ми скъпи, особено единия - подарък от баба ми, лека и пръст...

# 70
  • София
О, моля ти се  Hug, светнах се веднага, кой знае и аз на колко хора съм звъняла без да знам  Laughing Ние ползваме моя телефон за уолкмен да слуша детски песнички и по цял ден го разнася  ooooh! Я дайте предложение какво да и купя да и свири, че не може така. Мислех за някоя нокия втора ръка с карта памет и да качвам от лаптопа песнички.  newsm78 Ето я мацката дето прави герданчета от кехлибар, много е изпипано, дори повече от това от Англия. Закопчалката е на винт, а между всяко камъче има възел, ако се скъса да не се разпилеят, както стана със предишното  Confused За мен си взех гривна точно за успокоение, помага при болка, укрепва имунитета и т.н. Получих ги в сатенена торбичка и с лист разяснения за кехлибара  Flutter
http://prodavalnik.com/detsko-bebeshko-kolie-ot-naturalen-kehlibar-i1506018

# 71
Честит празник на голямото съкровище на Сиско!
Много късмет и много весели детски дни!   bouquet  bouquet  bouquet
Заинтригувахте ме с този малахит, някой друг тествал ли е?
Защото ако наистина действа ще отида да обера най-голямата кариера  - мисля че някое камъче с размерите на Витошка морена би ми свършило работа отчасти  Mr. Green Flutter hahaha
Аз пък напоследък рядко си харесвам нещо в Продавалника, ама явно ми е такъв момента смотан, иначе миналата година го ползвах много активно и като купувач и като продавач. Всички големи неща - количка, люлка, столче успях да си продам на наистина прилични цени - хем купувачите доволни, хем аз си върнах част от разходите  Peace
Но сега вече по-скоро бебешорските неща заминават при племенницата и нямам явно за продаване нещо актуално и търсено, а другите ми обяви си "висят"  Mr. Green Flutter, ама бърза работа пък нямам нали така?!
Ох нещо този т.нар. уикенд само от един ден ми дойде малко, но пък в събота вечерта гдахме "Секс, наркотици и рокендрол" в Сълзата с Асен Блатечки, та доста ми повдигна настроението и тонуса и го препоръчвам горещо на всеки, който успее да се отскубне за няколко часа привечер  Peace

# 72
  • София
Блягодаря ви момичета Simple Smile
А за пилетата - моя свекър когато отиде да си живее на село каза "Купувайте фризери", след това каза "много скъпо ми излиза да ви ги гледам, по-евтино ще ви излезне от магазина да си ги купувате"....... без коментар. Никога не съм изисквала да ми помагат, но да опъваш тиранти и после кръгла 0 си е гадничко. Все пак не мога да се оплача - домашни яйца хапваме и по някое зайче от време на време.
Покрай тази шарка Ками ще намаже 3 рожденни дни. Днес ходихме на разходка до Банкя, хапнахме в едно кръчме.... ама че вкусотии. Във вторник ще празнува с децата в градината, а голямото парти не се знае кога ще е  Joy

П.п. всеки път когато влизам очаквам да се е родило бебче  Crazy

Какво ще кажете да си организираме женско парти събота или неделя вечер. Да оставим децата кой където може и да заформим един театър....

# 73
  • София
Сиско честита ти рожденничка, да ти е жива  и здрава!
Лилчо и аз още не съм приключила със задължителните ваксини, за други не мисля.
За камъните знам, че има и такива които съответстват на зодиите, а иначе сигурно си имат някакъв ефект, но аз лично никога не съм ги изпробвала, въпреки че имам разни видове полускъпоченни камъни в нас, които дори не знам какви са. Имам един леко розов камък с големината и почти с формата на яребиче яйце (незнам какъв е), но е толкова приятно объл и леко хладен, че когато съм ядосана ми е много приятно да си го въртя из ръцете, гледам го напоследък нещо взел да сивее, дали не е от отрицателните енергии дето все му вкарвам.

# 74
  • София
Сиско, да ти е жива и здрава порасналата госпожица!Безгрижно детство й пожелавам!
Ах, Лени, нараво ти завидях, така ми се е приходило някъде... и така ме стяга шапката, че и на мен ще ми е нужна морена кехлибар  JoyНе съм разбрала , че имаш племенница, да ти е жива и здрава!
И ние имаме такива обеци с винтче за Калина и  аз имам подозрения , че ще си ги сваля ooooh! Много е любопитна, но и аз обмислям да пробиваме ушите скоро и на двете девойки, поне малко Калина да заприлича на момиченце, че с тази липса на коса вече съвсем се отчайвам.

Сиско, хубаво предложение Sunglasses
Маймунче, аз да ти кажа честно, да не се обидиш, но не разбирам какво толкова те тормозят свекърите ти, то е ясно, че не може по всички въпроси да сте на едно мнение, ти често купуваш играчки на Стейси, сравнено с мен , поне 10 пъти повече, то няма лошо, но какво като ти е казала, направило й е впечатление на жената.А за животните- нашите преди време също имаха желание, но те не са живели нито ден на село, градки чеда, еми нищо не стана, само дето пари хвърлиха и се отказаха, това начинание не е за всеки.Надявам се да не ми се обидиш Peace

Ral, мился, че около 2-3- дни имаше обрив при нашата кака от 5тата шарка.Бързо да се оправяте!

Общи условия

Активация на акаунт