Юлски деца-Тема 43

• 34 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
пропуснала съм да се запиша, и по тоя повод да споделя, че явно съм много отвеяна напоследък Embarassed

# 46
  • варненка от София
Гале, що на 23-ти  newsm78, нали на 25-ти Благовещение се дупчеха? Аз се глася по принцип, разучавах за кабинети, но май в крайна сметка ще я водя в козметичен салон. Има едни много бебешки обици от леля и от погачата, докато и ги сложим ще и умалеят.

Хихик и ние така. Има от кръщенето обички, които ще станат малки. Само че моята козметичка ми е и комшийка и се уговорихме на 25-ти да я боднем. Само да е здрава, пу пу.

Уф, слушам новините сега, страх ме хваща, война си е това  Cry

# 47
  • София
Да, Марулка страшно си е, ама то не бяха войни, не бяха земетресения, цунамита, ядрена заплаха и какво ли още не, пфууу омръзна ми вече, не знам за кое по напред да се притеснявам, както са тръгнали нещата да не се окаже вярно предсказанието за апокалипсис през 2012г. Sad

# 48
Добър вечер момичета. Гледам че обсъждате ситуацията в Япония. Аз не вярвам на това че края на света е през 2012 г. , но в последно време все някакви лоши неща се случват по света.  ooooh!
Аманита  не остана до 22ри,ще стискам и аз палци,дано всичко мине "по вода" Simple Smile
Драга аз постоянно водя война за храната на Алекс,но на моменти не издържам и си затварям очите,понеже трябва да разплача майка ми,а тя реве от най малкото (нещо с нервите не е добре).
А аз имам едно въпросче:Мислите ли да слагате ваксина против хепатит на дечицата? Понеже нашата лекарка ни предложи и ми каза да си помисля.

# 49
Ние проблем с обичките от кръщенето нямаме, няма да ни станат малки - откраднаха ни ги  Joy

# 50
Добро утро!

А аз имам едно въпросче:Мислите ли да слагате ваксина против хепатит на дечицата? Понеже нашата лекарка ни предложи и ми каза да си помисля.
Засега не мисля да слагам на Дани тази ваксина....Като отидем да й вадим изследванията за ясла и ако ни предложат, може и да й я сложа...-хубаво е да я имат децата  Peace

# 51
За апокалипсис, не ми се вярва, но много ще се влошат нещата, хората изкрейзват, природата е съсипана...

А с ваксини не мисля да го тормозя скоро, евентуално преди да тръгне на ясла, но тогава ще му мислим (това предполагам ще се случи най-рано септември, ако не и чак другата пролет)

# 52
  • София
Миме, объркала съм датата Blush 25ти исках да напиша Peace
Маймунче, какви обички са най-подходящи , с какви винтчета? Едно време имаше завиващи се , на резба newsm78 те като, че ли са най-подходящи, ще видя ако реша да ги дупча.

БуболечеJoy значи нямаш дилема като моята.

Педиатърката ни препоръча ваксина Синфлорекс и хепатитната да ги направим като тръгне на градина Peace

Мацко, не знаех за тези игри Thinking успяват ли да им задържат вниманието за толкова време, защото Цвети на танците през по-голяма част от времето гледа другите около нея любопитно и чат-пат подрусва дупе да танцува. Но звучи страхотно описанието. Майче ще дойдем следващият път.

# 53
  • София
Хей, мамчета днес голямото ни съкровище става на цели 6 години Simple Smile

bdbaloni newsm38 bdbaloni

# 54
Сиско, да ви е много послушна и здрава рожденичката   bouquet

За ваксини не искам да чувам вече, стигат ми задължителните  Naughty

# 55
Сиско, да ти е жива и здрава каката, да порасне една прекрасна дама  bouquet.
За ваксините и на мен не ми се дупчи много, за хепатитната се бях позамислила, но и моята педиатърка каза, че е рано за нея.

# 56
  • София
Честит празник, Сиско! Да ви е жива и здрава каката!
Шора Мишора, дано нокога, нокога повече не ви се налага да посещавате болница  Hug Стискам палци Вики бързо да се оправя.
Аманита, чакаме да се похвалиш и стискам палци всичко да мине ОК.
Драга  Hug Hug
Ние още всички задължителни ваксини нямаме, какво остава за допълнителни Laughing
Кайко е доста крив 2 дни, а от 1 седмица му е издут един лимфен възел на врата...днес пък премерих 37,3 Т...сега няма...всичко отдавам на разтящите в момента зъби...дано поне поникне скоро нещо  Laughing

# 57
Сиско75, да ти е здрава каката, да расте умна и разумна и много да ви радва.
Галето, на тези занимания идват по-малко деца (последния път бяха само 4) и Яна се чувства по-добре, иначе на музиката са много и почва да реве още на вратата. За нея е интересно, за мен също, не е задължително да е ангажирана през цялото време, идеята е да се провокира интерес у детето към изкуството (а моята идея е детето да общува с връстници и с различни от мен възрастни). Каката казва, че ако бъде заинтригувано, ще има по-дълготрае интерес, отколкото ако го караш зорлем (да рисува примерно), един вид. В четвъртък смятам пак да я заведа, ако дойдете и вие, ще се видим.

# 58
Нямам, бе Гале!  Laughing Никакви дилеми и проблеми, откакто отнесоха всичко... Grinning Ако на някой не му трябва нещо да го остави у нас... Ей ся след сватбата подозирам, че пак някой ще влезе да разрови. Ама тоя път ще ми ядат дебелия... такова.. дупенце  finger Балъците у нас попривършиха  newsm65

Ваксини и аз не обичам допълнителни, но ще обсъждаме с педиатърката.  Peace

Драга, днес ходихме до цветарския магазин. Човека е уникален! Много съм доволна, уговорихме се кога да идем да изберем всичко окончателно, спомни си твоите неща Wink Нямам търпение вече! Много съм ти благодарна!  Hug

# 59
  • София
Буби, дано не се повтарям, преди доста години ми се наложи да продам всичко златно къде какво бях посъбрала. Тогава не работех и много добре ми дойде сумата и почивката, изкарах няколко месеца с тях. Но, мисълта ми беше, че откакто го махнах сякаш ми потръгнаха нещата. И с гаджета, и с работа, някак си ми олекна и всичко се нареди по местата си. Оттогава не нося и не харесвам, гледам в краен случай поне бяло злато да е. Казват, че самия материал влияе лошо на някой хора, поне за мен беше така. Ама то и при вас в последно време само хубави работи се случват  Hug
Фелисити, абе какво стана онзи път дето ми звънна телефона в 9 часа, Кайко ли ми е звънял? Laughing
Аз да ви кажа за зъбите, нали от миналото лято имахме кехлибарено герданче, но аз я къпех с него и накрая взе, че се скъса  Crazy Скоро намерих една мацка от Варна да продава и пак поръчах, даже и за мен гривна си взех. София от 2 дни го носи герданчето и сополите спряха, и ревовете спряха, а кажете как да не вярвам, че помага кехлибара. Аз моята гривна я забравих вчера в салона за фотоепилация, чак на другата процедура ще си я взема, но детето го гледам, че грейна.
Днес поднових кормуването, а дано не ми мине котка път и взема да се мобилизирам до месец  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт