Пролетта наднича, Майчето навън ще тича!

• 24 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
jasmin_veni   аз бих се включила с удоволствие , ама никога не съм се занимавала с такива поръчки   Blush, пък и си мисля , няма ли да се замотаме много, ако се разделим на отделни поръчващи  Thinking

Хващайте едни бодита за ушите и смело напред, аз нямам претенции никакви, е, добре е да са повечко като бройка, но и да не са , едва ли някой ще остане само с тях Peace

Марайка , Китен е прекрасен избор, като гледам снимки, ти знаеш, де, айде дано работят Кариби и с бебоците на дискотечка Hug

# 76
Привет, момичета!  Hug

Много ви благодаря за поздравленията за акредитацията ми! Трогнахте ме! Благодаря и за прекрасния слинг.  Hug На Криси й хареса, два пъти я поносих днес в него.

Обичам ви, липсвате ми! Надявам се скоро да заизлизате към Южния и да вземем да дойдем и ние!  Heart Eyes

# 77
Марая,radunka на коя диетка се спряхте?Май на 90 дневната сте срещнах ви в темичката  или .....Успех и много свалени килца,че наистина си идва лятото,а и не само заради него  Peace
Аз почти съм на финала на моята (90дневната) на 02.04 я свършвам,вече  -12кг ,до тегло преди забременяване остават 3кг ,а до идеално според мен 7кг.Не вярвах че ще остискам до финала никога не съм пазила диети започвам и до там.Но тази си е перфектната има си хапване и въпреки това че си хапваш аз пак прегрешавах само първи месец ми беше стриктен....

# 78
Честита месечинка на всички празнуващи!
Момичета, възхищавам ви се с тези режими   bouquet страхотни сте!
Добре дошла на новата мама   bouquet
За спането - нашето диваче се буди понякога около полунощ и след това към 3-4 часа - и така сме вече 3-ти месец, педито каза, че сме били щастливци - имало бебета дето се будели много по-често  newsm78

# 79
Оу, пропуснах новата мама -добре дошла.
Марче1005 има доста бебчета,които  се будят още през ноща, но и такива които спинката.Ние сме от спинкашите  за щастие още от края на 2 месец по цяла вечер ,но за разлика от първите месеци вече продължителноста намаля преди около 12-13 часа спеше през ноща , а сега вече 9-10 часа,но порастрат и е нормално.Да са ни живи и здрави  Praynig, а пък спинкат не спинкат палави или не това е най важното. Peace
О вие сте на 10.05.10г ?

Ние ще пробиваме ушичките на 25 .03.,че поне с обичките да ни отличават от момченцата ,че нали не сме си по малко косичка,момченцата са с по големи косички. Rolling Eyes от нас.

# 80
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата тема!

natalinik не сте само вие да не можете да стоите сами изправени и Дани не е стабилен още,

И ние сме от мързеливите, но има време  Laughing

Бела започва да вади горни зъби и е много нещастна през повечето време - дано скоро избият  Praynig

Елче,
честита съдомиялна и се надявам да се видим тази седмица - само да спре дъжда  Praynig

Десекс/Нелка - дано бързо й мине на сладката Ивка ключицата  Hug

Бръмеееее, честитоооооо!!!!

Жасминче,
ако искате - ще ви пусна поръчката - няма смисъл да се дават проценти на посредници като може да се пазари там с Бг карта - оскъпява се много

# 81
Привет майчета  bouquet,
ние сме с баба - та успях да ви изчета...
Нора като бебе не се будеше, а сега се буди и папка по 3 пъти през нощта - Crazy
и ние искаме бодита... ако може  - ето тези
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/newborn-essentials/bo … 7,default,pd.html

Добре дошла на новата мама  bouquet!
Мамчета , хубава вечер Heart Eyes!

# 82
  • Под кленовите дървета
Змейче супер ще е  Simple Smile Не исках да те занимавам и миналата година ти изнесе цялата работа Sad

Момичета оформиха се Мадър Кеър, Некст и Асда за поръчване. Хайде да си изверем един сайт (аз предпочитам Мадъра, че има голямо разнообразие).
До два дни чакам вота,  а линкове и размерите на желаните дрешки ми пуснете на лични Simple Smile

# 83
  • Пловдив
Само от Некст не мога да ви поръчам, за другите няма проблем - така или иначе пускам и не ми пречи  Hug
Само ми пиши на ЛС, Жасминче, че не винаги успявам да следя темата  Embarassed

За рождените дни - при нас първо е на каката рождения ден след около месец и тъй като е 5-ти ще бъде празнуван подобаващо  Laughing в детски клуб  Laughing

За Бел предполагам ще се почерпим с няколко майчета тук и с родата отделно.

За море - тази година май ще пропуснем, ще видим... Трябва да купя селска къща на майчето ми и всички финанси ще заминат, но да сме живи и здрави,може някой уикенд наблизо да си спретнем  Laughing Пък и имам планове за тая къщурка - ще стане една детска градина догодина чувствам  hahaha

# 84
Ейййй, Змейче, страхотна си! Hug Hug Hug

Аз съм за МадърКеър, вече си ги харесах !

Марче1005, и ние сме така с коликите и точно това ни обяснява и нашето педи, ама не знам newsm78. Иначе съм много доволна от БиоГайа-та Hug

Марая, ох аз я започнах веднъж и се изложих Blush, но сега съм твърдо решена да я доведа до край!

Лилка, браво на теб! Направо ми даде кураж Hug

# 85
  • пловдив
Здравейте и от нас, ние отдавна не сме писали не знам защо, но иначе горе долу редовно ви четем Simple Smile)) аз ви чета по точно хихих............След четири дни нашият зайко ще направи 11 месеца, слава богу е добре, не е боледувал освен едни обриви, които ми извадиха акъла и реших, че има атопичен дерматит...............като лишеи на ръчичката и грапави бузки крачета на бедрата и прасците...........................четох много по темата и накрая освен при педито, което изписа Локоид липокрем за лишеите, взех на своя глава балсама на д-р Тайс Нактхерцен и направо чудо за три дни ни помен от обривите, кожата стана нежна и мека, дано сме се разминали. Иначе за проткола тежим 9920 гр. и сме 77 см. и вече се опитваме да ходим сами..............пуска се по две три крачки доста смело и сигурно скоро ще хукне. Да споделя, купих му обувчици на Бефадо за прохождане изцяло то естествени материи и с дишашта подметка страхотни са и съм много доволна не потят крачето грам.
  Честито на месечковците.
Силве честита кола на Мирко, сигурно е голям кеф.
Десекс дано бързо се оправи ръчичката на Ивката.
Честито на проходилите Калоянко и другите юнаци и моми  bouquet
За бодитата аз да споделя, че имам тези от АСДА, също и тези които сте поубликували белите със синичко от 6 лири.......................Змековица ми ги поръча и съм страшно доволна страхотни са и са на страхотна цена.................Извинявайте за дългия пос........... целувки на всички мъници
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/newborn-essentials/bo … 6,default,pd.html

# 86
Уау,днес каква активност има  Hug
Силве,честита кола на сладък Мирко  Hug
Змейче,много се радвам като се включваш.Как е сестра ти?Стяга ли се за бебчето?Целувки на Кали и Бел от нас  Heart Eyes
Малееее,в Некст има страхотни неща  Peace Ако някой ще поръчва от там ще се включа с доста неща.Да поизхарча малко парички преди да съм паднала на минималното майчинство  Confused

# 87
  • София
Хаха, Алексче, и аз така говоря.. че ще си е близо до мизерийка с тия мижави пари.. дано вдигнат минималната на 290, както вчера пак спрягаха...

И аз се радвам като се включат Изи, Змейчето... Змейче, с тая къщичка ще е супер! Голяма веселба ще пада Simple Smile

Добре дошла на новата мама и нейното момченце!

Честити месечинковци! Леле, наистина съвсем скоро ще почнем да честитим рождени дни  newsm59 как лети това време, направо не мога да повярвам.. Вече 1 година не ходя на работа, а все едно беше онзи ден  Thinking

Честито возило на Мирко! И аз искам с дистанционно, ама няма място у нас  hahaha

Габи от вчера има нов прякор - Габи белята  Mr. Green разтреби масата, събори пълна чаша с вода върху себе си, а я бях приготвила като да излизаме, намокри и дистанционните, и мобилните (добре че работят)  Crazy малко терминаторче. Иначе за придвижване - ползва дупето си  Joy по друг начин не може. А ако я държа изправена - стъпва с цели стъпълца, но стои превита и се дупи  hahaha

Некст много ми допадат, ама са малко по-скъпи, а аз почнах да икономисвам  Tired но въпреки всичко бих почерпила чавенцето с още нещо  готинко Mr. Green макар че тя за лятото е почти изцяло оборудвана, малко неща ми трябват. Та заради това, основно се оглеждам за есен-зима дрешки  Mr. Green

Лека и спокойна нощ. Дано скоро успеем да се видим... Идва пролетта, а уж след 2 дни и по-топлото време  Praynig

# 88
Здравейте и от нас

Ние сме като ураган, гледам че и вие обсъждате същото, днес не стига, че неможе да ходи, ами и подпирайки се тича /играеха с баща й/ и тя подпирайки се на масата ходи до него и той като я "стресне" и тя тича към мен да ме прегръща  smile3555. Днес направи опит да се придвижда сама от спалнята до кухнята естествено подпирайки се по стените, а колко пъти падна   ooooh!, но не се отказва  Whistling.

Имаме само малък проблем, откакто беше болничка не иска да яде, както го правеше преди това, тя и сега не е много здрава, но все пак храни се много по малко от преди  Rolling Eyes

А за дрешките, решила съм още малко да задържа, и като се постопли малко повече да и накупувам летни дрешки, тогава мисля, че най добре ще преценя какво може да и става и какво ще ми трябва за тогава. Все още се побираме в дрешките за 6-12м.  Whistling, е малко ръкавчетата са и късички, но какво да се прави, по добре още малко да изчакам.

Май това е от нас, лека и спокойна нощ  Hug

ААа, щях да забравя... Честити месечинки на всички

# 89
  • София
А някой прави ли поръчки от M&S?

Вижте какви уникални бодита за момиченце http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Bodysui … s=related-items-3

Общи условия

Активация на акаунт