Пролетта наднича, Майчето навън ще тича!

• 24 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро Hug

# 91
Добро утро!

Берин е с 37.5  Confused.За първи път ми вдига Т.Много тъпо Rolling Eyes.Предпологам,че са зъби,,горният венец е зверски подут и сякаш всеки момент ще  избият 2 Confused

Ани мерси за кафето.Днес май ще пия едно Rolling Eyes

# 92
Добро утро и от мен момичета ,голяма активност вч1ера направо се затрудних да изчета всичко  Wink,но така е по-добре отколкото 1 стр за 2 дни  Simple Smile
Спири дано да са зъбетата и да пада темературата   Hug
Майчета относно поръчките по мое лично мнение ,тъй като съм пазарувала и от Асда и от Мадъра ,специално бодитата на Асда на мен ми харесват повече  Wink
Лилка браво мила за издръжливостта ,сега съм в чуденка и аз дали да не я започна тази диета ,аз вчера спазвах лунната и съм с 300 гр. отдолу на целия този глад  Mr. Green.Можете ли да ми пуснете линкче с темата ,която е за 90дневната.Благодаря предвартително

# 93
Привет момичета...Днес съм с двамата...Баткото се опитва да се разболее,кашля и има сополи...Засега овладяхме сополите,остана кашлицата...Засега дребен се държи...Днес сефте сме на ДК...Дано я хареса,че тея пюрета направо скъпотия.... ooooh!

Ох Спирчо..сега пък температура...добре че не е висока..Навярно ще е от зъбите...Аз що си мислех че са ви избили горните???? newsm78

Ели аз почнах 90 дневната...сега ми е 3 ден въглехидратен...да видим какво ще излезе.Дано устискам пълния курс,че искампоне до кръщенето на Виктор да се повталя....
Ето ти линк за диетата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

Айде отивам да си доям ябълката...а обяда е далеееееееч Rolling Eyes

# 94
  • гр. София
Добро утро и от мен!
ileinа почвай с нас, тъкмо с radunka сме в началото на диетаката, за да се подкрепяме  Laughing Ей сега докато чистя пода ми дойде името на тази темичка  именно за нас -диетуващите   Mr. Green

Лудеят МАЙските ни диванета, а ние спазваме диета, за предстоящите морета!
Ето линк към темата и успех с много минуси!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570127.0;topicseen

P.S mir4o даде и темичката с рецептите. И на теб успех , ще се заформим финни мацкиииии Joy

# 95
Марайче(Ани)...страхотно е заглавието jumpЩе се стегнем за моренцето

# 96
Благодаря ви момичета ще започвам и аз реших го вече  Laughing,че и аз за РД на малкия искам да съм си както преди ,аз нямам много килограми за сваляне 7-8 ама все пак трябва да се свалят някак си ,а само с разходки не става  Peace

# 97
Добро утро!  kaffeetrmker_2

spiritо , кафенцето е от Ради днес, от мен  Hug и стискам палци да е от зъбки Т и да не мъчат детенце  Praynig

ЧЕСТИТА ни астрономическа пролет, че много се застоя тая зима, айде да си ХОДИ с гриповете , болестите и всичко лошо! Flowers Sunflower

На диетоспазващите - много воля и свалени килограми  Hug

И на мен от АСДА бодитата повече ми харесват, само може ли някой да ми разясни, ето тук например  http://direct.asda.com/george/baby-clothes/newborn-essentials/bo … 6,default,pd.html, като са дадени само някои размери, значи ли това, че другите липсват, аз искам 12- 18 м. за Йони и  тези, които имат такива бодита, отговарят ли си на размера  Thinking

# 98
Ани точно това означава ,че другите номера са изчерпани ,иначе аз има точно този комплект бодита и са много хубави  Wink

# 99
radunka извинявай мила.Аз прочела,недочела се изказах Embarassed  ooooh!.Благодаря за кафенцето Hug

Берин вдигна до 38.1 дадох нурофен
и бааааааааввнооооо,бааавввнооо спадна Tired.Мисля да я заведа до отделението,където работя да я прегледат,че хич не ми се чака пред личната.Доста е кисела Confused

# 100
spiritо,  Hug Hug Hug Да оздравявате и дано да се зъби, че ние вече 5 дена сме на АБ, но днес след прегледа всичко е ок. Та за по-сигурно, нека я чуят и да си спокойна Hug

Илейна, браво, че се реши Hug Ще я преборим тази 90 дневна диета, ще видите Simple Smile

Марая, страхотно заглавие много ми харесва и е в унисон. Hug

Аз съм за бодита от където решите тогава, нямам претенции особени, стига да поръчаме то някъде

# 101
Здравейте, момичета! И ние сме с Т  Sad  снощи беше 38,3 дадох Панадол , но беше много неспокойна през нощта, а тази сутрин беше 37,2  , нищо друго й няма предполагам , че от  поредното зъбче.  Марайче, много  хубаво заглавие  за следваща тема  , аз  реших да се присъединя към  групата на диетуващите , че и аз имим да свалям 7-8 кг, за да вляза във форма. Затова най-накрая се реших и започвам и аз , ще се подкрепяме Peace и ще ги свалим тези килца.  А относно поръчката аз съм за АСДА  там си харесах, но само  белички са останали от големите размери, но нищо. Ох, много дълъг стана този пост ,  хайде да го преключвам.

# 102
Добро утро и от нас   bouquet
Спири,Ананаси,дано Т е от зъбки и да се оправят бързо мъниците  Praynig
Малини,в М енд С са много готини бодитата.Защо не сложим една анкета и да видим за кои сайт ще има най-много желаещи?Ние сме имали Асденски бодита и съм мнго доволна от тях.Много са мекички  Peace

# 103
ileinичка, мерси за отговора на индианския ми въпрос  Wink

Ами то май от големите на АСДА- 12-18 м. , само с животинките е вариант-

http://direct.asda.com/george/baby-clothes/newborn-essentials/bo … 7,default,pd.html,

както писа и ananasi  Thinking

# 104
  • София
Привет  Hug
За поръчка и аз съм навита, само кажете от кой сайт и веднага ще набележа нещо  Mr. Green
Влади стана вече много активен, въобще не се застоява по дупе, само лази, изправя се и събаря което му е "на една ръка разстояние"  ooooh!. Не мога да се застоявам на лаптопа, че само иска да бие отгоре му.
Да се "похваля", че и нашата количка Хаук се счупи (вече си мислех, че ще изтече гаранцията и тя тогава ще вземе да се счупи), но вече е сменена рамата.
Още не съм се научила да връзвам слинга  Embarassed Опитах няколко пъти, но имах чувството, че плата ще се скъса. Пак трябва да се поупражнявам.

Общи условия

Активация на акаунт