Жената Лъв - 49

• 17 771
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
'Зимай ме, 'зимай ме! Ще тичам със сапун и гъба в ръка. Само да не заспя докат' ги търкам  Joy

# 106
'Зимай ме, 'зимай ме! Ще тичам със сапун и гъба в ръка. Само да не заспя докат' ги търкам  Joy

Хахаххаа...  hahaha
Да, беее!
То така се заспива!
  Mr. Green Joy

# 107

Хахаххаа...  hahaha
Да, беее!
То така се заспива!
  Mr. Green Joy

Ако ме видиш как се прозявам, може и да се усъмниш, но ще се постарая, пък довечера ще спя. Шшшшшшшттт. Мъж ми да не чуе  Joy Joy Joy

# 108
Еййййййййй! Crazy Ще ви убия. От едни тестиси къде отидОхте значи. Mr. Green
На онез мизерните и аз няма да им простя хич. Twisted Evil

Снежке, Джулке, благодаря за мненията!  bouquet
Ще го натопля и ще видя какво има-какво няма. Crazy

Направих тортичка, ух, нямам търпение да стегне малко. eat

# 109
Еййййййййй! Crazy Ще ви убия. От едни тестиси къде отидОхте значи. Mr. Green
На онез мизерните и аз няма да им простя хич. Twisted Evil

Ми така де, нЕм' си играем на шикалки, я? КазА тестиси и ние развихрихме фантазията  Joy Joy Joy Гладни кокошки................

Направих тортичка, ух, нямам търпение да стегне малко. eat

И ся к'во сама ли ще си я ядеш, я метни една снимка в албума и едно парче към Софето.

# 110
Джуджи, шЕ метна, ама тамЪн изключих лаптопа. Whistling Айде после като снимам и парче, ще го включа пак, че само там мога да смъквам снимки.
И да, най-вероятно сама ще я ям smile3534. Е, и дреб, ама той колко да изяде. Crazy

# 111
Джуджи, шЕ метна, ама тамЪн изключих лаптопа. Whistling Айде после като снимам и парче, ще го включа пак, че само там мога да смъквам снимки.
И да, най-вероятно сама ще я ям smile3534. Е, и дреб, ама той колко да изяде. Crazy

Аааааааа нИ тЪ е срам сега или те е срам, ама търпиш  Joy

# 112
Ма Джу, на твоят нещо пакета му не е наред  Embarassed Mr. Green

Пол, мен не ме питай, Я нищо не отбирам, нищо , че си имам М.  Embarassed
И моята торта стана и е мн вкусна, калорична......

Хаясче, ти нали имаше мнооУу рабУта?  Grinning

Излизах с децата пред блока ( моля ви се, дърти магарета с майка си да са ) К караше тротонетка, а М в пясъка се ровеше като бебе, тез деца май наистина им се е свила душичката цяла седмица. Купих едно яке есенно на К на съученика и една саксийка с нарциси, ама много е сладка и така ми отива на дневната........
Ходихме да налеем вода минерална, но имаха авария и си върнах празните туби. От миналата година не сме пълнили там и днес уж да си намираме работа........ама никаква не я свършихме.
Минахме покрай Кауфланд и реших да се бутнем вътре да загубим малко време и кой да скивам вътре, свеки, те и се зарадваха и и казаха, че ще и ходят на гости. Сега са там и аз съм сама  newsm44

# 113
  • Кьолн
Въх, Полина как ми се прияде тортичка. Нищо друго не може да ме съблазни. Абе слаби ми са ангелите спрямо тортичките!

# 114
Абе така мразиМ дългите постове, а напоследък все такива пущам, кво ли ми е станалооооо..........

Пол , исках да кажа, че не си ти приятелката дето сутринта ме е подразнила, друга е, ама после ми мина. Стана ми интересно, че по едно и също време се случи?

# 115
....Аааааааа нИ тЪ е срам сега или те е срам, ама търпиш  Joy

Срам ме е много, обаче къде викаш - търпя. Mr. Green

Имам нужда от боядисване в корените, обаче като не мога сама newsm78 Whistling

Норче, тебе те знам, че не отбираш от пишки Joy
Дай да ти видим тортата и нарцисите де. Crazy

Леле, за Кауфланд в Русе каква глупост чух вчера. #Crazy Някаква змия - мамба, изскочила от кашоните с евтини банани, ухапала някаква жена, която даже умряла. ooooh! Затворили магазина да търсят змията. После пък се оказало лъжа, пусната най-вериятно от конкурентен магазин. ooooh! Тези хора са обезумели Shocked

.... Стана ми интересно, че по едно и също време се случи?

Да бе, виж какво съвпадение. Thinking Thinking Thinking

мозилке, първо: как ти е именцето? Второ: питах теб и другата появила се вчера лъвичка за нещо повече да разкажете за вас, ако е удобно. Трето: за сладко май умиргаме всички тук. Crazy Hug

# 116
Хаясче, ти нали имаше мнооУу рабУта?  Grinning

Имам, имам, но така ми се спи и не ми се работи, че все надничам тук  Joy Но и доста свърших де. Поне следобед бешепо-спокойно и като не ме прекъсват и работата върви.

# 117
..... като не ме прекъсват и работата върви.

Да не кажеш после, че и ние те прекъсваме. Crazy Няма такова нещо. Mr. Green

# 118
..... като не ме прекъсват и работата върви.

Да не кажеш после, че и ние те прекъсваме. Crazy Няма такова нещо. Mr. Green

Тц, няма. Няма как да стане. Щото никъде не ме известява дали има нов отговор. За да проверявам, просто като реша, че ще почивам 5 мин. и влизам. Обаче звънят 2 телефона и 3 тото е факс. И мейла и ела да видиш какво става. И като започнат да влизат разни хора за щяло и нещало и откачам.

# 119
Ами какво да ви кажа?Малко ми е неудобно да ви занимавам със себе си.Волна птичка съм за сега(неомъжена),работя като продавачка,в свободното си време се занимавам с рисуване,а най обичам да ходя на пикник сред природата,даже вече открих сезона.И аз обичам сладко,особено сметана и шоколад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт