Жената Лъв - 49

• 17 770
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Да, в някои сфери е спокойно, в други доста напрегнато. Повечето хора, точно в такива дни се сещат, че имат някоя несвършена работа.
Мидичка, много ми харесва рисуваното стъкло.

# 91
[Оф, подразних се нещо от една приятелка, не знам що. Embarassed Сега се чувствам тъпо....
Същото ми се случи преди малко и на мен  Embarassed

Да уточня, че не става въпрос за теб. Crazy Надявам се, че и ти не пишеш за мен. Mr. Green

И аз ще правя торта. Исках да си купя крема сирене за крема, но нямаше на двата ни квартални магазина, естествено. Whistling Затова ще тургам сирене. Crazy Добре поне, че блатове имаше.

# 92
Ако знаете само как искам и аз да мога да ставам рано. Понякога си представям, как ставам първа, пия кафенце на спокойствие, правя закуска и когато всички други станат масата да е сложена.... Което означава, че трябва да стана сигурно в 5.  Thinking
И да пазя мъртвешка тишина, за да не скокне бебето...
Може би, като станат големи и тръгнат по дискотеки. Тогава едва ли ще могат да се излюпят от леглата преди 12 на обед. Ето тогава ще е моя шанс да стана преди всички! Wink

# 93
  • София
Аз мога да ставам, ама мога и да не ставам  Mr. Green!
Ние, с мъжът ми, хич нямаме навик да закусваме сутрин. Само гледам детето да хапне нещо, но в повечето случаи това е мляко с някаква зърнена закуска, филия или кекс, който съм направила предния ден.

Пол, Реа, надявам се, че не сте се скарали  Joy  Hug!

Снеже, разбили са ви виличката ли? Много гадно  Sad!
И аз гледам Марти как се е издължил! През септември майка ми му купи две долнища, които вече са му къси  Crazy.

# 94
Натали, и 6 часА върши работа. Wink Е, напоследък си го спестявам, когато мога, но иначе много обичам така - да стана рано, да направя закуска, и да имам време за кафе на компютъра, докато всички още спят. Crazy

Абе все ще питам момчешките мами. Скоро не сме обсъждали пишки. Mr. Green Имам спомени тук за едни асансьорни тестиси или нещо от сорта. newsm78 Кой беше писал - Жу, Кам? newsm78 Да кажа що питам. Един ден като взех дреб от яслата и сестрата ми каза, че не били слезли тестисите или както там са термините. Whistling newsm78 И ми вика - ти не си ли забелязала като пипаш, че е празно? Shocked Че аз не пипам там. Каква работа имам да пипам баш там.  33uu Ще замоля някоя знаеща мама да ми обясни за какво иде реч. Thinking

Венче, не сме бре. Crazy Поне аз не знам. Mr. Green

# 95
Роли, това е трябвало още личната лекарка да го провери на консултацията. Прави се преди 1 годинка, но не мога да си спомня на колко месеци.
Иначе, ако не се свалят до пубертета, ще трябва оперативно да ги свалят, защото развитието на детето се задържа, имам впредвид половото развитие.
Така, беше по мое време. Може би, тук майки на по-малки момченца, да кажат нещо по-ново.
Аз не обичам да ставам рано, а съм ставала цял живот рано. Затова в събота и неделя си поспивам. Котето ми, обаче става рано и си е голям проблем. С нетърпение чакам да сменят времето, въпреки, че не обичам да ставам рано, ще си поспя поне в събота и неделя. Разбира се, ако Рижко и той не си пренавие биологичния часовник.

# 96
[Оф, подразних се нещо от една приятелка, не знам що. Embarassed Сега се чувствам тъпо....
Същото ми се случи преди малко и на мен  Embarassed

Да уточня, че не става въпрос за теб. Crazy Надявам се, че и ти не пишеш за мен. Mr. Green

Не знам за кого и за какво точно иде реч, но е хубаво ако има нещо като раздразнение да си каже човек. Опасявам се, че така всеки може пък да вземе да си мисли "А, какво стана, да не обидих някой?".

# 97
Ми, те ме те и мен.
Забляла съм се  Embarassed и съм ви упущила малко, ама шъ мъ прощавате.

Добре дошла на новата мацка.
  bouquet

# 98
Джулке, нещо по въпроса за тестисите да кажеш? Thinking

Снежа, пази боже да не се стига чак дотам. Praynig Имам спомени, че още на първата консултация педиатърката каза, че всичко там е наред и са слезли. После никога не е ставало въпрос за това. Сега в яслата попитах какво да правим, и ми отговориха - нищо. Било нормално, даже можело и до 6 години да не слезели. Ако искаме да направим консултация с хирург. newsm78 Засега не смятам да предприемам нищо, но при следващо посещение при личната /дано не е скоро Praynig/ ще я накарам да провери нещата. Crazy

Стеф, никой и с нищо не съм засегнала, и мен не са засегнали. Просто от един чат нещо се издразних, не знам защо. А просто коментирахме децата, яслата. newsm78

# 99

Нямам идея за к'во говориш Embarassed, та шъ съ върна да прочета и щи кажа.

# 100

Джулке, нА ти сега. Ти си най-веща по въпроса и отговаряй  Joy Joy Joy

Пол, не ми се сърди ама ми стана смешно, нещо като петъчно се почувствах. Пък ако знаете как не ми се работиииииииииии.

Айде да е като петъчно наистина

А тия да ги изкъпете и употребите по предназначение  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 13:47 от hayasy

# 101
Поли, много ме учудва, че са слезли, пък сега не са.
Това може да провериш и ти сама.
За операция, наистина трябва хирург и тя въобще не е сложна, доколкото зная.
Навремето имах един колега, който имаше същия проблем с едно от децата си. Обикновенно само единия тестис не слиза.
Мисля, че преди хирург, прегледа се прави от уролог.

# 102
Върнах се и прочетох.
Кажи й на сестрата да се гръмне.
При толкова малки деца е нормално тестисите са се "размотават" насам- натам.
И аз бях откачила с кухата ми глава ooooh!, та и на доктор хирург- уролог влачих детето.  Embarassed
Хирургът ми се смя и ми вика:
"Добре де, нали имаш и по- голямо момче, не си ли забелязвала?"
Ми, викам - не съм.  Embarassed
Каза ми да направя така (за мое собствено успокоение, щот нали все съм Тома Неверни Mr. Green):
вкарвам детето в банята, хубаво си поиграваме във ваничката с топла вода и тогава пипам.
Е, пипнах, там си бяха.
И все още са си там.  Laughing
Просто когато дребосъците са малки, е възможно тестисите да "подмръдват" надолу- нагоре, но това си е напълно нормално и съвсем не означава, че са асансьорни или пък че има някакъв проблем с тях.
Може да е от студ, може да е от всичко.
Споко, пъхай детето в банята и ще видиш.
 Wink

П.С. Ааааааааааааааааааа, за тоя на снимката никак не съм сигурна, че всичко е наред.
Току- виж се окаже, че има някакъв проблем момчето.  Whistling
Трябва да пипна и тогава мога да дам компетентно мнение.
  Whistling
 Joy Joy Joy

# 103
Ми аз защо ти го пращам мислиш, за прегед, обстоен при това  Joy Joy Joy 'ко не става продължавай с другите трима, таман дока' ги къпеш ще провериш  Joy Joy Joy

# 104

Тук според мен също има някакъв проблем, но така ми е трудно да кажа какъв точно.  Mr. Green
Трябва му специализирана помощ, като за начало трябва да се отпусне в приятна обстановка, с вана и свещи...  Whistling
Някоя доброволка, с която да помогнем заедно на момчето?
 Flutter

П.С. Хаясче, бая търкане ще падне.
Освен да тЪ взема, да търкаш и ти, а?
 Mr. Green

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт