Жената Лъв - 49

• 17 769
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер. Hug

Пловдивчанките се увеличават ( завид ), а Варненката сама си остана  newsm45

Нат, ми аз я правя мързеливата баница като в твоята рецепта и си става, но виж тази на Мастерчето също е мног интересна и ще я пробам скоро Peace

Сега гледам с ококорени очи една желирана торта и утре ше я направя, че нали имам много от домашното ми кисело мляко и Labrex, днес ми даде страшна рецепта  Crazy

Стеф, и на мен днес ми е все в главата тесто, купих си тесто и утре щевидя кво ще правя с него, иска ми се лучник, ама до утре много време, затова се наядох със сирене и лЕб Grinning

Боб, не разбрах какво искаше да сложих там? Да не си объркала кой формат да копираш?

Мид, много ми хареса галерията ти.  Peace

Гудзи, ама верно си лоша с детето бе, заради едни зъби, е хубаво работа........ Няма да го хокаш за такива неща, дете е.

Вий, голям глад те гони напоследък  Thinking

АлУУУ да не би пак да скайпите, а?

# 76
Добро утро! Hug

Снощи легнах рано, но спах непробудно до 6 часа /докато се прибра мъжа ми, ъв корс Twisted Evil/. Станах и направих баница. Нямам търпение да слезем за закуска. Flutter

На работещите днес - приятна работа! Hug На почиващите - ползотворна почивка! Hug

# 77
  • ПЛОВДИВ
Добро да е Поли,  Hug аз съм станала преди един час сега си пия кафенце със сокче и по-късно хуквам по задачи.

# 78
ДобрЮтрУ.

Пол, чак ми се дозакусва с баничка сега заради тебе. Наместо това обаче отивам на работа (нали се отказах да пускам отпуска)  food002

# 79
Фрапенце, аз пък съм останала без кафе. ooooh! Затова пих с децата мляко с нескуик. ppp

Стеф, на мен пък ми се закусва някъде с вас. Heart Eyes

# 80
Добро утро  Hug

Децата вече са по - добре, М. има остатъчна хрема и кашля от време навреме, но явно прочиства, а К. все едно нищо и няма. Ще съм спокойна, че в понеделник живот и здраве ще са на у-ще.

Приятна работа на работещите.

Времето е мрачно и влажно, но не ми пука.

Трябва да купувам подарък на 10-годишен младеж, някаква идея да ми дадете?

# 81
Добро утро!
За тези, които не са си изпили кафето.
Какво да кажа Стефи. Работим, но стагнацията е толкова голяма, че ако не се раздвижим тази година, не виждам как ще оцелеем.
Иначе при нас какво. Синчето расте със сантиметри на месец. Трябва да подновя гардероба му.
Виличката ни я отарашиха и за там ще трябват пари.
Котаракът си го държим, но един хулиган. Нямам думи. Трябва и да го кастрирам защото...
А това готвене. Никак не ми върви, а всеки ден трябва да се яде. cook

# 82
Снежи , добро утро. Видях Рижко много е чаровен  Peace

Отивам да пържа мИкици  Heart Eyes

# 83
  Hahaha, Снежа, той и вашият един чаровник кат нашия котан. Ама аз на нашия вече толкова съм му насъбрала, че едва го трая. Чакам да дойде началото на април, че да го занесем на село. Писна ми от глупостите му! А най-лошото е, че налита на децата и те вече се страхуват от него.
  Инак аз сготвих закуската от близката баничарница. Страшни кашкавалки правят там! Цялото семейство ги обожаваме. Едни мазнички с толкова кашкавал колкото и тесто. А с бозичка как вървят, ммммм.. Направо се натъпках  Embarassed Mr. Green. А после се оплаквам от килата си  Rolling Eyes.
  Норче, до колко пари? Ние бяхме подарили на едно приятелче на Вили преди време един хеликоптер с дистанционно за 45лв., но сега ги гледам в нета по 60. Може макет на самолет, боен кораб, на някой от корабите от Междузвездни войни.. Виж тук: http://www.toytownbg.com . Фирмата е варненска и имат супер хубави играчки.

# 84
Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug

Надявах се днес да е спокойно, а то лудница.

Не помня нищо какво мислех да пиша докато четях. Явно сме на вълна баници, защото и аз утре за закуска ще правя баница. Мъжа ми нали беше в завода в Елена и донесе сирене, кашкавал и кисело мляко, ама в количества и сега мога да въртя яко баници  Mr. Green Преди да тръгне купих 10 кисели млека, че много вървят сега, а той вчера купил още 6 и снощи му викам "хладилника ми е по-зареден от витрината в кварталния магазин".

Оставям ви, да свърша и нещо полезно.

# 85
Абе в интерес на истината Вили тази сутрин искаше да правя баница, но аз за разлика от Джуджи нямам грам сиренце в хладилника, та предпочетох да избера опцията "иди до баничарницата" Wink  Mr. Green пред това да ходя до магазина и тепърва баница да правя  Mr. Green

# 86
  • София
Добро утро!
Рейчо, ето няколко идеи и от мен - Лего Бионикъл, 3-D пъзел (има страхотни макети), топка за футбол... Последно купувах една игра "Пиратско съкровище" - има недовършена карта и модели за гипсови отливки, за да направиш път към съкровището. Видя ми се много интерена.

# 87
Норче, завидЕх ти за мекиците. Crazy Не съм правила отдавна, но скоро ще е.
А как ми се е прияла някаква торта #Crazy. Май ще ходя за продукти. Thinking

Оф, подразних се нещо от една приятелка, не знам що. Embarassed Сега се чувствам тъпо....

# 88
Добър ден,момичета!Аз вече съм на работа и...май днес ще е много спокойно.

# 89
[Оф, подразних се нещо от една приятелка, не знам що. Embarassed Сега се чувствам тъпо....

Същото ми се случи преди малко и на мен  Embarassed

Наядохме се с децата на мекици и се приготвям да правя една желирана торта за първи път в живота си. Блата ще си го направя сам по фантазия  Crazy, а от горе както е по рецептата.

Момичета благодаря за идеите за подаръци, ще разгледам кое какво е, че идея нямам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт