Жената Лъв - 49

• 18 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
М, Венка... ти пък "мои". Де да бяха. Показвах на Рейчо малко по-старинно обзавеждане от една лична селекция от нета, щото стана дума. Ти си я виждала. ето

Кипре, и па забравих.  Embarassed Даже не бях разбрала, че малката има рожден ден! Извинявам се, че така. Малката пухкавелка да ти е жива и здрава.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 14:50 от Stefka.b.k

# 211
 newsm59 nbirthday newsm67
Кипре да ти е живо и здраво порасналото момиченце. Много радост и щастливо детство.

Момичета, тъпо ми е, нямам настроение... един по желание да ми набие чумберите, белким ми светне bash

Стеф, направо ме разболя с тия снимки  Crazy

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 17:57 от wee.jess

# 212
 newsm59 Кипре, Честит Рожден Ден на Лора!!! Щастливо детство! newsm59

Вий , и на мен нещо ми е стегнато и ми иде да..... #Cussing out ей така ........
Голямо седене у дома му направих, от утре на работа и изобщо не ми се ходи там.

Имам чувството , че съм качила 10кг от ядене и лежане  #Cussing out Нещо не се тръпя у кожата си  Rolling Eyes

# 213
Честита рожденничка на Кипрето и от мен. Да й е жива и здрава и много да я радва.   bouquet
Вени ако сме в чуденка относно куухнята, може да се възползвам от предложението за съвет.  Hug
И на мен ми е депресарско днес.  Tired
Търсих си един надуваем фотьойл, дето миналото ми го подари преди няколко години, за да си го занеса на София и да си го сложа там. Ама се оказа, че нашите са го изхвърлили, че им заемал място и им пречел.Без да ме питат.  ooooh!
И аз сега не знам какво да кажа на милото, сори, ама няма да го донеса, защото са го хвърлили на боклука.  smile3516

# 214

Момичета, тъпо ми е, нямам настроение... един по желание да ми набие чумберите, белким ми светне bash

Набив,набив.....ай ,сега обръщам се- ти на мен набий,че ми е същото! smile3537

# 215

Набив,набив.....ай ,сега обръщам се ти на мен набий,че ми е същото! smile3537

Може ли и аз да се наредя на опашката за  smile3537?

# 216
  Споко, мачки, нЕма се пУашите! Т'ва депресарското е от пълнолунието. И на мен ми е така и днес ревах на мъжа ми.
  Джуджи, аз ходих до Технополис, преснимаха ми упътването на БГ и ми го дадоха. Гадовете си имат упътване, но не го дават ако не отидеш да си искаш  #Cussing out. Вчера пробвах и двата нови уреда. Мусаката стана много бързо, а прането се изпра прекрасно. Доволна съм  Mr. Green!

Кипре, да ти е жива и здрава сладуранката   bouquet! Да става все по-послушна и да има страхотно детство   bouquet!

# 217
http://vsichkioferti.bg/?category_name=%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0

Ето да разгледате малко оферти с 50% и повече намаление. Има нтересни оферти и си избрах няколко екскурзий, а и за подарък има интересни неща Heart Eyes

Вън е много студено, май го дават до срядата да е така и после да се пооправя  newsm78

Рени, днес ли беше най-близо луната до земята? Свеки днес чела някъде, че може би приближаването на луната е довело до цунамито в Япония . Thinking

# 218
  • Пловдив
Кипре, Честита ти рожденичка!
Все така лъчезарна да е! Жива и здрава!  Hug

# 219
Нареждайте се  bash bash bash box box

Аз нямам време да се депресирам даже  Joy

Досега готвиих, пак и утре се очертава готвене  пфууууууууууууу, защо не можеше да ядем 1 път в месеца и после да мислиш за готвене.

Рени, тия са за бой, ама аз за това не го харесвам тоя магазин, та те са длъжни да ти ги дадат. Как така "ако си поискаш". Все пак за въпроси относно пералня и миялна аристон оставам насреща.

# 220
Набив,набив.....ай ,сега обръщам се- ти на мен набий,че ми е същото! smile3537

hahaha На това му викам дружно набиване на канчета  Joy Joy Joy

bash bash bash bash Рейски,  брой се с набито канче и ти  Joy Joy Joy

Ренка, супер за прането и мусаката  Flutter

Хаяси... аз ей сега захапах  Mr. Green Готвя ( 2 манджи - дробчета и грах  Mr. Green )  и вкарах лапето в банята . Накиснала се е в коритото (  Rolling Eyes не питайте как - ама като й е мерак Rolling Eyes ). После е мой ред -  Naughty не в коритото!
А! Измих и всички съдини дето изпоцапах покрай "готвенето"  Mr. Green

# 221
Джес, дойде ли им времето на тия дрИбчета и пак грах, а? Азсутринта баница, сега миш-маш и супа топчета, а вчера рибена чорба и пица, утре лазаня,  пффууууууууууууууууууууу. Мисля до четвъртък поне да не готвя. Боли ме гърба от висене права, в кухнята. Друго щеше да е да се оплаквам, че ме боли гръб от лежане например  Joy

Обаче си сипАх биричка, а наздраве!

Ще ми е интересно да видя как се цопваш в коритото  Joy

Време е да яхна ютията, че дребното ей сега ще поиска да се прибира от баба си.

# 222
Джес, дойде ли им времето на тия дрИбчета ..

hahaha Заслужих си го  Joy Joy Joy

Ще ми е интересно да видя как се цопваш в коритото  Joy

bath1  sport027

# 223
 И аз се включбам в набиването на канчетата. Ама що ли си мисля. че в моя случай няма да помогне. Mr. Green

# 224
  • Балчик
Привет  Hug;
днес дружно сме готвели ;
и дружно сме ревали - сутринта така хубаво се наревах и ми е скапано... Rolling Eyes
ама сега уж ми е по- свежо.
Днес правих постни сърмички от лозов лист, купих си мнооого зеленчуци и салатки хапвахме.
А сутринта правих малки кексчета . Вчера си купих формички от фолио , ама май кофти се мият  newsm78, май ще ги хвърлям , ако има някой опит .... 20 бройки са .

Общи условия

Активация на акаунт