Жената Лъв - 49

• 17 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добре, че във форума се пише - завързах си езика на фльонга  Laughing! Благодаря, че ми задоволи любопитството  Peace, песента е много приятна!

# 601
Добър ви вечер.
Стеф, абе знам че ние лесно не се отчайваме ,ама малко хумор никому не е навредил.
А за ракийката и деменцията....мммного лоша комбинация.

Боли ме глава от мног мислене, ще експлоадирам направо... Но така, е кат оси развалих рахатлъка в шпанйолско, сега ще си бера плодовете на  надробенто

Изида, добре дошла.
ОТивам да се къпя и полсе полагам морна трътка.
Да си изкарате страхотно утре на срещичката.
Бургаски лъвки, ние нещо няма ли да заформим, до като не са ни напъплили тълпи туристи.

# 602
  • Пловдив
Видяхте ли това: http://news.plovdiv24.bg/241034.html

Айде, и Пловдив последва Сливен...Кво му стана на тоя народ, кво... #Crazy

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 08:56 от *Бенджи*

# 603
Народа издивеее. ейййй  Shocked

# 604
Явно тия дни бързо пишете, а аз бавно чета Mr. Green Сори, ама пак не можах да прочета последните 4-5 страници Crazy
Само да кажа, че моя мъж е лъв и за по-добър не мога и да си мечтая Crazy
Бенджи, верно ли бе  Shocked Между другото писах на момата от магазинчето на скайпа, ама тя каза, че не си говорила с нея, ама се разбрахме де Mr. Green
Аз в това хубаво време поскитвам, а и правя яко яйчица, та май за това не ми остава време за тук достатъчно Hug
Нови момичета видях, добре сте ни дошли Hug

# 605
  • Пловдив
Гудзи,..
Ще стане ли работата или не?

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 08:56 от *Бенджи*

# 606
Венче, и кво каза за тортата? Сабалем те питАх, ама сякаш не ми отговори?

Бенджи, не се очудвам на това което се случва в БГ........за съжаление.....

Охо Гудзи, добра вечер, бях ти писала да ми пуснеш изследванията за който се притесняваше, но ни вест - ни кост от теб......кажи сега някой разчете ли ги и какво казаха лекарите?

Брей толкова нови лъвици и ни една от Варна, да знаете у Варна само Я съм представител н зодията  Joy

Тази вечер отказах излизане на бар с приятелки, кво ми става  newsm78 нещу и аз не съм у ред  Mr. Green

# 607
  • София
Венче, и кво каза за тортата? Сабалем те питАх, ама сякаш не ми отговори?
Рейчо, много бързах сутринта, че трябваше да излизаме за тренировка, но съм сигурна, че отговорих, бре!
Наградите от гетлокал са във вид на ваучер. Тази седмица е парче торта от Неделя. Никъде в условията не видях да пише, че е само за София. Но все пак трябва сладкарницата да има филиал в съответния град, защото наградата не може да се замени с паричен еквивалент. В клюкарника има закована тема, пиши там, хората са любезни и отговарят веднага.

Гудзи, Бенджи, много закодирано си говорите, бре  Joy.

# 608
Благодаря Вени, ще погледна в темата  Peace

Гудзи, Бенджи, много закодирано си говорите, бре  Joy.
[/quote]

И  на мен ми направи впечатление  Mr. Green

# 609
Бенджи, писах на скайпа и момата ми отговори, че не си говорила с нея, не я знам коя беше, ама утре Дани ще им носи яйца Peace
Рейче, попрочетох туй онуй из нета и май не са ми толкова зле изследванията, ама чак другата седмица ще ходя при докторката, че чакам и едни други да излязат.Не че и вярвам много де Rolling Eyes Ако искаш на скайпа мини и ще ти дам парола да влезеш и да ги видиш в нета Peace
Вени, и аз се регистрирах в тоя сайт и сега и мъж ми мисля , та да има поне за 2 парченца Mr. Green Иначе с Бенджи си говорим за един магазин за сувенири, в който ще нося яйчица Peace
В този ред на мисли, ако някой има приятели с магазини за сувенири или цветарски да свирка Whistling

# 610
Гудзи нали на работа има много лекарки, та затова ти бях писала ако искаш да ми пуснеш изследванията те да ги разчетат ( понеже беше питала лекар има в групата Simple Smile  )
Важното е да си добре и да мислиш позитивно  Peace
Пусни ми на скайп , а аз утре ще вляза и ще го копирам за понеделник да питам  Peace

Момичета, казвам ви лека, спокойна и непробудна нощ.

В събота ще се сменя времето  Flutter

# 611
Добър ви вечер.
Боли ме глава от мног мислене, ще експлоадирам направо...
Винаги се е говорило, че лъвовете много мислят. И аз така, но винаги си спомням и " Една гъска много мислела и накрая взела, че умряла".

# 612
  • Кьолн
Добро утро момичета! Пия си кафето и ви чета. Жалко ,че не мога да качвам снимки, иначе щях да сложа едно кафенце за да ви почерпя.Желая на всички приятни почевни дни!

# 613
  • Балчик
Добро утро и от мен

mozila-че добро утро , ще ти пиша на лични за картинките и аз скоро се научих  Mr. Green
хубав и слънчев ден от мен девойки.
На пловдивчанки желая хубаво да се наприказват на срещата и да им е весело .

# 614
Добро утро , времето е страхотно и дано настроението ни е като времето - топло, ясно, слънчево и почивно  Hug

И от мен хубава съботна закуска

Моз, аз пък ходя и крада от другите теми картинки  Embarassed Mr. Green

Да напомня: взимайте фотоапаратите и не се връщайте без снимки, тези който ще си правите среща Hug

Общи условия

Активация на акаунт