Жената Лъв - 49

• 17 833
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Aaa Гери, не съм ептени очаяна, просто нещо ми е смотан ден. Всичко ме отегчава.

Инак за другото... да, 64 е рано, но... Не знам защо става така. Пази Боже. Малко става като малко дете. Ерчи се, пък нищо не схваща. Гледа телевизия и постоянно нещо критикува, а се оказва, че даже недоразбрал за какво става дума. Странна работа. Малко е извън времето.
Гинко едва ли ще пие. Доста обича ракийката, пък тя ич не се замезва с гинкото.

# 571
  • Пловдив
Ще се виждаме ли утре или няма?

Ние с Жу ли сме най -сериозните?  Simple Smile
Стеф, нали ще дойдеш? Кипре?

# 572
Добър ден!

Четох, но не съм в час. Ние изкарахме нощта в правителствена болница. Дребната ми направи голям номер и така и не разбрахме от какво. Трудно дишаше и вика боли ме тук и си покзва гръдната кост. Рев, че я боли. Лекарката ни беше нощна смяна в болницата и ни прегледа и ни предложи да останем там за наблюдение. Направиха и ЕКГ (май така беше) кръвни изследвания, всичко кристално чисто. Пи един калпол, мина й явно от него, успокои се и заспа. Сутринта се събуди в 6,30ч. и  все едно нищо не е било. Едва изкара до 10,30ч. да си тръгнем. Даже я взех с мен до офиса, че върнах сутринта детегледачката, но много й се доспа и я виканх пак и сега се надявам, че спи. Аз не съм спала и чак сега сколасах да пия кафе, та ще ме извините.

На пловдивчанки пожелавам весела и слънчева среща.

# 573
Стефи, трябва да се консултирате с лекар, защото напредващата склероза е нещо страшно.
Той е млад и след 5-10 години, направо не ви виждам.

hayasy , случвало ли се е и друг път това?

Весела среща на пловдивчани!

# 574
Ами, Снежи, май те (свекърва ми, В., сестра му) не го виждат по същия начин. Или си затварят очите. В техните очи той все още работи (!) разбираш ли? Слад пенсия. Правел проекти.
А аз наблюдавам друго в дните, когато съм в делничен ден в отпуска.  Shocked А всекидневно виждам един човек, който даже една тема по телевизията не може да схване. Дано греша.

Хаясинка, съжалявам за притесненията ви.  HugКакво е било в крайна сметка това при малката?

# 575
Снежи, Стеф не се е случвало. Според лекарката е или спазъм на мускул от някакво измятане по време на игра или рефлукс или киселини от кивито, което изяде малко преди да я заболи. Но нито пулс ускорен нито екг-то отчете нещо. Каквото и да е било дано не се повтори.

Джулс, приятно изкарване на язовира, щом си без ремаркетата надявам се ще успееш да разпуснеш и да си починеш.

Вени, пак заедно и този месец  Mr. Green

Май до толкова влязох в час. Ама пък така да ми се спииииииииииииии. А моя мъж тръгна за Троян да прибира един диван с фИтьойл и табуретка, да видим какво ще ми докара, че не съм ги виждала. Та сега ще тичам вкъщи и да правя място и да разчиствам терена.

# 576
  • В средата на времето
Здравейте Simple Smile

Има ли място за още една лъвица? Simple Smile

# 577
На-ни-на-ни-нании аз видях се с Камии  smile3534

Момичета, надничам само за секунда, че работата ме е затиснала яко!  smile3523 smile3529 и т.н.... включае ще работим събота и неделя, че е мноооооого. А накрая просто ще застрелям някой  Twisted Evil

Как да е. Надявам се, че няма проблеми при вас, добре дошла на Изида! Както казват - при нас е весело...по скоро щуро! И се готви вкусно, но най-вече  ЛЕСНО  Twisted Evil

# 578
  • София
Хаяси, радвам се, че дребното е добре!  Hug
Джес, браво на теб! Ками беше няколко дни в София и я изпуснахме, а ти я спипа веднага  Sunglasses.
Стефи, не можем да се засечем по едно и също време и да заформим лаф. Откакто се затопли времето, сякаш по-малко стоя пред компютъра. На мен пък ми липсва някоя весела история с брат ти - аз съм му верен фен, нищо че не го познавам  Laughing.
Здрасти, Изида! Ти не драсваше ли по някой ред в темата още в самото й начало? Не, че има значение, де  Hug

# 579
Джуджи, жалко, че не сте разбрали от какво се е получило неразположението. Confused Дано не се повтаря никога повече. Praynig Hug
Вени, набий му канчето на твоя татко и да отиде да го прегледат. Големи инати стават в тази възраст. #Cussing out Майка ми постоянно ни звъни и се притеснява, а оня ден се изцепи - май карам, ми вика, пневмония на крак Shocked Shocked Shocked. Взех да и се карам да ходи на лекар, ама тц. Crossing Arms
Добре дошла на новата Лъвчика. Hug Вече съвсем се объркАх. Crazy

Джулке, тръгна ли за риба? Айде хубаво да си изкарате! Hug
Аз Артиснах, ама к' во да праЙш - служба. Mr. Green
И като поглеждам сега часовника -  #Crazy кога стана време пак да ходя. ooooh!

Айде до утре, любими! Hug

# 580
  • В средата на времето
Здрасти, Изида! Ти не драсваше ли по някой ред в темата още в самото й начало? Не, че има значение, де  Hug

Драсвах, да Laughing Ама не съм се разписвала от сто години и сегашното ми разписване е почти като за първи път Crazy

И Добре заварили на всички Grinning

# 581
Аз готвя свински ребра със зеле.
Не точно ребра, въпреки, че такива купих от Кауфланд, но нямат ребра.
За втори път ми се случва. Първия път ме предупредиха, че няма ребра в буквалния смисъл на думата, но сега не.
Просто някакво свинско месо/дано поне е така/ със зеле.
Утре сме на виличката. Дано този път не са ни разбили.
Приятна вечер!

# 582
О, имаме и нова лъвица! Приятно ми е Изида!

# 583
  • София
Изида, от новодошла , към новодошла: Добре дошла!  Simple Smile

# 584
Здравей ,Изида   bouquet
Хаяси,радвам се ,че малката е ОК.Сили ти желая и честити ти `нови` канапенца.И аз съм в кюпа  ---- с `гостите`  :lol
Стеф,ти няма ли да идваш на срещата?

Исках много да кажааа,ама нещо му упущих края на кого ,какво  newsm78 Може и мен деменцията нещо да ме хваща.

За трети път си купувам шампоан ,а  исках да е балсам. Първия път не бях допрочела ,че   е балсам И шампоан,вторият път четох,четох,оставих го и взех съседния понеже беше и с жожобаааааааа Crazy,то пък у нас се оказа пак шампоан.Днес вече се забих в Зарата и обявих на ръка да ми дадат един БАЛСАМ  ooooh!

Бенджи,ти на линия ли си?

Общи условия

Активация на акаунт