Жената Лъв - 49

• 17 811
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Добър ден  Grinning

И кво сега - нЕма снимки  Thinking адИ другият път  Whistling

Иначе вие кой бяхте - Жу+велосипедист, Стеф, Бенджи+ велосипедист, друг?

Ние се върнахме от пикника, беше много хубаво и приятно. ЗА първи път ходим в този Еко парк. Много чисто, много голямо, много хубаво. Таркаляхме се по одеалата и си хапвахме сандвичи. Децата беснееха колко сили имат.
Свеки преди малко дойде и ги взе, и сега така ми се прави като Пол, вечеря на вън без деца и евентууално с приятели  Crazy Даже знам какво и къде искам да отида  Grinning Ще го подхвърля сега на И , да видим кво ще каже  Whistling

Пол, снимки направих, ама съм като зализана овцЪ и няма да ги пускам  Simple Smile

# 631
Вени, а по принцип обичаш ли да ти правят масажи? Thinking Аз не. Но по-вероятно е мъжа ми да не ги прави както трябва, защото не си знае силата и много ме боли. ooooh!

Норче, зализана лъвица - иди-дойди, ама овцЪ hahaha Joy. Айде както решиш, аз те знам, че си Убава. Crazy
Хубаво сте си изкарали днес, и хубаво да завършите вечерта. Hug
Ние ще изчакаме да свърши мача, и те тогаз. newsm78

# 632
  • София
Много обичам, Поли! Заради един масаж съм склонна да си продам душата на Дявола  Crazy.

# 633
Много обичам, Поли! Заради един масаж съм склонна да си продам душата на Дявола  Crazy.

Уау! Аз що така нямам смелост дза се оставя в чужди ръце. Rolling Eyes Може да ме е страх, че ще ми хареса. Mr. Green

# 634
  • София
Трябва просто да опиташ веднъж. Предполагам, че наистина ще ти хареса. Пък и има различни видове масаж - едно е да те намачкат здраво, друго е да ти направят релаксиращ масаж. Жалко, че нямам възможност да ходя когато си поискам.

# 635
Вени за Сф има много и постоянно от офертите с ваучерите. Защо не се възползваш от време на време от тях?

# 636
За позволяване - и аз не мога. Отделен е въпросът, че тук няма и много варианти. newsm78

# 637
  • София
Вени за Сф има много и постоянно от офертите с ваучерите. Защо не се възползваш от време на време от тях?
Много почнаха да бавят заплати и плащания при мъжът ми, пък аз не работя. Някак си ми се е появила съвестта и съм внимателна в харчовете Laughing. Заради това не влизам да ги гледам тия оферти, че ще се подлъжа  Crazy.

# 638
  • Балчик
ко си правите девойки Hug

пловдивчанки браво за срещата, завид завид
а аз съм градскоо чедо на село днес , в съседен малък град имаше
пазар - съботен , много обичам такива пазари  Crazy
нагледах се ....бонбоненото розово супер актуално бре  Mr. Green
За протокола - и аз не обичам масажи, миналата година ходих при една кака
после цяла седмица ме наболяваше врата, сякаш някой ме шибнал  Mr. Green
отивам да си хапна , доскоро и
приятна вечер на вън на  Поли и Реа
 Hug Hug Hug

# 639
Ето ме и мен.   Flutter
Добре дошла на новите лъвички и от мен.  Hug

Здравейте, ЛЪВИЦИ !
Исках и да споделя своя опит относно кухнята с Чебурашка , защото аз наскоро правих ремонт (даже имам за довършване още 2-3 неща , но и на тях ще им дойде реда). Ако мога да бъда полезна и да и спестя малко лутане и пари ще се радвам.

Ще се радвам да чуя опита на човек, който вече е минал през това. Ние към момента само събираме оферти. Чудим се още дали да е през фирма кухнята или да си търсим майстор, който работи сам. Ама на каквото и да се спрем, искам първо да видя, кухня, която те са изработили и се ползва активно. Иначе за мострените ми е ясно, че всички са лъскави и хубави на вид.
Ако иксаш пиши ми на ЛС ти през какво си минала по време на ремонта. Ама понеже и други момичета тук се интересуват от обзавеждане и ремонти, може да им е интересно и на тях.
Нека другите да кажат, дали би ги отегчил разговор за кухни, ако да ще минем на лична с TAKABA, ако не ще ги нищим тук.  Whistling
Джулс. Наслука, както се казва! Hug
Милото също рибар го раздава. Ама риболова мен не ме влече. Crossing Arms
Аз взимам фотото и почвам да снимам клечки и буболечки. Имам цяла серия снимки на жаби и костенурки. Тук таме и някоя патка. Crazy
Аз пък мъж лъв не познавам.  newsm78
Дуджи добре, че всичко е минало леко. Ама ти сигурно си си изкарала акъла по нощите. Hug
Как е диванчето от Троян? Crazy
За мисленето сте прави,че е типично. И аз съм една мисловна на моменти, че чак сама не мога да се понасям. ooooh!
Масажа хубаво нещо сигурно, ама и мен като Поли, милото уж ме масажира, ама се оказва живо мачкане, което боли и е неприятно и за това съм му забранила да ме масажира като някой мечок. Crossing Arms

# 640
Хей ме на и мен, класирах се.

Боря едно пиле на бутилка да го готвя, обаче кой да прочете, че се пече цели 2 часа, та познайте, то се пече, ама мъжа ми отиде до магазина за яйца  Mr. Green

Чеб, диванчето е УЖАСНО! Голяма грозотия, ама нейсе, докарахме го вече. Поне може да се спи на него, защото стария сдаде тая функция. А като съм си взела мъж от провинцията и ща не ща приемам гости с преспиване. Поне дамаската като цвят я бива и се съчетава та не е като леке в хола.

Повече никога няма да мъкна от някъде каквото и да било без да съм го видяла предварително, че и ангажирах колега с бус и т.н. Одисея голяма.

И к'во викате, масаж, а? Обожавам, но когато се прави от професионалист. Преди години работех в едно козметично студио, там бол рехабилитатори, масажи кой от кой по-хубави. Обаче имах проблем и едно момче като ме гепи, изпука де що има кокаляк по мен. Е, нямате идея колко хубаво е. Сега пак бих отишла, така се премахват всякакви блокажи и имаш чувството, че можеш да се вържеш на фльонга след това , че и нищо не те боли даже  Mr. Green

Много сте писали пак, а аз нямам време повече да пиша, та каквото се сетих.

# 641
  • В средата на времето
Аз никога не съм ходила на масаж, но съм сигурна, че много ще ми хареса. И така си мечтая някой ден да се стегна и да взема да отида все пак Simple Smile

# 642
Здравейте мацки
за срещата, завид завид
Лаленце, за срещата ясно, когато се роганизираш ще се разберем евентуално нещо.

Разбита съм, помагах на свеки да въведе в приличен вид градината, копах, плевих, садих .. сега остава и да поникнат цветята, че иначе ще умра от яд.
Отивам кротко да умра в ъгъла
до утре
Е те сега имам вопиюща нувда от един качествен, професионален масаж

# 643
Ама колко сте изписали . Чак не смогвам да прочета.
gudzy
, може би си показвала яйцата , които правиш , но аз не съм видяла, затова те моля да покажеш . Аз скоро разглеждах едни много красиво направени яйца с мъниста и пайети и може би ще направя няколко за украса у дома . Ето такива :  http://media.snimka.bg/5894/018043736.jpg и ето такива поставки : http://media.snimka.bg/5894/018043997.jpg.  Но сега съм се захванала с едни чанти , първо да довърша тях , а после ще съчиня нещо за Великден.

Cheburashka
, утре ще отделя време да ти покажа какво постигнах с твърде ограничен бюджет. Само , че все още не успявам да кача снимка. Видях , че има иконка "вмъкни изображение", но нещо не ми се получава вмъкването. Затова ще дам линк , да видиш моята малка панелна кухничка , която направихме сами  без никакви майстори и ако нещо ти хареса и искаш да питаш ще обясня или тук или лично на теб. http://www.album.bg/lele__male/images/27169719/157627/

# 644
  • Кьолн
Добър вечер лъвички! Приспах мъниците,налях си едно питие и сядам да ви чета. И аз ви завиждам за срещата. макар ,че съм нова много ще ми е приятно да се запозная с вас. Но нищо,ако лятото съм още в БГ ще ви чакам на морето.Гледам говорите за масажи. Аз бях получила едно заболяване на крака и се наложи да ходя на санаториум. Там ми правиха подводен масаж на цялото тяло. Голяма история стана. Рехабилитаторката умря да се смее с мен. След масажа бях като че ли бях изкопала сто декара тикви. Laughing Герипетрова,приятна почивка! Бенджи,къде си мила? чу ли се със съпруга си? Аз се чух и доста си поговорихме по скайпа. Сега съм много щастлива и малко тъжна.Ох,много се разприказвах ама съм си такава-приказливка. Прегръдки на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт