Отговори
# 600
  • Sofia
Ха, Радост наистина  Laughing Ще празнуваме заедно значи  Peace
Ти не беше ли в юлската тема?  newsm78

Ариана, защо се притесняваш да си кажеш мнението, може пък да е полезно за някого  Rolling Eyes
Аз лично си споделям нещата защото на някой може да му е полезно моето мнение, а не че държа всички да са съгласни с мен, не е задължително да си гледаме децата еднакво  Hug
Надявам се да няма сърдене и скандали.

# 601
  • София
NBM, пиша ти тук, че не знам дали ще видиш съощението, подсещам те за Шейново, ако си свободна ми пиши на лични.
Извинявам се за спама  Embarassed.

# 602
Здравейте,

По темата за шишетата: може и да се отлича от изказаното мнение до момента, но всеки си има право на такова. Аз съм ползвала и НУК и Авент, ако казвате че Авент пускат много, то НУК са направо като лейка. Ако трябва да сравнявам двете марки, бих казала още че ми харесва че при Авент има по-голямо разнобразие на вместимост на шишетата, а това е важно като расте бебето.
Не казвам разбира се, че Авент са върха, щото сравнявам между две марки, а има толкова много които не съм пробвала. В един магазин за бременни и бебета ми рекламираха въпросните силиконови шишета, доколкото си спомням на Нуби, изглеждат интересни и наистина доста анатомични, но са по-скъпи от Авент и Нук. Обясниха ми в магазина че от тази година щели да забраняват пластмасовите шишета, съдържащи Бисфенол-А....което не знам как точно ще стане, предвид на покупателната способност на хората, а и на факта че силоконовите шишета са все още рядкост.

# 603
  • София
Здравейте!
Аз нямам опит с шишетата, сестра ми си изгледа децата с Авент и не съм чувала да се оплаква но всеки си има мнение наистина. Но все пак аз искам много да кърмя и ако на Авент наистина пускат много и бебето не полага усилия  ще избера по подходящи т.к моите зърна не са вдлъбнати но не са и супер изппъкнали.
Теди, стискам палци срещата да мине според очакванията ти!
Хубав ден на всички, днес се очертава слънчево, а и уикенда също. Много се надявам т.к едни приятели ще ходим в Банско малко да разпуснем Simple Smile

# 604
  • София
Ариана, защо се притесняваш да си кажеш мнението, може пък да е полезно за някого  Rolling Eyes
Аз лично си споделям нещата защото на някой може да му е полезно моето мнение, а не че държа всички да са съгласни с мен, не е задължително да си гледаме децата еднакво  Hug
Надявам се да няма сърдене и скандали.

Защото предишната ми отчетна се раздираше от скандали още докато бяхме бременни, а пък след като родихме буквално се разцепи на две. То не беше сърдене, че някой казал, че хранените с АМ бебета са по-кротки, то не беше, че някоя си казала, че през май яла еди какво си, а пък друга била от по-малък град и сега къде да го търси, то не беше, че някоя години наред се борила да има бебе, а пък друга пуснала линк към статия, в която пишело как жените искат да се "възпроизведат" и да продължат рода, та сега тая втората обиждала първата, че от егоизъм толкова дълго и упорито искала дете  ooooh!...да не ви разбравям, че това е само върха на айсберга  Mr. Green
Та хора всякакви, да не взема да засегна някой точно сега,когато с пълна сила бушуват хормоните  Hug

# 605
  • София
Хахахахах, Ариана, искрено ме разсмя, мила  Hug Hug Hug.

# 606
Здравейте,

Симонка- честити розови гащи Hug
Каролинабг- честити сини гащи  Hug
Ели М и Бебето2- благодаря ви относно мнението ви за дюшек и матрак,много ми се искаше да чуя и други мнения,объркана съм,защото си го имам,не ми се дават пари и за това,а в същото време навсякъде пише купувайте само матрак. Луда работа,нас как са ни гледали?!? Има време ще си помисля добре преди да реша какво да правя.

Април 20- не се притеснявай мила,аз вече съм в 21г.с и много,ама много рядко го усещам,миналата седмица се оплаках на док,че нищо не усещам,но той видя,че е живичко,че си шава,явно по-кротички ще са Wink

НБМ-благодаря за инфото относно марката Авент,аз също бях доволна,но тогава нямаше кой знае какъв избор,ще си помисля добре преди да ги купя.

Исеписе- Praynig дано минават вече тези болки Praynig
Теди-успех днес Praynig
Желая ви приятен ден милички Hug

# 607
Ооооо, Ариана, почти във всички (да не кажа всички) отчетни го има това разделение. Да не бъда лош пророк, но и тук няма да се разминем. Колкото хора - толкова и мнения. Особено за кърменето и захранването.  Mr. Green
Априлче, не се притеснявай за усещането на бебето. На мен хем ми е второ, хем доста рядко го усещам. А и доста момичета за пръв път го усещат към 20-22 г.с. Ако си повече в движение е нормално да не го усещаш така ясно. Всичко е наред!  Hug
За шишетата - аз ще разчитам на кърменето, но и едно шише за вода задължително ще имам. На Ани редовно й предлагах водичка - понякога пиеше, понякога - не. То и за това има различни мнения, де.  Whistling

# 608
Теди, с Лазарова ли ще се виждаш, тя върна ли се? Аз имам на осми час при Кирякова, пък да видим... Днес сме на ФМ при Марков, надявам се всичко да е ок и да ни каже пола.

# 609
  • София
Алексче, няма да се виждам с Лазарова. Тя е с операция, имах час за 5 Април при нея, обадиха ми се и казаха, че не се е възстановила и записвали най-ранен час за 10 Май при нея. Аз държа точно тя и никой друг от тази болница.
По този повод ще ходя в друга болница, при друга лекарка, която доста хора ми препоръчаха и която ми беше другия вариант.
Честно казано нямам нерви да чакам до последно, да се чудя ще я има ли, няма ли да я има и да чакам по час и нещо пред кабинета, малко повече ми идва  Tired.
Иначе се надявам жената да се възстанови и да може да работи с ръцете, че май някаква операция са й правилил  Praynig.
Алексче, Марков е супер, сигурна съм, че ще успее да те зарадва с новина за пола Simple Smile

# 610
  • София
Моята колежка по същия начин такива скандали имаше в тяхната отчетна кой с кого си писал на скайпа тайно, цитати от разговори "............. каза че ............била дебела, .............. била осиновена" ooooh! чак не можех да повявам че големи хора очакващи деца са способни на това. Така че Арианка явно не сте само вие били така. Ние се надявам да не стигнем до там...е във фейса има някакви други групи но да ви кажа изобщо не ме интересуват:)
На мен мненията на всички ви са ми важни, особено на "опитните"!
Алексче, със сигурност ще  ти каже, на мен ми каза още 13+2 седмица, а миналия петък потвърди (а и не само на мен). Стискам палци да те зарадва и най-вече всичко да е наред с бебче!

# 611
Хеййй момичета никакви скандали и спорове Naughty... в крайна сметка всеки има право да изрази свободно мнението си и сам да реши кой е най-правилния и добър начин да отгледа детето си. Peace
Такаа ето го и моето мнение...  сестра ми ще ми даде стерилизатор на Авент и шишета, които не е използвала, защото още кърми без Бисфенол, закупени от UK.
Относно това кое е вредно или полезно... първи пример- истерията с Вигантола, вярно че фирмата производител го обяви и изтегли от мрежата... но българския вариант е със същата пипетка отгоре, но в БГ- някой да е правил такова изследване...НЕ. Сестра ми си закупи гръцкия вариант на вит Д и той изглежда по същия начин. Втори пример пюретата Ганчев- преди доста време бяха пуснали в медиите за лошото качество и ниската хигиена...преди 2-3 месеца правиха репортаж по Нова за бебешките пюрета на Ганчев...и за мое учудване оценката беше положителна. Другото което исках да споделя и за пюретата Хип, които в Германия са на едно от последните места по качество на био-пюретата. Отделно си мисля че някои конкурентни фирми прибягват до заливане на пазара с невярна информация. Ами всички останали фирми които не правят такива изследвания до колко продукцията застрашава нашето здраве????
За това мисля да не се вталясвам толкова, то е ясно че децата ни няма как да ги опазим... с този начин на живот...явно за да оцелеят ще трябва да мутират...като мишките. Mr. Green
Хайде хубав ден че стана много дълго.

# 612
Теди, успех на срещата. Simple Smile Аз смятам задължително да се видя и с един друг лекар от друга болница, за него препоръките са изключително обнадеждаващи.

# 613
Ооохохо, аз още преди няколко дни предупредих във фейса, че ще има караници.. Ето, че и тук се повдигна въпроса...
В предишните отчетни, в които пиша е имало ужасно безумни спорове... "Как може да даваш в началото на захранване картофено пюре с мляко и сол" /тук направо "разчекнахме" момичето, включително и аз да си призная Rolling Eyes / "Аз искам да съм по-от теб, спести ни мненията си, за да съм и аз права понякога", "Какви са тия въпроси към мамите чакащи второ, ние чакащите първо да не сме по-тъпи"  Joy Ум да ти зайде, дет се вика  hahaha
Таааааааа, това ни чака.. хормони бушуват сега, ще бушуват и занапред, такъв ни е формата тук  Mr. Green
С времето се свиква да приемаш, че всеки си гледа детето както си реши и всеки си има своя правилен начин, и всеки си причинява каквото си иска.

Аз пък да ви кажа малко късно ги открих за ПРеслава, но тоя път ще се възползвам от пюренцата на Бейбилъв в ДМ. Същото важи и за памперсите и мокрите кърпи. Много съм доволна Peace

# 614
  • София
Буболче, имам приятелка, която живее в Германия и за ДМ ми каза, че се произвеждат там, то и на етикета си пише де хаахах. Но мисълта ми е, че аз си купувам почистващи препарати от там, доста добри попадения имам, предполагам и пюренцата няма да са лоши  Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт