Отговори
# 90
Малко странно ми звучи, аз се следя в болница и изследванията отиват направо при лекаря.

# 91
  • София
anis81, аз по същия начин си направих при регистрация изследвания и доки ми каза да го нося на следващата консултация, сега на вторите пак така - нали ти си вземаш резултатите (аз от нета си ги принтирам) и си ги гледам ако всичко е в референтните граници или близо до тях-няма проблем. Ако ли пък нещо те притесни тогава може да отидеш извънредно, няма да те върнат предполагам.  
Алексче, ако си в частна болница - Ок но аз например в поликлиниката където ми е доки за ЖК не си пускам изследванията по ред причини, а ходя в Рамус или Цибалаб, така че няма как да са свързани.

# 92
Привет и от мен Simple Smile

Днес поне работихме до 15,30.... нямаше шефове и с колежките сами си определихме часа Simple Smile

Симонка, да са ти живи и здрави празнуващите!
Вела, добре дошла при розовите щъркели  stork-girl

Утре и аз ще се захвана с домакинската работа, днес мисля да се отдам на мързелуване и пазаруване в по-късния следобед, защото вече почти не ми остана какво да обличам....

Хубав ден  Hug

# 93
estelitka, ясно, че няма как да са свързани, мисълта ми беше, че лекарят вижда веднага резултатите, не се налага аз да си ги гледам и да преценявам в норма ли са, или не.

# 94
  • София, Люлин-8
Здравейте момичета  Simple Smile

Я да се включвам аз, че сега ще мине темата  Laughing

Да ви питам на микробиологията ми беше излязло нещо. Пишеше "Паваж по коки" и доки ми предписа гиназол, но на листовкота му пишеше много притеснителни неща: Rolling Eyes

Бременност и кърмене. Приложението на вагиналния крем Гиназол при бременност се препоръчва само при решение на лекаря, че възможната полза надвишава потенциалния риск за плода. Ако се прилага по време на бременност, е необходима извънредна предпазливост при използването на апликатора за предотвратяване на възможността от механична травма.

И аз се уплаших и не си го сложих и пробвах с бабини рацепти за бяло течение като промивки с магданоз, но ме е страх да не стане беля, а и нямам особенно доверие на моята АГ.  newsm78
Искам да питам има ли някоя подобно нещо и какво са й предписали.

А аз във сряда бях на ден на отворените врати във втора градска и там е много добре, акушерката беше много любезна обясни ни всичко и отговаряше на въпроси, а самото родилно беше много чисто. Simple Smile

За килцата аз съм +9, но 7 от тях ги качих още в 1 месец пък и аз тръгнах от 46 кг. ама незнам, надявам се да удържа до края до около +15 кг. ама ме съмнява. Embarassed

Лека вечер момичета.

# 95
Да ви питам на микробиологията ми беше излязло нещо. Пишеше "Паваж по коки" и

Туй жевотно сефте го чувам. Според мен трябва да се довериш на лекаря си. На листовките понякога пише неща дето могат да те откажат не ами, не знам... Течението може да означава много неща, а и това с магданоза не го знам. Моята ЖК каза че е нормално да има засилена секреция, макар такова чудо и аз да не бях виждала (толкова засилено течение) и даже се учудих че МБ ми беше чиста.
Ако се съмняваш в лекаря си, просто иди при друг за още едно мнение, отколкото да се лекуваш самичка...

тесс за Сарджева само добро мога да кажа. Една луда гинеколожка ме беше пратила при нея преди година че много ми блестели очите моля ви се #Crazy newsm78  Shocked и можело да е знак за проблем със щитовидната жлеза... Не беше - слава богу. Помогна на две мои близки приятелки, а едната вече се чудеха какво да я правят и как да я лекуват, в изследванията й нямаше никакви подобрения с месеци, да не кажа години, даже не й даваха да бременей... Е Сарджева я оправи за половин година и момичето вече едногодишен момък гони из тях, като и по време на беменността й пускаше някакви изследвания и я следеше.
Ти знаеш  за един лекар не винаги могат да се чуят само хубави неща, но нищо не ти пречи да я прослушаш, може пък тя да е твоят ендокринолог.

За чистене днес ищах не дойде... ще го почакам утре да видим дали няма да се появи.  newsm79 wash hang
Купила съм си боя за коса, че съвсем ми побеля главата, та смятам да се пробвам да се намажа сама, че нито днес нито утре няма кой да удари едно рамо, с боядисването, та все някак ще се наклепам:) Дано после не се налага да ходя на фризьор  smile3553
Довечера сме на гости, тъй че готвенето се размина  newsm44

# 96
romanol не че нещо, но понякога бабините рецепти са по-опасни от лекарствата, които предписва чичо доктор. Специално за магданоза съм чела, че предизвиква контракции и провокира аборт, не знам до колко е вярно и за какви количества става дума http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&view=a … 6:p-&Itemid=3 

И още http://www.pharmacy-bg.com/herbs/magdanoz-merudiya/

# 97
  • София, Люлин-8
Да ви питам на микробиологията ми беше излязло нещо. Пишеше "Паваж по коки" и

Туй жевотно сефте го чувам.

Това са някакъв вид гъбички мисля. newsm78

# 98
Добре съм вече момичета! Само малко ми се стяга корема, но не като сутринта. Незнам дали от нош-па-то, магнерича или лежането. Ама аз съм корава глава, щото от 3-4 дена усещам нещо подобно, но понеже трябваше да правя един отчет и си викам айде като го свърша и ще си взема 1-2 дена да си почина, пък то какво стана. Ако си бях починала тогава още нямаше днес да ми се вземе акъла. Май наистина е важна почивката. А аз цял ден прегърбена на работа, то детето се сплеска направо.
Мусака, ще я пробвам и Сарджева, още в понеделник ще запазя час.
Иначе докито ми каза в сряда да отида, дано мойто бебе се е отсрамило вече и се разкрачи както трябва да му се видят атрибутите (дано няма такива де  Praynig , че искам розова гарга  Laughing)

# 99
  • София, Люлин-8
romanol не че нещо, но понякога бабините рецепти са по-опасни от лекарствата, които предписва чичо доктор. Специално за магданоза съм чела, че предизвиква контракции и провокира аборт, не знам до колко е вярно и за какви количества става дума http://www.moetobebe.net/index.php?option=com_content&view=a … 6:p-&Itemid=3 

И още http://www.pharmacy-bg.com/herbs/magdanoz-merudiya/

Мерси за информацията. Hug
Значи и магданоза го спирам докато не се консултирам с друг лекар. Rolling Eyes  newsm78

# 100
SIMONA_S, честит празник на двамата мъже!
Сарджева е и моята ендокриноложка. Имах проблеми с цикъла по-миналата година, постепенно беше започнал да ми идва на 3 месеца, направо си беше на изчезване  Laughing Оказа се, че проблемът е от TSH, отидох на преглед при нея и за половин година някъде се оправих, стана редовен на около 30 дена, и 3 месеца по-късно забременях (е, всъщност и опитите ги почнахме чак след нормализирането де, така че не знам дали TSH e щял да бъде пречка). Единствения минус при нея е, че се чака доста пред кабинета й, а и записването за час е с около месец напред.

Момичетата от Варна, ходите ли някъде на йога/упражнения за бременни?

# 101

Не знам за друго, но матдавоза със сигурност го спри  Joy hahaha Joy  Hug Hug Hug Hug - много сладко  Hug

# 102
Здравейте момичета!Аз ви чета редовно но все не смогвам да драсна някой ред.Добре сме гледаме се с Маги двете.Мъжът ми се качи за 3 месеца на стаж на кораб и сме си самички двечките.Започнах да се изморявам по - бързо от преди ,всички анцузи и панталони ме дразнят като седна,даже и панталоните за бременни,Иначе последно на 9 бях на консултация,не помня писах ли,не писах ли,отидох с Маги и тя милата и се видя страшно да гледат майка и на видеозон и си поплака,така,че разбрах само,че бебчо е добре и отговаря на седмицата в която е,но колко грама е не знам.Ама нали бебчо е добре,това е най важното.Аз пък това кръвно направо...ту се вдига,ту пада направо ужас,страх ме е да пия кафе ,че се вдига.На консултация винаги го мерят 130 /90 ,в къщи пада 110/70.А по принцип кръвното ми е желязно 120/80 и тези на пръв път минимални разлики когато се случат в един ден високо и ниско ме съсипват.
romanol,отивай при друг доктор за консулт,недей с бабини рецепти,че аз с предната бременност така се бях обринала от един интимен гел точно като влязох 45 дена преди раждане,да не ти казвам колко изследвания ми правиха ,че как ще ми раждам естествено иначе.Много се бях наплашила.
Честито на всички научили пола на бебчетата.
Аз се връщам да ви чета,че се изненадах ,че има нова тема.

# 103
Романол  и на мен ми изписа док Гиназол,а каза,4е нямам никакви гадове и МБ ми излезе добре,оба4е заради бялото те4ение,което беше изклю4ително силно ми го изписа това 4удо,даже аз цели два крема употребих,заедно с прах4ета за промивка Тантум роза(за 6 дена) и едни вагинални таблетки(мисля пак 6 бяха),които редувах,тъй като пишеше,4е не трябва да се правят вагинални промивки,заедно с крема.Та мисълта ми е,4е след 2 крема(и останалото) се 4увствам по-добре,те4ението ми не спря окон4ателно,но определено намаля и се промени към по добро(според мен),а аз този апликатор го мушках и двата пъти доста дълбоко,така 4е не е толкова опасно,колкото пише,просто про4ети внимателно инструкциите за употреба и действай смело!!!Надявам се да съм била полезна Hug
Симонка,4естити ти празнуващи мъже!!!

# 104
  • София, Люлин-8

Не знам за друго, но матдавоза със сигурност го спри  Joy hahaha Joy  Hug Hug Hug Hug - много сладко  Hug

Поправих го вече  Wink

Общи условия

Активация на акаунт