Хотел Янтра - Велико Търново

• 1 147
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Момичета, някоя от вас да е била скоро там ...Иска ми се да отидем там за Великден. В trip advisor  обаче прочетох, че стаите са за реновиране. Храната също май не била добра.

Ще съм благодарна, ако споделите впечатления

# 1
  • България
Ако става въпрос за Гранд хотел Янтра мога да кажа само хубави неща. Бяхме с приятели миналата година в апартамент с гледка към Царевец. Беше много красиво, стаите са хубави и топли. Басейна е топъл, масажа е добър. Вечерта от ресторанта гледахме Звук и светлина. Храната ставаше, но има и други места в Търново, където може да се храните например Щастливеца там е страхотно. Но всеки има различно виждане за качество на обслужване и обстановката в хотела.

# 2
  • София
Krisi  благодаря за отговора ! Ние се отказахме от този хотел - ще има оркестър за вечерта ,което тотално ни накара да се откажем

# 3
Аз бях миналата седмица за 3 дена там, допадна ми и го препоръчвам!
Храната е хубава -  ресторанта е разделен на две - за пушачи и непушачи. Гледката от ресторанта невероятна(към Царевец). Някои стаи също са с изглед към Царевец. Първата вечер имаше светлинно шоу (страхотно  Crazy ) Храната в Щастливеца наистина  е много хубава  Embarassed
Аз бих отишла отново!

# 4
  • Пловдив
Хотелът е хубав, стаите не са малки. А и гледката към Царевец е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт